arkadaşlar ders çalışma dönemindeyim :) mariokart oyununu gördüm aşık oldum denebilir :) ama indirilmiyormuş galiba. bende onun gibi renkli hareketli ama makul, absürt olmayan zevkli yarış oyunu arıyorum. grafikleri çok üstün olmasına gerek yok. arada bir dinlenme zamanında 1-2 el atıp derse eğlenmiş olarak oturmak istiyorum. çok komplex bir oyun olmasına da gerek yok :) illa pist veya araba arayanlardan değilimdir. çocuk ruhlu insanlara hitap eden oyunlar gibi birşeyler işte :) halet-i ruhiyem ancak bunları kaldırıyor şuan yoksa rivals bile var bende :)
crash team racing var emulatorle oynayabilirisn
Sonic & Sega All-Stars Racing
Sonic & Sega All-Stars Racing Transformed
önerilerde bulunan arkadaşlara tşk ediyorum. hem sonic i indirdim hemde 2gün önce çıkmış bir oyun buldum :) Coffin Dodgers hoş gibi :)
Bende bu türü seviyorum. Sonic i oynamıştım. Tavsiye edilen 2 oyunuda alacağım hemen.
quote:
Orijinalden alıntı: alpalp84
Bende bu türü seviyorum. Sonic i oynamıştım. Tavsiye edilen 2 oyunuda alacağım hemen.
Coffin Dodgers oyununu beğenmedim. Ne bileyim ışıl ışıl, cıvıl cıvıl ama ana teması beni sarmadı. Yollarda çok dar bence. Herşeyden önemlisi devamlı ENTER a bas tuşu geliyor. Bir seçim ekranı yok, kendin geç, yok illa enter a basacağız. 1-2 kere olan bir olay değil devamlı karşıma çıka çıka gıcık oldum.
F1 oyununu beğendim. Güzel olmuş.
alpalp84
kullanıcısına yanıt
doğrudur kime hitap ediyo belli o oyunun :D sonicde de tuşları değiştiremiyorsn ya gıcık oldum shiftle gidiyon fln neyse oynanıyo bi şekilde ama stress atmak :D daha 3 dk önce oynuyordum.
neyse f1 i deneyemedim hocam ben açınca ekran kararıyo monitorun çözünürlüğü uymadı galiba ya :/ nasıl düzeltebilirim. güzel bir oyuna benziyor ama ses var ama monitor kapalı gibi signal yazısı var
kozmonot271
kullanıcısına yanıt
F1 konusunda bilgim yok. Hiçbir sorunda yaşamadım. Ama bana hitap eden, PC de mario nun yokluğunu bir nebze hissettirmeyecek bir oyun olmuş. Gayet keyifli.
alpalp84
kullanıcısına yanıt
sanki bilgisayarı kapatmışım da monitor gücünü kesmek üzereymiş gibi signal yazısı çıkıyor ama menüye geliyor hissediyorum ses geliyor f1 sesi sonra alt+f4 yapıp çıkıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme