Şimdi Ara

Market Otomasyon Sistemleri İ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle mod ya da yöneticilerden konuyu uygun yere taşımalarını rica edeceğim.En uygun yerin burası olduğunu düşünerek,konumu buraya açmaya karar verdim.

Merhabalar arkadaşlar 3 adet şubesi bulunan,market tarzı çalışan iş yerlerimiz var.Depo yönetimi ve stok takibi amacı ile VegaWinA5 isimli Windows tabanlı yazılımı kullanmaktayız.

Şirkette borkod yazdırmak-okutmak amaçlı,dokunamtik ekranlı bilgisayarlar,akıllı teraziler gibi çeşitli elektronik cihazlar mevcut.
    Ancak ben VegaWinA5 isimli yazılımdan hiç memnun değilim.Birbirine entegre edilmemiş 10-15 farklı programdan oluşuyor ve hak verirsiniz ki bu da işlerimiz hem uzatıyor,hem yorucu oluyor,hem arıza sıkıntı ihtimalini arttırıyor hem de bilgi kopukluğu oluşturuyor...
    Gerçekten bu kadar zor bir sistem olduğuna inanmıyorum ki öyle olsaydı A101,BİM ya da Migros gibi köklü kurumsal şirketlerin bu kadar şubesi olamazdı.

Gelelim asıl sorunuma;
    Ben otomasyon yazılımımı değiştirmek istiyorum.

-Büyük ve köklü firmalar hangi yazılımları kullanıyorlar?
    -Stok kontrolü amaçlı bana en fazla kolaylığı sağlayacak ürün hangisidir?
    -Fiyat-Performans açısından da kullanabileceğim ürünler nelerdir?
    -Stok ve depo kontrolü benim için çok önemli bunları kontrol edebileceğim en iyi yazılım hangisidir?
    -Aşağı yukarı nelere ihtiyacım olur ve bana masrafı ne olur?

Büyük kurumsal şirketlerde çalışmış arkadaşlar aranızda illaki bulunmaktadır diye düşünüyorum.Bana kullandıkları sistemler hakkında detay verebilecek birisi ya da birileri varsa gerçekten çok memnun olurum.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellboy940 -- 23 Temmuz 2019; 16:4:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.