Şimdi Ara

MARIIO128 (YENİ UCUZ OYUN SATIŞ SİTENİZ) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.084
Cevap
36
Favori
78.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asaltek

quote:

Orijinalden alıntı: 17jamal82

quote:

quote:

Ben de az önce kargo dahil 16.5 siterline (48 TL) The ICO & Shadow of the Colossus Collection (PS3) (US) oyununu aldım.
    Denemek için
    Bir tek (us) olması kafaları bulandırıyor aslında.
    Ama sonuçta avrupalı firmaların topunun köküne kibrit suyu, biraz da uzak doğu takılalım, sonra ağlayan olursa bakarız duruma göre, belki geri adım falan atarlar.

oyun az önce geldi...

hocam size barkod-takip no- ne zaman geldi. 10 gün ürün gönderildi bana ama hala takip no yok, maile de cevap yok.

Ben siparişimi 14ünde verdim, 1-2 güne "ship" olacak mesajı geldi.
    Sonra ayın 17sinde "order has been shipped" mesajı geldikten bir gün sonra, ayın 18'inde takip no'yu verdiler.
    26'sında da oyunum adresime ulaştı. (12gün) bence gayet iyi.

ulaşma süresi değil kafama taktığım. zavvi-thehut'tan bir ay beklediğimi bilirim siparişimi de bi kere bile mail atmadım ne zaman gelecek diye. benim canımı sıkan, takipli kargo parası ödüyorum, takip no ortalıkta yok o kadar mail atmama rağmen. ben aldıktan bikaç gün sonra da sold out diye değiştirildi ürün stoğu. ona kafam takıld. acaba stok bitti de nasılsa stoğa girer yakında o zaman yollarız mı diyolar takip noyu nedir..

• fifa 13 49 dolar diyor alan var mi acaba hic ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onlineadam

burdan asya versıyon fıfa 13 alırsak tr psn ile online oynarken sıkıntı cıkarır mı?

oynayamazsın. psn adresinde asya ülkelerinden birini göstermen lazım.

Online oynarken bir problem olmuyor diye biliyorum ben, sadece ek paket falan alırsa oyunun bölgesinin bulunduğu yerden alması gerekir. Yanlış mı biliyorum?
  • an itibariyle, iade için paypal'a yazdım. 26 eylülden beri attığım maillere cevap alamadım mariio128'den. hala takip kodu yok ortalıkta. bi daha da sanmıyorum alışveriş yapacağımı mariio128den..
  • Arkadaşlar bu siteden asia ya da ntsc oyun alsak, pal makinada EU psn'de 'trophy'Ler düzgün çalışır mı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 Eylülde gönderi müşteriden alınmıştır diyor ve öyle kaldı ayın bu güne kadar eğer oyun elime ulaşırsa god of war saga yı da alacağım ulaşmaz isede paypal dan şikayet edeceğim artık bakalım. Gerçi bende de şans yok arakdaş yani hep işim ters gider abi ya Bir insanın işi hepmi ters gider
  • Benim de cuma günü gönderildi dendi bugün herhangi bir şey yok arkadaşa 12 günde geldiyse bize de o süre zarfında gelir sanırım 1 hafta oldu bugün itibari ile hoş zavvi takipsiz kargoyu 1 ay beklediğimi bilirim sorun değil benim açımdan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Benim de cuma günü gönderildi dendi bugün herhangi bir şey yok arkadaşa 12 günde geldiyse bize de o süre zarfında gelir sanırım 1 hafta oldu bugün itibari ile hoş zavvi takipsiz kargoyu 1 ay beklediğimi bilirim sorun değil benim açımdan .

kardes benımde sorunum yok beklıyorum sabırla 27 sınde gonderılmıs oyunum.
    bundan once oyunlarımın zavvıden 25 gunde geldıgı gunler olmustu hatırlıyorum

• Arkadaşlar fiyatlar nasıl ? Sipariş vermeyi düşünüyorum

3 oyun için sadece 12 USD kargo ücreti alıyor. Vergiye girmesi için bir fiyat limiti var mıdır ?

Oyunlar gelir değil mi hiçbir yere takılmadan ?

