Şimdi Ara

marea iç led değişimi ve gösterge paneli renk değişimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
23.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok başarılı ellerinize sağlık beğendim
  • maşallah çok güzel olmuş , sis grubunda tek anahtarı değiştirdim , sanıyorum led arızalandı yeşil ledler renk tonu tutmadığı için kırmızı yaptım , ve tavsiyem geniş açılı mantar led kullanın ışık açısı geniş olduğundan sis grubu veya herhangi bir anahtarın üzerindeki işareti aydınlatırken gölge yapmıyor heryanı aynı ışık, normal dar açılı ledler gölge yapıyor bazı yerleri sönük bazı yerleri aşırı parlak buda görüntü kirliliği yaratıyor , bunu defalarca test ettim ve bu sonuca vardım
  • bu aracşimdi Boluda bunu sattiktan sonra uzerine ikinci hlx imi aldim su anki arabam profosyonellik eserim.... icini gormenizi isterdim... ama telefondan yaziyorum bir ara yuklerim... bu gösterge isine fazls girmeyin yurt disinda satilan indiglo alabilirsiniz.... haaa gostergeyle ilgili calismamiz var ama su anda farkli birsey çıkabilir ortaya... arkadaslarin begenmelerine cok sevindim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada marea ile ilgili elektronik Bilgi isteyen olursa arayabilir bu aracin bütün ışıklarıni sokmuslugum vardir.... mail yoluyla ulasirsaniz sevinirim bilgi icin elimden geleni yaparim.... oktay_ermis@hotmail.com

• hocam benim mareada klimanın cama ayaklara vs seklinde ayarlandıgı dügmenin aydınlatmaları hic yanmıyor sorun ne olabilir basit bi sorunmudur, oto elektrikciye götürsem kolaylıkla yapılabilicek bisemidir yoksa ilk dediginiz gibi ben yaparım diyipte iyice bazı seyleri mahvetmesinler sonra
  • orayı kimseye söktürme çünkü orası komple çıkıyor. Her babayiğit cikaramaz. ya lamba sönmüştür yada lamba plastigini yakmistir icerde orayi aydınlatmak icin 2 tane dipsiz 5t ampul var. biri kesmis olabilir. lamba 50 kuruş işçiliği 100 tl. eee artık karar senin bilmeyenede emanet etme sıkıntılı bir yer
  • tsklr. pekte önemli bi durum degil zaten dediginiz gibi emanet etmekten korkuyorum malesef ustalara güvenemiyorum bişey yapıcam derken cok zarar verenleri gördüm, en iyisi bu sekilde kullanmaya devam etmek
  • Arkadaşlar bana kalorifer peteği contası o-ring conta diye biliniyor sanırım 2 tane lazım fiat servisini aradım tanesine 8,5 TL dediler internette baktım 10 TL dediler daha uygun bulabilir miyim bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberty99

tsklr. pekte önemli bi durum degil zaten dediginiz gibi emanet etmekten korkuyorum malesef ustalara güvenemiyorum bişey yapıcam derken cok zarar verenleri gördüm, en iyisi bu sekilde kullanmaya devam etmek

ankaradaysaniz ben yardimci olurum ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

Arkadaşlar bana kalorifer peteği contası o-ring conta diye biliniyor sanırım 2 tane lazım fiat servisini aradım tanesine 8,5 TL dediler internette baktım 10 TL dediler daha uygun bulabilir miyim bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

ostimde 100.yil bulvarinda oringci var tanesi 25 kurus mu ne ben ordan almıştım ankara oto ünlüdede olmasi lazım ucuzdu

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy_dolphin

quote:

Arkadaşlar bana kalorifer peteği contası o-ring conta diye biliniyor sanırım 2 tane lazım fiat servisini aradım tanesine 8,5 TL dediler internette baktım 10 TL dediler daha uygun bulabilir miyim bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

ostimde 100.yil bulvarinda oringci var tanesi 25 kurus mu ne ben ordan almıştım ankara oto ünlüdede olmasi lazım ucuzdu

Link verebilirseniz çok sevinirim.Maraşta parçacıları aradım sordum ellerinde yokmuş.
  • quote:

Oringci den alırken aracın markasını mı söyleyip aldınız yoksa üzerinden çıkanı gösterip mi aldınız?Eğer mümkünse aldığınız yerin telefonunu verebilir misiniz?
  • quote:

quote:

Oringci den alırken aracın markasını mı söyleyip aldınız yoksa üzerinden çıkanı gösterip mi aldınız?Eğer mümkünse aldığınız yerin telefonunu verebilir misiniz?

Adalet arkadaş bayağı bir süre geçti ama O ring buldun mu benim buradaki tamirci O ringi rulmancı da bulabileceğini söyledi hortumları geçirmeden önce de O ringi biraz yağlamak gerekiyormuş kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenMar

quote:

quote:

Adalet arkadaş bayağı bir süre geçti ama O ring buldun mu benim buradaki tamirci O ringi rulmancı da bulabileceğini söyledi hortumları geçirmeden önce de O ringi biraz yağlamak gerekiyormuş kolay gelsin.

Kenmar hocam yetkili servisten orijinal italya üretimi tanesini 7 TL ye aldım taktırdım sorun oringlerdenmiş geçti çok şükür.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kenmar hocam yetkili servisten orijinal italya üretimi tanesini 7 TL ye aldım taktırdım sorun oringlerdenmiş geçti çok şükür.

Geçmiş olsun Allah uzun süreler kullanmayı nasip etsin.
    bende salı günü peteği değiştirttim serviste petek dışardan aldım 50 TL magneti marelli servis işçilik 95 TL servisteki usta eski O ringlerimi taktı yoksa aldı da faturalandırmadı mı !!! onu bilmiyorum çünkü fatura da O ring bedeli yok :)))

• quote:

Geçmiş olsun Allah uzun süreler kullanmayı nasip etsin.
    bende salı günü peteği değiştirttim serviste petek dışardan aldım 50 TL magneti marelli servis işçilik 95 TL servisteki usta eski O ringlerimi taktı yoksa aldı da faturalandırmadı mı !!! onu bilmiyorum çünkü fatura da O ring bedeli yok :)))

İnşallah yeni oring takmıştır bir müddet sonra sızdırmaya başlayabilir ayrıca şırıltı sesi de duyacaksınız muhtemelen o kadar uğraştım hava var diye oring değişti şırıltı sesi gitti.Eğer alırsanız uyduruk olanı almayın ısıya bir müddet sonra dayanamayıp tekrar almak gerekebilir.
  • merhaba kalorifer dagıtım dugmesının ampullerı yanmıyor elımde ampul var fakat nasıl sokecegımı bılmıyorum alt tarafında 2 tane yıldız vıda var onları soktum ama cıkmıyor bana tarıf edebılırsen cok sevınırım
  • Arkadaşlar 2001 bravam var araç iç ışıkların bir kaçı yanmıyor.Kalorifer düğmelerindeki ışıklar özellikle gece kapkaranlık değiştirmek istiyorum fakat nasıl sökleceği hakkında yardımcı olur musunuz.Teşekkürler.
  • eline sağlık. güle güle kullan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.