Şimdi Ara

Maraş Sütçü İmam Üniversitesi #2014 Girişliler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    dolmuş bir buçuk tl atla bir dolmuşa şehri 1 saatte boydan boya dolaş
  • baağv ede noli gene

bende yardımcı olabilirim arkadaşlar Maraştayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KurtMorrison -- 24 Temmuz 2014; 5:15:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KurtMorrison

baağv ede noli gene

bende yardımcı olabilirim arkadaşlar Maraştayım

hocam universiteye yakin yerlerde kiralar ne kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adanafurkan0 kullanıcısına yanıt
    Ben de Maraşlıyım yardımcı olabilirim.

Üniversite taraflarına büyük lüks binalar yapılıyor. Yani şehir o tarafa kayıyor gittikçe. Ama bir otobüsle 10 15 dk mesafedeki evler çok uygun olur. Fiyatları çok bilmiyorum ama mesela bizim 1+1 evi 230 mu neye vermişti babam. Kiralar ucuz olur kafanız rahat olsun o konuda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanenanee

Ben de Maraşlıyım yardımcı olabilirim.

Üniversite taraflarına büyük lüks binalar yapılıyor. Yani şehir o tarafa kayıyor gittikçe. Ama bir otobüsle 10 15 dk mesafedeki evler çok uygun olur. Fiyatları çok bilmiyorum ama mesela bizim 1+1 evi 230 mu neye vermişti babam. Kiralar ucuz olur kafanız rahat olsun o konuda.

hocam verdiginiz cevaptan ötürü tesekkur ederim.

yurt cikmassa mecbur ev tutacagiz :)

hocam sehir hakkinda biraz daha bilgi verebilir misiniz (yemekler,sosyal yasam vb )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle üniversitenin konumu biraz şehrin dışında kalıyor ama oldukça güzel. Denizimiz yok ama baraj manzarası var.

Sosyal yaşam olarak çok çeşitli etkinlik yönü yok diyebilirim. Adanadan buraya gelince sıkılabilirsin biraz. Ben de İstanbulda okuyorum buraya gelince ister istemez sıkılıyor insan. Ama kafeler vs yeter gibi.

Şehrimizin göz bebeği bir tane avm miz var. işi olmayanlar mecburen oraya gider zaman geçirir falan

Yemekler okulda nasıldır bilmiyorum ama şehrin yemek kültürü üst düzeyde diyebilirim. Biraz boğazına düşkün biriysen çok rahat kilo alabilirsin dondurmadan tatlılardan yöresel yemeklerden

Genel olarak güzel gelişen bir yerdir burası. Allah pişman etmesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nanenanee

Öncelikle üniversitenin konumu biraz şehrin dışında kalıyor ama oldukça güzel. Denizimiz yok ama baraj manzarası var.

Sosyal yaşam olarak çok çeşitli etkinlik yönü yok diyebilirim. Adanadan buraya gelince sıkılabilirsin biraz. Ben de İstanbulda okuyorum buraya gelince ister istemez sıkılıyor insan. Ama kafeler vs yeter gibi.

Şehrimizin göz bebeği bir tane avm miz var. işi olmayanlar mecburen oraya gider zaman geçirir falan

Yemekler okulda nasıldır bilmiyorum ama şehrin yemek kültürü üst düzeyde diyebilirim. Biraz boğazına düşkün biriysen çok rahat kilo alabilirsin dondurmadan tatlılardan yöresel yemeklerden

Genel olarak güzel gelişen bir yerdir burası. Allah pişman etmesin

amin hocam, hakkimizda hayirlisi olsun. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kal Hoo Na Ho

beyler yok mu maraş bana da tıp geldi herkese hayırlı olsun

............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arf20 -- 18 Ağustos 2016; 22:35:04 >
  • arf20 A kullanıcısına yanıt
    acilen birileri eliyüzü düzgün
    erkek apart özel yurt önerebilirmi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.