Bildirim
Mario Gomez: Para değil, yıldız istiyorum (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
8 milyona alınan çöplerden istiyprum dememiş. Yıldız demiş...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"6 maçta 6 yenilgi alıp elenmek istemiyorum" Başına ne geleceğini iyi biliyor adam.
quote:
Orijinalden alıntı: sommet de la montagne
yıldız beşiktaşta ne arar
Sizde çok ondan şampuan oldunuz bu sezon
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
adam yüzdeyüz haklı -
Tamam adam haklı da bunu basın üzerinden yapması yanlış.Gidersin başkana "Ben bu defans durursa yokum.Tamam bir sezon katlandım ama bundan sonra olmaz.Ya onlar kalsın ya ben gideyim. "dersin olur biter.Her gün yeni bir haber okumaktan bıktım.Madem Beşiktaş'ı çok seviyordun Beşiktaşta kalıcam deseydin nisanda 1000 euroya bizimdin.Sonra transfer tamamlanınca beğenmezsen giderdin bu şekilde bir antlaşma yapılabilirdi.Ben paranın peşinde değilim diyor ama inandırıcı değil.
Kimse kandırmasın arkadaş bu taraftarı.Tamam belki transfer de önemlidir kalmasında ama esas mesele Euro 2016.Orada yıldızı parlarsa İngiltere,Almanya,İspanya gibi kulüplerden teklif alırsam diye bekliyor.Gomez elbette kalsın isterim ama bu tarz açıklamalar yapacak ve takımı son dakika zor durumda bırakabilecekse şimdiden gitsin.Biz de önümüzü görelim.Kalacaksa da gerçekten kalmak istesin turnuvadan önce imzalasın.Turnuvadan sonra diğer kulüplerle görüşüp görüşüp son dakika golü atabileceğini düşünüyorum.
-
Adam piyasa yapiyor derdi bunlara dustu. Kupadan sonra buyuk takim istemezse kalirim yoksa eyvallah diyip gidecek. 2. Tercih besiktas
Adam piyasa yapiyor derdi bunlara dustu. Kupadan sonra buyuk takim istemezse kalirim yoksa eyvallah diyip gidecek. 2. Tercih besiktas
quote:
Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus
Öyle sneijder gibi vizyonsuz,sadece parasına bakan çakma yıldızlara benzemez
O kendi hallediyor, takima cok ihtiyaci yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Büyük adansın be reyiz. Billurlarına kurban
Gomez cl yi neden onemsiyor. Basarili olsak ne olur olmasak ne olur bu yaştan sonra piyasa da yapamaz amaci ne bu adamin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X