Şimdi Ara

MARKAFONİ batan geminin malları.... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
18
Favori
102.869
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya alsanızda iptal olacak abuk subuk şeyler harıc. ki denemek için çam ağacı aldım o bile iptal oldu. amaçları ne bilmiyorum aklıma kötü senaryolar gelmıyo değil. aradıgımda kalıte kontrol aşamasını gecemedıgı ıcın göndermedıklerı soylenıyo. mumkun degıl. 1 saatte neyın kalıtesını ölçüyo. yalanın biri bin para. DİKKAT EDİN....

MARKAFONİ   batan geminin malları....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben kredi kartı sisteme kayıtlılardan şüpheleniyorum ancak o şekilde hızlı alınır sisteme kredi kartını kayıt edebilen oldu mu ?
  • Lojistik ve Denizcilik Endustrisiyle ilgili bir bölümde son sinif ogrencisiyim, Markafoni'nin bu alanda cok buyuk bir deposu vardi ve bu tur sanal ortam satislarinda depo faaliyetleri cok onemli yer tutar.

Markafoni'nin bu sekilde kapanmasi Amazon'un Turkiye'ye gelis surecinde deposunu seferber edecegi anlamina gelebilir. Bu sekilde gorusler var, cok daha onemli bir proje icin Markafoni mevcut faaliyetlerinden vazgecmis olabilir.

• BİLGİLENDİRME:Sizlere en iyi hizmeti sunabilmek icin, siparisinizdeki urunler kontrol asamasından geciyor.MP0 numaralı siparisinize ait 1 adet urun, kalite kontrol kriterleri geregince gonderilemiyor. Urun tutarı 48 saat icerisinde kartınıza iade edilecek. Anlayışınız için tesekkur ederiz. Her sipariş için tek tek bu mesaj geldi iptal sonrası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • elfen_lied kullanıcısına yanıt
    kartım sisteme kayıtlı değildi, şans eseri eşime 4.99 a polo tişört aldım. bakalım iptal edecekler mi
  • birsürü ayakkabı eklediler , sonra teker teker silindi hepsi , ne yapmaya çalışıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thema

birsürü ayakkabı eklediler , sonra teker teker silindi hepsi , ne yapmaya çalışıyorlar

Hepsi satıldı hocam bir anda.
  • Uzun yıllardır e-ticaret ile uğraşıyorum, tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki almak istedikleri ürünleri alıyorlar, dokunmadıkları zaten bize kalmış durumda.
    Onlarca defa yaşadığım durum birçok kişinin başına gelmiş.

1 adet kalmış bir ürünü sepete ekliyorum, tekrar eklemek istediğimde stok yetersiz uyarısı veriyor. Demek ki benim sepetimdeyken başkasının alması mümkün değil.

Buraya kadar herşey iyi güzel de ödeme işlemine devam ederken nasıl oluyor da sepetten düşüp, ben daha 1 dakika vakit harcamamışken 30 saniyede başkası alıyor da tükendi yazabiliyor?
    Bu dediğim genel olarak 600 TL den 40 TL ye düşen outdoor bot gibi pahalı ürünlerde yaşanıyor.

Terlik falan denk getirip alanlar illa ki olmuş, bu fiyata başka yerde zor da olsa denk gelir belki ama bu ayakkabıyı 40 TL ye alabilmek imkansız.
    Hatrı sayılır indirimle aldığım 2 siparişim hazırlandı görünüyor. Bunları teslim aldıktan sonra markafoni macerası kapanmış demektir.

• Teknosa kapanışlarında olduğu gibi aynı olay yaşanıyor sanırım çalışanlar işe yarayabilecek veya piyasada satılabilecek ürünleri müşteriye vermeme konusunda kararlılar aklıma gelen tek açıklama bu

• Teknosa şubelerini kapatırken çılgın indirim yaptı, çalışanları alıp üzerindeki teknosa bantlarını bile sökmedenvsahibinden üzerinden sattı. Bu da aynı bence, biri satışa koyuyor, başkası kendine alıp satıştan çekiyor, siz satın alarak onlara indirimli ürünleri ihbar ediyorsunuz

• Bu TÜKENMİŞTİR yazan ürünleri ben almıyorum siz almıyorsunuz peki kimler alıyor da bitiyor bunlar yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozlulum67

ya alsanızda iptal olacak abuk subuk şeyler harıc. ki denemek için çam ağacı aldım o bile iptal oldu. amaçları ne bilmiyorum aklıma kötü senaryolar gelmıyo değil. aradıgımda kalıte kontrol aşamasını gecemedıgı ıcın göndermedıklerı soylenıyo. mumkun degıl. 1 saatte neyın kalıtesını ölçüyo. yalanın biri bin para. DİKKAT EDİN....

Fossil saati kaç TL den sipariş vermiştiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanist -- 16 Haziran 2017; 16:37:1 >

• paralara çökecekler dikkatttttttt.alınanlarda iptal edilmekte. daha alınıp kargolanan yok. aynı ürün 3-4 tur satışa çıkarılıyo. benden sölemesi. inşallah kimse üzülmez

• Bir ürünü normal fiyatından almak istedim. Her numarası da vardı. Ürün tükendi alacakken. Katakulliye geldik :)

• quote:

Orijinalden alıntı: erkanist

quote:

Orijinalden alıntı: kozlulum67

ya alsanızda iptal olacak abuk subuk şeyler harıc. ki denemek için çam ağacı aldım o bile iptal oldu. amaçları ne bilmiyorum aklıma kötü senaryolar gelmıyo değil. aradıgımda kalıte kontrol aşamasını gecemedıgı ıcın göndermedıklerı soylenıyo. mumkun degıl. 1 saatte neyın kalıtesını ölçüyo. yalanın biri bin para. DİKKAT EDİN....

Fossil saati kaş TL den sipariş vermiştiniz?

39 tl den

• BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    bu taverna zeki adam geçen yaz da teknosa mağazalarında millet çalışanlarla ürün alabilmekk için kapışırken sitede outletten aynı ürünleri kolayca alıp depoluyordu yine iş işten geçtiktn sonra haber veriyor kesin kartı kayıtlıdır sömürmüştür siteyi szin çalışan dediğiniz belki de tavernadır :)
  • Gözlerinden kaçırdıkları olursa 3 5 kişi anca yararlanır bu fiyatlardan, aksi halde satın almayı başarsanızda gerçekten indirimli ve işe yarar bir ürün aldıysanız iptal edeceklerdir

• Hiç aldığı ürün kargolanan yok mu?
  • ben hiç saat kategorisi göremedim.
    hiç bir ürünü ana sayfadan giderek bulamıyorum sürekli kampanya sayfasına yönlendiriyor ?

link atarmısınız ? hiç bir ürün kalmamış sanki
  • Gençler boşuna alışveriş yapmaya çalışmayın o ucuzdan açılan tüm ürünleri eşe dosta aldırıyorlar. Adam 19.99 dan tommy ayakkabı satmış 249 lira normalde bunu sen 100 e satsan gene satılır. Amaç firma nasıl olsa kapatıyor bari son vurgunu biz vuralım diye kafalarına göre takılıyolar. Bende olsam aynısını yaparım

KESİN BİLGİDİR

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.