Şimdi Ara

market işinde 600 ytl cironun en az ne kadarı net karı ifade ediyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
78.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: individual

50 cl lik suların alış fiyatı 15 kuruş en fazla.

millet 50 kuruşa satıyor.

tabiki her maldan bu kadar kar edemezsin.

uzun yıllar önce babamda niyetlenmişti.
    mahallenin bakkalıydı.

o zamanlar süper marketler sadece belli yerlerdeydi.
    şimdi heryer market.

edit:
    mahallenin bakkalıydı demişim.
    bakkal almaya niyetlenmişti diyerek düzeltiyim.

Sana ne kadar geldiklerini yazıvereyim kardeş aklıma gelenleri;

Erikli - 19 YKRŞ
    Saka - 17 YKRŞ
    Eskişehir Kalabak - 13 YKRŞ
    Damla - 21 YKRŞ
    Hayat - 18 YKRŞ
    Sultan - 17 YKRŞ

500 Ml. için bu fiyatlar.

En çok kârı bırakan Su'dur arkadaşlar.

Erikli sudan kalan 310 YKRŞ günde 250 tane su satsan günlük 77.5 YTL kâr kalıyor. Ki sırf sudan deli para.. Bunun yanında gıda var zart var zurt var.

Ben amcamın marketinde geçtiğimiz sıcak yaz günlerinde, günde 500 - 600 adet su sattığımı bilirim. Sırf sudan 150 YTL kâr kalıyordu.

En az kârı olan üründe sigara. En çok parayı tutan yine sigara..

• @Chryin

ya gecen muhabetı donuodu bu sıgaradan bakkal ne kadar kazanıo dıe hakıkaten ne kadar para gecıo elıne 1 sıgaradan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

quote:

Orjinalden alıntı: individual

50 cl lik suların alış fiyatı 15 kuruş en fazla.

millet 50 kuruşa satıyor.

tabiki her maldan bu kadar kar edemezsin.

uzun yıllar önce babamda niyetlenmişti.
    mahallenin bakkalıydı.

o zamanlar süper marketler sadece belli yerlerdeydi.
    şimdi heryer market.

edit:
    mahallenin bakkalıydı demişim.
    bakkal almaya niyetlenmişti diyerek düzeltiyim.

Sana ne kadar geldiklerini yazıvereyim kardeş aklıma gelenleri;

Erikli - 19 YKRŞ
    Saka - 17 YKRŞ
    Eskişehir Kalabak - 13 YKRŞ
    Damla - 21 YKRŞ
    Hayat - 18 YKRŞ
    Sultan - 17 YKRŞ

500 Ml. için bu fiyatlar.

En çok kârı bırakan Su'dur arkadaşlar.

Erikli sudan kalan 310 YKRŞ günde 250 tane su satsan günlük 77.5 YTL kâr kalıyor. Ki sırf sudan deli para.. Bunun yanında gıda var zart var zurt var.

Ben amcamın marketinde geçtiğimiz sıcak yaz günlerinde, günde 500 - 600 adet su sattığımı bilirim. Sırf sudan 150 YTL kâr kalıyordu.

En az kârı olan üründe sigara. En çok parayı tutan yine sigara..

suda iyi para olmasa yaz gelince oto yollarda sagda solda eline suyu kapan satışa çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jijimm -- 20 Eylül 2007; 6:11:00 >

• bir marketin büyüklüğüne bağlı olarak (bu market mahalle arasında ise) ve bu marketi 1 kişi yda 2 kişi idare edebilecek durumda ise en az günlük cirosu 250-350 ytl den aşağı düşmemesi gerekir ki sana 50-70 ytl kar kalsın, eleman tutacaksanda çok düzgün bir bayan eleman bulmalısın yoksa canını yakar bilmiş ol, sonra sağlam bir muhasebeci bulmalısın
    kira,
    bağkur primi
    muhasebe
    elektrik
    kdv
    diğer sair masraflar
    yaklaşık 1000 ytl bulur aylık
    marketi almadan önce bir hafta git otur adama yardım et bak bakalım işleri nasıl akşam ne topluyor gör kendin sonra al,
    şunuda unutma esnaflığı herkes yapamaz ben esnafım
    eğer kendini o dükkana ipsiz bağlayabileceksen esnaflık yap yok ben eleman tutarım sağda solda gezerim orayı bekleyemem dersen esnaflığa hiç bulaşma derim üç günde topu atarsın,
    karşıdan göründüğü kadar kolay değildir ticaret yapmak bunu iyice bil, kimi gelir alır gider vermez kiminden alırsın ödeyemezsin bir sürü derdi vardır eve gidersin sabaha kadar yatakta döner durursun huzurun kaçar,
    yani esnaf olarak yetişmediysen hiç bulaşma

boş ver millet ne kadar kar ederse etsin, sen git asgari ücretle çalış kafan dinç olsun.
    eğer bana bugün asgari ücretle iş verseler hemen dükkanı kapatır gider çalışırım

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

bir marketin büyüklüğüne bağlı olarak (bu market mahalle arasında ise) ve bu marketi 1 kişi yda 2 kişi idare edebilecek durumda ise en az günlük cirosu 250-350 ytl den aşağı düşmemesi gerekir ki sana 50-70 ytl kar kalsın, eleman tutacaksanda çok düzgün bir bayan eleman bulmalısın yoksa canını yakar bilmiş ol, sonra sağlam bir muhasebeci bulmalısın
    kira,
    bağkur primi
    muhasebe
    elektrik
    kdv
    diğer sair masraflar
    yaklaşık 1000 ytl bulur aylık
    marketi almadan önce bir hafta git otur adama yardım et bak bakalım işleri nasıl akşam ne topluyor gör kendin sonra al,
    şunuda unutma esnaflığı herkes yapamaz ben esnafım
    eğer kendini o dükkana ipsiz bağlayabileceksen esnaflık yap yok ben eleman tutarım sağda solda gezerim orayı bekleyemem dersen esnaflığa hiç bulaşma derim üç günde topu atarsın,
    karşıdan göründüğü kadar kolay değildir ticaret yapmak bunu iyice bil, kimi gelir alır gider vermez kiminden alırsın ödeyemezsin bir sürü derdi vardır eve gidersin sabaha kadar yatakta döner durursun huzurun kaçar,
    yani esnaf olarak yetişmediysen hiç bulaşma

boş ver millet ne kadar kar ederse etsin, sen git asgari ücretle çalış kafan dinç olsun.
    eğer bana bugün asgari ücretle iş verseler hemen dükkanı kapatır gider çalışırım

Dostum sadece kdvsi 1650 ediyor. Sen maşallah kira mira hepsini sayıp 1000 demişsin. İşi bilmediğin belli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: onur_er

arkadaşlar bi market devralmak niyetindeyiz de.kışın 600 yazın 900 küsur cirosu varmış.acaba bu cirolar net kara dönüştüğünde aylık getiri ne olur?yani marketçilik işinde bi malın 100 de kaçı en az kardır.

Ne yaptın hocam?
    Aradan yaklaşık 10 yıl geçmiş.. :)

• YTL aqladim

• market açıldı mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.