İlk defa bir siteden ( yurtdışı ) sipariş vereceğim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Items in my shopping cart

F1 2012 (PS3) (EU)
    SKU: P3-732-A

Qty: x $43.99 = $43.99
    Click here for more details

In Stock - Usually ships within 1-2 days

Reward Points: 88 points
    --------------------------------------------------------------------------------

Max Payne 3 (PS3) (US)
    SKU: P3-594-U

Qty: x $35.99 = $35.99

Reward Points: 72 points
    --------------------------------------------------------------------------------

The ICO & Shadow of the Colossus Collection (PS3) (US)
    SKU: P3-484-U

Qty: x $19.99 = $19.99

Shipping cost: $12.00 Total cost:$111.97

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuRCo -- 2 Ekim 2012; 11:07:46 >

• The ICO & Shadow of the Colossus Collection bunu biçok sony centerden 50 tlye alabilirsin tabi ellerinde kalmışsa. Yurtdışından getirmektense daha iyi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Biraz önce Uncharted 3 Game of the Year Editon ve Heavy Rain Director's Cut siparişi verdim. Paypal epey uğraştırdı ama sonunda oldu.

Oyunlar kargoya verilmiş bakalım kaç günde gelecek.

Kardeş hayırlı olsun gelir sapasağlam ve çabucak. 13 dolar mı ödedin kargo ücreti?
  • quote:

an itibariyle, iade için paypal'a yazdım. 26 eylülden beri attığım maillere cevap alamadım mariio128'den. hala takip kodu yok ortalıkta. bi daha da sanmıyorum alışveriş yapacağımı mariio128den..

Suan aımon ps3 stoklarında gözüküyor ıstersen bır daha temasa gec

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu siteden ben de bir Aimon ps3 elite almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryujin Jakka

quote:

an itibariyle, iade için paypal'a yazdım. 26 eylülden beri attığım maillere cevap alamadım mariio128'den. hala takip kodu yok ortalıkta. bi daha da sanmıyorum alışveriş yapacağımı mariio128den..

bana xbox 360 için olanı lazım. alım yapdığımda stoktaydı doğal olarak. ama bikaç gün sonra satış dışı diye düzelttiler ve hala da kargo takip no yollamıyorlar..
  • quote:

quote:

quote:

bana xbox 360 için olanı lazım. alım yapdığımda stoktaydı doğal olarak. ama bikaç gün sonra satış dışı diye düzelttiler ve hala da kargo takip no yollamıyorlar..

Zavvide bunun aynısı basıma geldi. Oyunu aldım ama birkaç saat sonra bir baktım stokta yok yazısı var birkaç gün bekledim ama siparişim birtürlü onaylanmadı sonrada iptal etttim.

Büyük olasılıkla stok durumunu güncellemediler sende ürünü aldım ve sonrasındada boyle bir durum yaşandı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zavvide bunun aynısı basıma geldi. Oyunu aldım ama birkaç saat sonra bir baktım stokta yok yazısı var birkaç gün bekledim ama siparişim birtürlü onaylanmadı sonrada iptal etttim.

Büyük olasılıkla stok durumunu güncellemediler sende ürünü aldım ve sonrasındada boyle bir durum yaşandı.

muhtemelen. paypal'a başvurumu yaptım iade için. muhtemelen işim olmaz artık bu siteyle..

• Bugün formula 1 2012 siparişi verdim ,

Dışarıda 115-120 TL buradan 90 TL mal oldu ,

Bakalım kaç gün içinde gelecek, benim de ilk alış verişim bu siteden olumlu olumsuz geri dönüşlerini yazacağım ,

İnşallah 10 gün içinde gelir gerçi sitede 14-21 gün diyor ama bakalım..

Estimited Delivery time (for reference only)

Austraila, United Kingdom 4-14 businss days.
    United States, Canada and Asia 7-14 business days.
    Argentina, France, German, Europen 14 to 21 business days.
    Brazil, Chile 14 to 42 business days.
    All other countres, please expect 14-42 businss days.

