Şimdi Ara

Marea Motor Gürültülü Çalışıyor.Videolu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
17.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşım szmania senin sorunun aynısı benim 1.5 nissan tekna almeramda da var sana söylenenlerin aynısını dediler yani fincan kesinlikle fincandan bende daha 2 bin önce değiştirilmiş (yani aracı yeni almıştım) 162.bin de yağ ve yağ filfterini 165.binde NISSAN a gidip orjinal hava-yağve yağ filtresi alıp bır povver kattırdım ses de azalma oldu ama geçmedi.Ustalar motorun üst kapağını açıp fincanlarını temizleyecez dediler ama böyle binsen sorun olmaz dediler.Hatta bir usta baktı dedi 1 saat sonra ses gelmezse birşey olmaz 1 saat sonra baktım gerçekten ses yok.Ama sen naptırdın kurtuldunmu sesten?
  • Siboblara baktırın.Sibob ayarı gibi duruyor LPG li araçlarda siboblarda aşınma ayar bozukluğu daha fazla oluyor benzinlilere göre.
  • arkadaşlar 2001 marea otomatik aynı ses var 3000 devre geldiginde ses yapıyor eteklerden oldugunu söylediler ama ben arabayı aldıktan sonra fincanladan ses geldiğini farkettim 560 tl orjinal fincan aldım aac yapıldı diye geldi ama fincanlardan hala ses geliyor ustayla görüştüm 20k yag koyduk arabaya eskı yagla karısmış olabilir tekrar yagı boşaltıp 20k yağ koymamızı söyledi araç ısındımı sesi kesiyor ama bu ses ettiğim masrafa karsı gelmesi beni rahatsız ediyor ayrıca aracımda farklı sıkıntılar var arac lpg ye gecmiyor ve hareret göstergesi bir düşüyor bir yükseliyor bu konuda fikirlerinizi söylerseniz sevinirim teşekkürler
  • bildiğim kadarı ile marea da sibop ayarı diye birşey yok çünki marea larda yağlı sibop var yani yağ basıncı otomatik olarak ayarı kendisi yapıyor şahin doğan daki gibi sentil ile bir ayar yapma söz konusu değil yani
  • bence ses siboptan geliyor , başka biyerden gelmesi mümkün değil o tarif ettiğin sesin.
  • aynı sorun bende de var . 2 gün sonra sibop ayarı yapılacak o zamanda geçmezse bu ses kesinlikle etek sesi :( !
  • arkadaşla iletişime geçtim arabaya o şekilde 40 bin km binmiş ve araba çekişten düşmeye başladığını hissettiği için sanayiye götürmüş.
  • szmania kullanıcısına yanıt
    Merhaba, marea aracınızda bu sorunla tekrar karşılaştınız mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.