Şimdi Ara

Marketin çatısı çöktü başbakan istifa etti. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
6.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Medeniyet ve gelişmişlik zenginlikle ilgili değildir.gayet normal fakirde olsa medeniyet kendini belli etmiş.ornek olarak süper zengin Suudi Araplara bakın,tabi daha kötüsü olan ülkeler var mesela Türkiye hem medeniyet yok hem para....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem de 'dış mihrak'ların olduğu bir dönemde... Baltık'taki Rus tehdidi yüzünden Letonya askerlik rejimini değiştirmişti.
  • Letonya bizi kıskanıyor

• Nufüsa göre büyük sayı göze batmıştır 2 milyon da 50 , bizde seri üretim var.
  • 6 sene önce yaşanmış olayı yeniymiş gibi lanse etme durumu...

Politik görüşünü zekasız hamlelerinle yormasan keşke..Marketin çatısı çöküyor diye istifa etmenin neresi medeniyet anlamış değilim.

Orada adam istifa ediyor diye ülkemizde yaşanan her olaydan sonra istifa bekleyen ve bu tarz paylaşımları servis etmeniz çok komik geliyor artık.
  • 21guns 2 kullanıcısına yanıt
    Keşkem sende ölsen de çığda ölenler 42 olaydı yeni olan bizde bi hafta önce ki 2. çığda 40 kişi öldü kimse hesap bile sormadı ben sadece uç bi örnek verdim olayın olmuş olması yetmiyormu bizde değişen bişeymi var gel 60 sene sonra gene aynı çığ altında kalır 40 kişi değnekle adam ararlar gene senin gibi bu kafalar yüzünden neyse fazla parmaklarımı oynatım sana cevap için yormayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanibene -- 11 Şubat 2020; 0:14:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hanibene H kullanıcısına yanıt
    Seviyene yakışır bir cevap :) lakin yaşadığın boş ve at gözlüğü takılı yaşantına biraz gerçek katmam zoruna gitti herhalde...

Söz marketin altında kalırsan o olayda sorumlu belediye çalışanları hakkında dilekçe vericem :))
  • Öyle şeyleri bi çıkarın kafanızdan.
  • Bayağı zoruma gitti evet şuan varlığımı sorgulamaya başladım sayende. Bi git allasen yav güldürme gece gece. Senin gibi boşlar yüzünden bu ülkedeki kokuşmuşlar siyaset yapıyor. Bak bu akşam 5 şehidimiz var adamlarla savaşa girsen yarısı içimizde zaten bu ne perhiz ne lahana çorbası.

• letonyalılar kesin kıskanıyodur, kötü bişey olunca letonyalı kendini istifa etmek zorunda hissediyo ve ediyo haksızlığa bakarmısın hayat letonyalıya zor gerçektende adamların fıtratı böyle mecbur çekecekler n'apsınlar.
  • hanibene H kullanıcısına yanıt
    Letonya konusundan hükümete sallama çabanıza gülüyorum sadece..

Git adam gibi sallayacaksan salla?? Neden saçma şekilde 6 sene önce yaşanmış ve olması gerek bir durummuş gibi lanse ediyorsun? Çöken marketin ne gibi bir siyasi sorumluluğu olabilir başbakan kendi mi taş taşımış oraya :D koskoca ülkenin o bölgesinin sorumlularına laf etmiyorsun ama başbakan istifa edince medeniyet :DD Gerçekten komiksin.
  • 21guns 2 kullanıcısına yanıt
    Olum sen trolmüsün ben 2. Çığ da 40 kişi öldü kayıp 2 kişiyi çığ tehlikesi olan bölgede aramaya 50 kişi mi gider ben başbakan istifa mı etsin dedim bir tane mi sorumlu yok tek sorumlu ölenlermi. Sen burda kalkmışsın hükümeti korumaya çalışıyosun. Eğer benim hakkım olandan alınıp bazılarının boğazına bir lokma giriyorsa bu hükümet tarafından yiyenin de yedirenin de allah bin belasını versin yedi sülalesinden çoluk çocuğundan çıksın burnundan gelsin. Yoksa buraya gelip bana hükümeti neden savunur bi insan ölülerin üzerinden hemde. Pes diyorum. Kal sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanibene -- 11 Şubat 2020; 1:13:47 >
  • medeniyet
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Kansiz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.