Şimdi Ara

marketten uygulama inmiyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
6.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

quote:

Orijinalden alıntı: StealheX

Gözümüz aydın vatana millete hayırlı olsun market gitti iyi yattı telefon baya ilk kez telefonum soğudu :D

hangi lumia?

Lumia 520 ama genel Bi sorundu windos marketten dolayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up sorun(c101b000) tekrar başladı. Ms tr deki bayan sorunu araştırıp dönüş yapacağını söyledi.

Edit: Hala dönüş yapmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 22 Temmuz 2016; 13:18:30 >
  • Dün güncelleme yapamayınca whatsappı sildim Allah'ın belası bu hata var bekleyeceğiz artık

• Bugün bir yakınımın 1320 sini sıfırladım ve oglen 11 den akşam 6 ya kadar uygulamaları güncelleyemedim. Sürekli aynı hatayı veriyor.
    Ne güncelleme yapıyor ne uygulama indiriyor. c101b000 hatası hakkında bilgisi olanlar yardım ederse çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optik84

Bugün bir yakınımın 1320 sini sıfırladım ve oglen 11 den akşam 6 ya kadar uygulamaları güncelleyemedim. Sürekli aynı hatayı veriyor.
    Ne güncelleme yapıyor ne uygulama indiriyor. c101b000 hatası hakkında bilgisi olanlar yardım ederse çok sevinirim.

Mağazadan kaynaklı problemler var bir kaç gün sonra düzeliyor her gün denemek lazım çok şükür yükleyebildim

• optik84 kullanıcısına yanıt
    Kendi kendine düzeldi. Anladığm kadarı ile MS sunucularından kaynaklı bir sorun.
    Bu hatayı(c101b000) alanlar telefonu sıfırlamakla falan uğraşmasınlar. Sıfırladıklarıyla kalırlar.

Bugün MS TR 444 67 87 den donuş yapıp sorunun çözülüp çözülmediğini sordular. Bayanın ifadesine göre o gün benden sonra aynı sorundan muzdaarip arayanlar olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 25 Temmuz 2016; 15:52:08 >
  • Evet düzeldi. Mağaza kaynaklı bir sorunmuş maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.