Şimdi Ara

Marka mı? Özellik mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben bu konuyla alakalı şöyle bir soru sorıyım;
    bir yanda sony diğer yanda fujitsu
    ikisininde özellikleri aynı fakat fujitsu 200 usd daha ucuz.
    hangisini tercih edersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: axuburak

ben bu konuyla alakalı şöyle bir soru sorıyım;

200$ dan için sony'den vazgeçem. Fark daha büyük olursa o zaman fujitsu düşünülebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_Gizemly

quote:

200$ dan için sony'den vazgeçem. Fark daha büyük olursa o zaman fujitsu düşünülebilir.

peki neden?
    ne gibi bi ekstra yanı var sony nin?
    sadece aradaki farkı anlamak için soruyorum
  • quote:

quote:

quote:

peki neden?

1- Kullandığı Malzeme Çok Kaliteli
    2- Ekranı gerçekten çok güzel. (Sony'nin lcd piyasasında da önemli bir rolü olduğunu düşünürsek.)

+ Piyasada çok fazla fujitsu kullanan adam bulamassın bir sorun çıktığında seninle aynı modeli kullanıp aynı sorunu yaşayan insanlarla karşılaşman daha güç olur. Dolayısıyla sorunları çözmen daha da zorlaşır.

• quote:

Orjinalden alıntı: scor

1 kişinin yorumuyla vazgeçmen tuhaf
    aşağıdakilerden 800mhz santa rosa platformu yok sanırım. yinede içlerindentoshiba derim. saygılar

Aslında gönlümde hala 5920G var. Ama Acer'e güvenemiyorum bir türlü. Tasarım olarak harika bir ürün. Kafam çok karıştı ne ypacağımı bende bilmiyorum...
  • marka....ama fiyat/performans
  • quote:

quote:

quote:

quote:

peki neden?

2- Ekranı gerçekten çok güzel. (Sony'nin lcd piyasasında da önemli bir rolü olduğunu düşünürsek.)

+ Piyasada çok fazla fujitsu kullanan adam bulamassın bir sorun çıktığında seninle aynı modeli kullanıp aynı sorunu yaşayan insanlarla karşılaşman daha güç olur. Dolayısıyla sorunları çözmen daha da zorlaşır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

peki neden?

ben fujitsu tercih ederim....200 dolar 200 dolardır...(iksinde de donanımsal ve teknik ayıp olmadığını varsayıyorum ama)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K084K -- 4 Ağustos 2007; 12:13:43 >

• quote:

Arkadaşlar 1 ay içinde bir laptop almayı düşünüyorum. Bilgisayarı genelde Web Tasarım & Grafik & Programlama ve arasıra da oyun (Fm2007,Pes serileri) olarak kullanmayı düşünüyorum. Benim için önemli özellikler :

Core2Duo Çift Çekirdek
    160 gb Hdd
    Ram'den yemeyen harici çalışan bir ekran kartı
    Ram çok fazla önemli değil. Başta 512mb olabilir ama maximum 4096 mb lık kapasiteyi desteklemesi lazım.

Birde sizce Marka mı?(Toshiba,Dell vb.. ) Yoksa Özellikler iyi olan bir laptop mu? (Acer,Casper vb...) Yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler...

selam By_Gizemly, gerçi 5920 baslıgı altında yazdıklarımı biliosun ama ola da benim yazdıklarımı baz alarak karar verme. onlar acer 5024 ile yasanmıs problemlerin kafamda olusturduğu soru işaretlerinin acer markası üzerine yansımalarından ibaret şeyler. ben de endüstriyel tasarım okuyorum şu anda, bu bakımdan laptopların gercek manada tasarlanmıs olmaları beni en azından mesleki olarak memnun edio, 5920 baslıgında da belirttiğim gibi 5920 çok güzel bir endüstriyel tasarıma sahip. bu bakımdan bilgisayarı ben de çok sevdim.
    benim de yüksek performans aletlere ihtiyacım oldu son zamanlarda, özellikle dönem sonu bir otobüs firması için tasarladığımız otobüsün renderlarını (rhino ve 3dsmax) alırken. arkadaşlarımdan birinde vestel laptop vardı da kazasız belasız yetiştirebildik juriye paftaları. link:http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=27250

daha öncede bir kaç arkadaşa önerdim tasarım işiyle uğraşacak. ayrıca monster-casper-datron üçlüsünde de yüksek performanslı aletler var. 5920 forumunda da belirttiğim gibi yabancı markalar sadece yurtdısında satış yapıyor. orada doygunluğa ulaşınca makineleri türkiyeye yolluyorlar. veyahut dısarıda satmayan bir seri olursa buraya geliyor bilgisayarları. ehh tabi üstüne birde kdv biniyor, artı bizimkilerin marka satıyo olma konusundaki hevesleri de fiyat olarak yansıyor. abd'de 1000dolardan piyasaya giren bir ürün 3 ay sonra türkiyeye 1250 dolardan giriyor.

monster-datron ve casperları hepsiburada ve vatandan incele derim. monster aralarında en eli ayagı düzgün olanı die biliorum. birde santa-rosanın ne artıları var demişşin . foum.donanımhaber inceleme sayfalarında santa-rosalı bir monster T-REX dizüstü incalemişler. onu izle derim. baya acıklayıcı olacaktır.

yine basa dönüp hangisi diyeceksen. PERFORMANS/FİYAT satın al. ama almadan düşündüğün bilgisayarların hepsini gör. biraz da kalbinin sesini dinle:)

• Önce özellik, sonra da özel bir şikayet yoksa marka. Ama, özelliği iyi diye gidip Fujitsu Siemens filan alma, ağlarsın aahhahaahha
  • Piyasada Acer'den başka iyi özelliklere sahip olan başka markada bulamadım zaten O yüzden gene karar değiştirdim ve Acer Aspire 5920G de karar kıldım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.