Şimdi Ara

Mardin'de oturanlar buraya. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MİY1988
    Valla ne siyasi,ne dini bir oluşuma hiç girmedim.ALLAH'ın ipine tutunmak tek amacım.Kuran-ı Kerim'deki tüm Peygamberlere ve Peygamberimiz Hazreti Muhammed'e inanıyorum.Tek hedefim iyi bir Müslüman olmak.Ancak üstteki arkadaş gibi sabrımı zorlayanlar karşısında acaip sinirleniyorum.Arapçılık ile Arap olmayı karıştıranlar var.Arapları halâ peçeler,çarşaflar içinde yobaz bir toplum hatta IRK olarak görenler var.Ben buna karşıyım.Çünkü hayatlarında bir örneğini canlı görüp konuşup tartışıp görüş belirlemeyenler klavyeyi elleyince coşuyorlar.Bizi gerçek hayatta tanıyanlar tanır.Her şey ortada.Saygılar kardeş.Hayırlı akşamlar.

bizi bilen vatanımıza nekadar bağlı olduğumuzu bilir. gerisi fasa fiso..

• quote:

Orijinalden alıntı: qraff

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: savageness

arapmısınız buradaki mardinliler

Ben,kendi adıma söyleyeyim evet Arabım.Buranın yerlisiyiz.
    Ancak bu oran hızla düşüyor.Öyle böyle değil.

Seni mutlu eden nedir ? Bölücü tabanın artması mı ? Apo'nun tarafında mısın ?

bölücü tabanın artması değilde.araplar geçmişten günümüze kadar türkiyeye hayrı dokunmamış ırktır.türkiyenin refahını pkk gibi istemiyorlar.onlarda kendi içlerinde aynı pkk gibi bir oluşum içindeler.

Tanıdığım Arap'ların hepsi ülkesine çok bağlıydı.Bence Arap'ları başkalarıyla karıştırmamak lazım.Ülkeye yararı olup olmadığı tartışabilirsin ama Kürtler gibi oluşumlara girdikerini kesinlikle söylemezsin.Elbette çürük elmalar her yerde olur.

Düşünmeden cahilce yazmış işte.Gelsin milli bayramlarda Mardin'i görsün.Bayraklarla gelin gibi süslüyoruz.Balkonumuza dükkanlarımıza asıyoruz.Sarı-kırmızı-yeşil tuvalet kağıtlarıyla değil,KIRMIZI BEYAZ TÜRK BAYRAKLARIYLA DONATIYORUZ.

Bize burada laf söyleyen,çekemeyen haindir.pkk'lıdır.Başka bir açıklaması yok,OLAMAZDA.
    google bkz. Şehit Mehmet Remzi Yersel Caddesi

bizi eleştiren bizim kadar ne yaptı söylesin.Yazıklar olsun.1000 kere yazıklar olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİY1988 -- 12 Eylül 2010; 19:43:47 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: E.A.

quote:

Orijinalden alıntı: freezone_dh

Buyur ahuy problem nedir

Ahuy
    Kızıltepeli olmayanlar çıksın

Sen çık istersen.Bir daha da girmemek üzere.

Anne tarafı tamamen Mardin merkezli yahu. Ben ciddi bir şekilde söylemedim ki

• arapları pkk ile ilişkilendirmek saçmanın da ötesinde..

türkiye'deki arapların ne toprak talebi ne de başka bir bölücü talebi olmaz, olamaz, olmamıştır, olmayacaktır da. bizi kürtçü hainlerle eş tutmak isteyenler var. bugün mardin, siirt, hatay gibi arapların yoğun yaşadığı bölgeleri de bu pkk lılar sözde kürt illeri diye gösteriyor. uyanık olalım beyler. bikaç şerefsizle bu yüzden tartıştım hatta. mardin merkez'de mesela arap nufusu ezici çoğunluktur, bir oran verirsem yuzde 90 civarı. seçimlerde de dtp merkezde pek oy alamaz. köylerden, ilçelerden alır. ama bunlar mardin'i ve sair illeri kürt ili gibi lanse ediyorlar.

kanmayalım arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi never neverland -- 12 Eylül 2010; 19:49:08 >
  • Abe Mehmet eyş kılsar howne yaw eş meselewe
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezone_dh

Abe Mehmet eyş kılsar howne yaw eş meselewe

Einstein ne demişti:
    önyargıları kırmak,atomu parçalamaktan daha zordur.

işte biz de,zor olanı yapmaya çalışıyoruz dostum. :) Cahillere,yobazlara laf anlatıyoruz. (?) Mesele bu. :)
  • Ağabey boşver..Bırak önyargılar olduğu gibi kalsın..Gerçekleri gerçek kişiler zamanında bilsin yeter..Yanlış kişiler doğru şeyleri bilse ne yazar..
  • Eee , eşşen intin?
  • Etnik tartışmalara girilsin diye açılmadı bu konu. Sadece forumda kaç Mardinli var görmek istedim.
  • Anne Tarafından Mardin.(Aslında Silopi,Şu An Şırnak'a Bağlı Ancak Annem Doğduğunda Mardinindi)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.