Şimdi Ara

mariokart gibi zevkli,renkli illa araba olan demiyorum stress için yarış

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ders çalışma dönemindeyim :) mariokart oyununu gördüm aşık oldum denebilir :) ama indirilmiyormuş galiba. bende onun gibi renkli hareketli ama makul, absürt olmayan zevkli yarış oyunu arıyorum. grafikleri çok üstün olmasına gerek yok. arada bir dinlenme zamanında 1-2 el atıp derse eğlenmiş olarak oturmak istiyorum. çok komplex bir oyun olmasına da gerek yok :) illa pist veya araba arayanlardan değilimdir. çocuk ruhlu insanlara hitap eden oyunlar gibi birşeyler işte :) halet-i ruhiyem ancak bunları kaldırıyor şuan yoksa rivals bile var bende :)

• crash team racing var emulatorle oynayabilirisn
  • Sonic & Sega All-Stars Racing

Sonic & Sega All-Stars Racing Transformed
  • önerilerde bulunan arkadaşlara tşk ediyorum. hem sonic i indirdim hemde 2gün önce çıkmış bir oyun buldum :) Coffin Dodgers hoş gibi :)
  • Assassin2016 kullanıcısına yanıt
    görüşünü güzel gibi :) tşkler bakiyim
  • Bende bu türü seviyorum. Sonic i oynamıştım. Tavsiye edilen 2 oyunuda alacağım hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Bende bu türü seviyorum. Sonic i oynamıştım. Tavsiye edilen 2 oyunuda alacağım hemen.

• Coffin Dodgers oyununu beğenmedim. Ne bileyim ışıl ışıl, cıvıl cıvıl ama ana teması beni sarmadı. Yollarda çok dar bence. Herşeyden önemlisi devamlı ENTER a bas tuşu geliyor. Bir seçim ekranı yok, kendin geç, yok illa enter a basacağız. 1-2 kere olan bir olay değil devamlı karşıma çıka çıka gıcık oldum.

F1 oyununu beğendim. Güzel olmuş.
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    doğrudur kime hitap ediyo belli o oyunun :D sonicde de tuşları değiştiremiyorsn ya gıcık oldum shiftle gidiyon fln neyse oynanıyo bi şekilde ama stress atmak :D daha 3 dk önce oynuyordum.

neyse f1 i deneyemedim hocam ben açınca ekran kararıyo monitorun çözünürlüğü uymadı galiba ya :/ nasıl düzeltebilirim. güzel bir oyuna benziyor ama ses var ama monitor kapalı gibi signal yazısı var
  • kozmonot271 kullanıcısına yanıt
    F1 konusunda bilgim yok. Hiçbir sorunda yaşamadım. Ama bana hitap eden, PC de mario nun yokluğunu bir nebze hissettirmeyecek bir oyun olmuş. Gayet keyifli.
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    sanki bilgisayarı kapatmışım da monitor gücünü kesmek üzereymiş gibi signal yazısı çıkıyor ama menüye geliyor hissediyorum ses geliyor f1 sesi sonra alt+f4 yapıp çıkıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.