Şimdi Ara

Marmara Hukuk İÖ mü Ege Psikoloji mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bayadm1n

quote:

Orijinalden alıntı: Lotté

quote:

Orijinalden alıntı: bayadm1n

quote:

Orijinalden alıntı: Lotté

Selam gençler geçen sene yerleşmiştim mezuna kalıp, bu sene kardesimin ilk senesi ve bu iki bölüm arasinda kaldı daha yuksek unilerde psikoloji istiyordu ama olmadığı için hukuka kaydı düşünceleri.. Ne diyorsunuz? Lütfen yardımcı olun

psikoloji devlet tarafından tanınmıyor ayrıca psikaytriler deli para basıyor bizim halkda ilaç yazdığı için onu tercih ediyor

Haklısınız fakat her devlet hastanesinde psikolog vardır yine de hak veriyorum psikiyatristlikle zaten karsilastirilamaz :)

Kaptan açık konuşıyım her ay gidiyorum :S :( ve psikolok için psikaytriden sevk alman gerek yoksa yollamıyorlar o da kolay kolay sevk vermiyor sadece büyük şehir merkezlerinde filan var şahsen bir ilçeden bursaya gidiyorum çünkü ne ilçedeki ne çere ilçelerde var :S :(ayrıca bir pislik oldu bunuda öğrendim özelde gidicektim adam pdr mezunuymuş adi psikologum diye mekan açmış bunu yapabiliyorlar ve zorunluluk yok çünkü lanet şeyi devlet tanımıyor :S

Oh ne güzel işte +3k mayış full yatış

Sahi kardes haklısınız ya pdrci pislikler kandırıyor milleti uzman psk yazıp önüne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 28 Ekim 2020; 21:8:23 >
  • Yaşadığım ilçede bile 140-150 civarı avukat var ve taş çatlasa 10'u geçimini sadece avukatlıktan sağlıyor.Torpilin ve çevren yoksa hukuk okunmaz,psikoloji yazsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: comolokko97

ege psikoloji derim

Neden?

• Psikoloji bence, herkes hukuk okuyor prestij diye de yakinda bi bosanma davasına döner+ayran tarzı bisey olcak, prestij ne abi GS Koç Bilkent olsa anlarım da, torpiliniz de yoktur şimdi sizin hakim savcı olma hayali kurup 2k alan tipik serbest avukat olursunuz onun bunun yanında çalışan ki 18 yaşındaki hemşire bebeler bile nobetiydi osuydu busuydu 2.5-3k alırken. Bu ülkede hukuk okunmazzzz

• Lotté kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 28 Ekim 2020; 21:10:45 >
  • Uuupp

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.