Şimdi Ara

Marea / Grundig AD 182 H Teyp Hakkında.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
17.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

O mavi soketden var kardeşim teybin üstünde ama benim karaköye gidip 100lük direnç felan almam lazım.
    birde led felanda almak istiyorum ama aracın içince kullanılan ledlerin büyüklükleri ve tipleri nasıl bilmiyorum.
    Kapı anahtarlarını gögüs ortasındaki panelin felan ledlerini değişmeyi düşünüyorum. Yapabilirsem teybide değişicem.

Bunlar yapsam bende resimleri paylaşmayı düşünüyorum aslında....
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARRICADE

gkhn_kcby,

O mavi soketden var kardeşim teybin üstünde ama benim karaköye gidip 100lük direnç felan almam lazım.
    birde led felanda almak istiyorum ama aracın içince kullanılan ledlerin büyüklükleri ve tipleri nasıl bilmiyorum.
    Kapı anahtarlarını gögüs ortasındaki panelin felan ledlerini değişmeyi düşünüyorum. Yapabilirsem teybide değişicem.

Bunlar yapsam bende resimleri paylaşmayı düşünüyorum aslında....

o soket varsa işin daha kolay 3 tane 100 lük direnç lazım bi tane de hazır stereo 3.5 mm jak al ledler rengi vermiyo göstergelere.rengi değiştirmek için yeşil boyalı bi şerit var o kısmı asetonla falan soyman lazım ama kenara taşırırsan taşırdığın yer tamamen karanlık kalıyo bence göstergeyi hiç kurcalama illada yapcam dersen daha önce birisi yapmış araç içindeki aklına gelen her ışığın rengini değiştirmiş bu forumda vardı heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhn_kcby

quote:

quote:

quote:

quote:

Yada böyle bişey alıp kaset kapağının altına yerleştirebilirmiyiz. Bundan faydalanablirmiyiz.

http://www.ebay.com/itm/5V-MP3-Decoder-with-FM-radio-Remote-Controller-USB-SD-Slot-/271033376248?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f1ad91df8#ht_1852wt_932

Marea / Grundig AD 182 H Teyp Hakkında..

arkadaşım güzel bişey bulmuşsun ama bunun fm transmitterlerden tek farkı hafıza kartı usb olması ve ekranı ve ana gövdeyi araç içerisinde istediğin yere monte edebilme imkanın olması.ama ses yayınını boş radyo kanalından alacağın için net ses alamıyacaksın onun yerine sana tavsiyem eğer biraz elektronik bilgin ve el becerin varsa bu teyplere aux bağlantısı yapılıyo teybini sök arkasında mavi boş bi soket varmı eğer varsa işin çok kolay yoksa biraz daha fazla uğraştırıyo o soketi internette 30 liraya satıyolar ama çok para bence değmez bi tarafı 3.5 mm dişi jak olan kablo alcaksın 3 tane de 100 ohm luk direnç sonrası montaj işi eğer yapmaya karar verirsen şemayı gönderirim.bunu yaptıktan sonra uç değiştirerek bütün cep telefonları ve mp3 çalarları aracına bağlayıp yüksek kalitede müzik dinleyebiliyosun.

Güzel söylüyorsun ama denedim olmadı. 182 H modelinde sanırım ana kart üzereindede bağlantı yapmak gerekiyor. Sadece ses çıkışlarına bağlantı yetmiyor yada ben bi kerde hata yaptım.

belki bağlantıyı doğru yapmış olabilirsin ama aux modunu devreye sokabilmek için teybin arkasındaki çıkışa 100 ohm luk bi direnç bağlaman gerekiyo ayrıca ses çıkışlarının da hepsine 100 ohm luk direnç bağlaman gerekiyo bağlantıları doğru yaparsan çalışmama ihtimali yok benim teyp de ad 182 h bi sitede şeması var bendede var ama bi denemem lazım çizip koymayı daha önce hiç denemedim :)

/>

Arkadaşlar bu cihazı nerden bulabilirim ?

Ve ayrıca AD 182 H2 var onun yerine AD 182 M takabiliyormuyum ?
    Fiat brava 2000 model

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.