Summary
    Payment method: PayPal Express Checkout
    Subtotal: $43.99
    Shipping cost: $6.00
    Total: $49.99
    Customer notes: -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuRCo -- 3 Ekim 2012; 16:08:33 >

• arkadaşlar bende bu siteden alışveriş yapmak istiyorum bana yardım edermisiniz daha önce yurtdışı alışveriş yapmadımda bu konuyu komple okudum paybal hesabı gerekiyormuş açtırdım şimdi ilk parayı orayamı aktaracağız birde kargo fiyatı nerde gözüküyor ben oyunu seçtim sonra orada sepet gibi birşey vardı tıkladım oraya sadece oyunun fiyatı yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitmustafa

arkadaşlar bende bu siteden alışveriş yapmak istiyorum bana yardım edermisiniz daha önce yurtdışı alışveriş yapmadımda bu konuyu komple okudum paybal hesabı gerekiyormuş açtırdım şimdi ilk parayı orayamı aktaracağız birde kargo fiyatı nerde gözüküyor ben oyunu seçtim sonra orada sepet gibi birşey vardı tıkladım oraya sadece oyunun fiyatı yazıyor.

Merhaba,

Paypal da hesap açtı iseniz , bir tane de sanal ya da gerçek kredi kartı tanımlaması yapmanız gerekecek,

Eğer sanal kredi kartı tanımlarsanız daha iyi olur limiti ni internet şubesinden alacağınız oyun fiyatının 10 lira yukarısı yaparsınız sorun olmaz.

Diğer taraftan hem paypal hem de mariio128 de teslimat ve fatura adresleriniz aynı olsun.

Posta kodunu kesinlikte unutmayın.

Mariio128 de kargo bedeli sabittir. Tek oyun 6Dolar , 2 Oyun 9 dolar , 3 oyun 12 dolar ,

Fakat unutmayın ki gümrükte sıkıntı yaşamak istemiyorsanız 75 EUR üstünde sipariş vermeyin kargo dahil !

%18 vergiye tabi olursunuz ve teslim sürecinde sıkıntı yaşarsınız.

Bu yüzden toplam 80 - 85 Dolar civarı siparişlarde sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyorum.

Ürünü sepete ekledikten sonra checkout a tıklayın , sonra PAYPAL diyip sizi paypalın sayfasına yönlendirecek ,

Paypal bilgi ve şifrenizi girdikten OK liceksiniz işlemi tamamlıcaksınız. Bundan sonra tekrar mario sitesine yönleneceksiniz ve orada da son confirmasyonu tamamlıcaksınız.

DAha sonra da beklemeye koyulacaksınız.

umarım yardımcı olabilmişimdir.

Selamlar,

• quote:

Orijinalden alıntı: BuRCo

quote:

Orijinalden alıntı: mitmustafa

arkadaşlar bende bu siteden alışveriş yapmak istiyorum bana yardım edermisiniz daha önce yurtdışı alışveriş yapmadımda bu konuyu komple okudum paybal hesabı gerekiyormuş açtırdım şimdi ilk parayı orayamı aktaracağız birde kargo fiyatı nerde gözüküyor ben oyunu seçtim sonra orada sepet gibi birşey vardı tıkladım oraya sadece oyunun fiyatı yazıyor.

Merhaba,

Paypal da hesap açtı iseniz , bir tane de sanal ya da gerçek kredi kartı tanımlaması yapmanız gerekecek,

Eğer sanal kredi kartı tanımlarsanız daha iyi olur limiti ni internet şubesinden alacağınız oyun fiyatının 10 lira yukarısı yaparsınız sorun olmaz.

Diğer taraftan hem paypal hem de mariio128 de teslimat ve fatura adresleriniz aynı olsun.

Posta kodunu kesinlikte unutmayın.

Mariio128 de kargo bedeli sabittir. Tek oyun 6Dolar , 2 Oyun 9 dolar , 3 oyun 12 dolar ,

Fakat unutmayın ki gümrükte sıkıntı yaşamak istemiyorsanız 75 EUR üstünde sipariş vermeyin kargo dahil !

%18 vergiye tabi olursunuz ve teslim sürecinde sıkıntı yaşarsınız.

Bu yüzden toplam 80 - 85 Dolar civarı siparişlarde sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyorum.

Ürünü sepete ekledikten sonra checkout a tıklayın , sonra PAYPAL diyip sizi paypalın sayfasına yönlendirecek ,

Paypal bilgi ve şifrenizi girdikten OK liceksiniz işlemi tamamlıcaksınız. Bundan sonra tekrar mario sitesine yönleneceksiniz ve orada da son confirmasyonu tamamlıcaksınız.

DAha sonra da beklemeye koyulacaksınız.

umarım yardımcı olabilmişimdir.

Selamlar,

sağolun teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz alışveriş yapınca yazarım buraya

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.