Şimdi Ara

Markafoni Van'a 20 bin giysi gönderecekmiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tweetlere bakarken gözüme çarptı ve çok sevinmemi sağladı bu. Bilmiyorum böyle bir firmanın bu kadar büyük bir yardımda bulunması gerçekten sevindirdi beni. Daha nice yardımlar var ve Dünya'nın her yerinden destek mesajları geliyor. Şu an 2. konu galiba Dünya'da. Bunlar önemli değil aslında #pray4Turkey yazınca iş bitmiyor tabi ki ama çok takdir edilesi yardımlar mevcut. Allah orada ADAM olan herkesin yardımcısı olsun. Kötü günler geçiriyoruz Türkiye olarak inşallah üstesinden gelicez hepsinin.

Sizde 2868'e boş mesaj atarak 5tl'lik bir yardımda bulunabilirsiniz, biliyorum çok konu açıldı böyle ama bunu da ekleyim dedim. Yardım eden, dua eden herkese içten teşekkür ediyorum.

Ayrıca pkk denilen reziller herkese karakolların numaralarını dağıtıp "biz aradık sizde arayın iyilik yapın" tarzında mesajlar atıyorlarmış hatları kitlemek için. Ne kadar doğrudur bilemem ama beklerim bunlardan. Bunu da iletebilirseniz çevrenize belki bir yararı dokunur, hiç yoktan iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derrick Rose -- 24 Ekim 2011; 0:06:34 >

• Helal olsun
  • Vay be markafoniye bak.
  • reklam kokan hareketler bunlar.

gerçekten niyeti yardım olan adam çaktırmadan 20bin değil 1milyon kıyafet bile yollayabilirdi. adam tvitıra reklam yapmış yardım etcez diye.

en büyük yardımı devlet yapar. evi yıkılanlara çok çabuk ev yapması lazım devletin
  • reklam meklam adamlar yardım yapıyorya bunu bile dusunuyorya o da guzel,simdi ırkcılık zamanı degil orada olen bizim insanlarımız her yerden yardım yıgmalı
  • depremi bile reklam malzemesi haline getirdiler. Göndereceksen gönder ne avaz avaz bağırıyorsunuz yardım gönderiyoruz diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Of War

reklam kokan hareketler bunlar.

gerçekten niyeti yardım olan adam çaktırmadan 20bin değil 1milyon kıyafet bile yollayabilirdi. adam tvitıra reklam yapmış yardım etcez diye.

en büyük yardımı devlet yapar. evi yıkılanlara çok çabuk ev yapması lazım devletin

Ya göndersin de isterse işi reklama bağlasın. İç niyet kendini ilgilendirir. Ama 10 tane bile gönderse orda sevinecek, yüzü gülecek 10 insan var demek.

EDİT: ayrıca bas bas bağırdıkları da yok adam o binlerce tweet arasında yazmış rastgele gördüm. 1 dakka olmadan 40 50 tane tweet geliyor zaten adam 1 tane yazmış çokta reklam gibi gelmedi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derrick Rose -- 24 Ekim 2011; 0:19:07 >
  • Bizim millete yaranmak zor, adamlar giysi gönderir, reklam yapıyorlar diye eleştirilir bir de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 24 Ekim 2011; 0:21:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Bizim millete yaranmak zor, adamlar giysi gönderir, reklam yapıyorlar diye eleşitirilir bir de.

pardon efendim şahsi görüşüm sizinkine uymadı kusurabakmayınız

güzel bişey mi sizce? şimdi yarın öbür gün acun bağış kampanyası yapcak bilmem kim arıcak 50bin lira yardım edicek öbürü 100bin yardım edicek. gösteriş yarışına döncek olay. ben karnı aç olan arkadaşıma para verdiğim zaman millete desem para verdim garibana yazık desem mesela beni büyük bi şerefsiz yapardı bana göre. markafoninin yaptığı da farksız. maksat iyilik olsa kimseye çaktırmadan yapılabilirdi bu bunu demek istiyorum.

• Bu tür siteler twitter, facebook gibi platformlarda birçok mesaj atıyorlar, ben şahsen sizin gibi düşünmüyorum. İlla reklam amaçlı olsa tvde öyle yayınlar adamların yapacağı bir şeyi söylemelerini abartmamak lazım. Sadece reklam amaçlı olduğunu düşünüyorsan öyle düşün ne diyelim. Facebookta şöyle yazmışlar: ''sosyal medyada yapacağımız yardımı duyurarak reklam ya da gösteriş yapmıyoruz. Burada önemli olan Van'daki insanlara onları düşündüğümüzü göstermek, umut vermek. Bahsedilen yardımın yapılacağına emin olabilirsiniz.''
  • dahada bu siteye çamur atıyolar
  • Allah büyük beyler görüyosunuz.O itlere bide şimdi evler falan filan yaparlar.(O bölgenin geneli zaten amacının ne olduğu belli laf etmeyin boşuna.)
  • 99 depreminde aynisini yapmistik 15 cuval elbise dagitmistik,lokantalar mutfaklarinda ne varsa dokmustu ortaya boyle seyler gitgide azaliyor yasanani ise boyle gundeme geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Bu tür siteler twitter, facebook gibi platformlarda birçok mesaj atıyorlar, ben şahsen sizin gibi düşünmüyorum. İlla reklam amaçlı olsa tvde öyle yayınlar adamların yapacağı bir şeyi söylemelerini abartmamak lazım. Sadece reklam amaçlı olduğunu düşünüyorsan öyle düşün ne diyelim. Facebookta şöyle yazmışlar: ''sosyal medyada yapacağımız yardımı duyurarak reklam ya da gösteriş yapmıyoruz. Burada önemli olan Van'daki insanlara onları düşündüğümüzü göstermek, umut vermek. Bahsedilen yardımın yapılacağına emin olabilirsiniz.''

Tvde yayinlansa suan onlari savunmayacaktin.ne olursa olsun amac,yayinlatmaz firma tvde.
  • Helal olsun
  • Markafoni'nin tek duyuru yaptığı yer kurucusunun yazdığı bir tweet sanırım. Bu sanıyorum ki yüzyıllık bir tartışma. Bağış gizli mi olmalı açıktan mı? Bana kalırsa bir kişi daha az üşüyecekse, dilerse adam yaptığı yatırımının iki kadar reklam yapabilir. Hiç bir işe yaramasa bile, başka firmaların da yardım yapmak için bir sebebi oluyor bu sayede. Sizce de elde edilen sonuç önemli değil mi?
  • Buna CSR diyorlar ve şu an çok trend olan bir iş modelidir. Merak edenler Googlelasın!
  • su firmaları su dağıtıyor, kargo firmaları vana beleşe yardım kargosu yapıyor bla bla
  • Ben çoğunuzla aynı düşünmüyorum. Benim için öğrenmek daha iyi, reklam yapmayı ister düşünsün ister düşünmesin ama söylemesi daha iyi. Hiç olmazsa oraya gidecek yardımı öğrenip içimi rahatlatıyorum. Kimse demese yardım ettik diye ne düşüneceksiniz? Yardım miktarı ne kadar büyük olursa o kadar içim rahatlıyor. Eğer ki bunu iyi niyetle yapmıyorsa tamamen şahsi suçu ama gerçekten yaptığının o insanlara yardımcı olduğu bir gerçek. Beni o insanların aldığı yardım ilgilendiriyor. İnşallah bu yardımlarımız o pkk denilen şerefsiz örgütün sempatizanlarına gitmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.