Şimdi Ara

Markalı PC Alınır Mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet toplama yapmayı düşündüm ama onda da teknik servis vs. sorunlar var, daha doğrusu pek bilmiyorum diyeyim. Bu yüzden markalı PC'ye yöneldim, sizce markalı almalı mıyım?

• Bence OEM yerine markalı bir pc alırsan daha karlı çıkarsın hem teknik servisi var ayrıca OEM lerde uyuşmazlık sorunu olabiliyor. Eğer markalı alacaksan Dell,Asus,veya Toshiba gibi markalar al

Sonra sızlanırsın eğer OEM uyuşmazsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinqOfPc

Bence OEM yerine markalı bir pc alırsan daha karlı çıkarsın hem teknik servisi var ayrıca OEM lerde uyuşmazlık sorunu olabiliyor. Eğer markalı alacaksan Dell,Asus,veya Toshiba gibi markalar al

Sonra sızlanırsın eğer OEM uyuşmazsa

Yeterli teknik bilgin var ise hangi parçaların uyumlu olduğunu bilirsin.
  • tmm varsa bişey demiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: trollertravian

Evet toplama yapmayı düşündüm ama onda da teknik servis vs. sorunlar var, daha doğrusu pek bilmiyorum diyeyim. Bu yüzden markalı PC'ye yöneldim, sizce markalı almalı mıyım?

markalı alma
  • Markallı bilgisayralar ın fiyatlarında ciddi oranda indirim yoksa bilgisayar toplamak maddi olarak daha avantajlıdır.

Bununla birlikte bilgisayar toplayamayacağınızı düşünüyorsanız markalı bilgisayarlar çoğunlukla stabil sonuçlar verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan ne bilip bilmeden yanlış yorum yapıyorsunuz.Toplama pc her türlü hazır kasayı tokatlar.Bu kaçınılmazdır.Hazır pc de anakart psu vs ezk marka/modellerdir fakat toplamada herşeyin fiyatına göre en kalitelisi vardır.Ayrıca hazır kasanın kapağını açtığın gibi garantisi gider fakat toplamada her türlü kablo düzeni yapabilir,ek Egzoz fan takabilir,kafana göre özelleştirebilirsin.

• Toplama bilgisayar her zaman avantajlı olmuştur dilediğin özellikdeki pc yi oluştursbiliyorsun.

• toplama alman daha ekonomik olur, kendi başıma toplayamam diyorsan, toplama pc yapan bilgisayarcılardan fiyat alırsın DH de veya çevrende pc den anlayanlara danışarak alabilirsin.
  • teknik servisi varmış lan koş al hemen

sesli güldüm. cidden.

tabii ki toplama ya git biyerden burdan felan tavsiye al uyumsuzluk felan diyolar gidip resmine bakar seçersen tabi uyuşmaz dinleme cahili gözünü seviyim bak zor değil aslında ama olmadı birine sor

(sakın ekran kartının belleğine (gbsine) ve işlemcinin "i7"sine felan bakma ikisi de kullanıcıyı yanıltır sana en dandik i7yi verirse görürsün adam)

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.