Şimdi Ara

Marmara Hukuktayım arkadaşlar, isteyenlerin sorularını cevaplayabilirim 1. sınıf gözüyle (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
6
Favori
3.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belli zaten. Ayt matta 38-1 yapmak fullemek demek. ilk 100 falan isi yani...

• Hocam bence anayasada daha güçlü kadromuz medeni de çok sağlam ama ipek sağlam burak özen gibi hocalar var, serap hoca girmedi dersimize maalesef sağlığı el vermiyor zaten pek.

• jimmy butlers kullanıcısına yanıt

Anladım hocam anayasadakileri bilmiyorum kitapta gördüm dikkatimi çekti o yüzden sordum teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hukuk okurken farklı dallara ayrılıyorsunuz sanırım yanlış mı biliyorum? Doğru biliyorsam siz hangisinde uzmanlaşıyorsunuz?

• Herkes mezun olana kadar aynı dersleri görüyor, mezun olduktan sonra o alanda uzmanlaşma eğilimini stajla yüksek lisansla falan yapıyorsun.

Fikri ve sinai mülkiyet hukuku ya da aile hukuku üzerine olucak tercihim tabi ilerisi ne getirir bilmiyorum

Teşekkür ederim.

• Bi yeditepe kızları etmez ama altınlar da çıkıyor arada

• up

• beni takip etmiyormuşsun 

• KalkülüslüDiferansiyel kullanıcısına yanıt

burada da mı kendall Jenner yapma be abla

• Ablam marmara hukuk son sınıf. Hocaların gerçekten gıcık olduğu ve geçirmemek için her şeyi yaptığı doğrumu. (Koç, hacettepenin sınavlarını gördüm marmara 2 kat zordu gerçekten.)

• istanbul hukuk hakkında ne düşünüyorsunuz sizce istanbul ankara marmara gibi üni mezunları diğer üni mezunlarına göre daha mı avantajlı oluyor mezun olunca yanş hukukta iyi bir ünide okumanın dersler dışında pratikte de (veya iş bulmada) faydası var mı cevaplarsanız sevinirim.

ablasının gülüsünün birtanesi🌹

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalkülüslüDiferansiyel -- 5 Temmuz 2021; 9:55:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tordon

Ablam marmara hukuk son sınıf. Hocaların gerçekten gıcık olduğu ve geçirmemek için her şeyi yaptığı doğrumu. (Koç, hacettepenin sınavlarını gördüm marmara 2 kat zordu gerçekten.)

aga öz ablan ona sorsana :d

• makyol801 kullanıcısına yanıt

Bu soruyu en başta cevapladım dostum, saydığın üniversitelerin izlenimi iyi bürolarda köklü üniversite bunların hepsi çünkü.

• Hocam her üniversite sınavların ahım şahım şöyle böyle zor diyordur büyük ihtimalle, bizim sınavlar öyle kolay geçilecek sınavlar değil ama isteyene bu sene girdiğim medeni anayasa sorularını atabilirim, ama tabi bu bize özgü değil istanbul üninin sınavları da çok zor, çok çerez sınavları olan üniversitelerde var kültür yeni yüzyıl gibi bu arada umarım linç yemem ama ankara üninin de sınavları çok kolaydı bu sene 1. sınıfların

• up

• Online eğitimde iyi ortalama kasılmış diyorlar çoğunluk 2.5+ yapmış doğru mu bu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Batuhanssss B kullanıcısına yanıt

aynen, roma klasik olurdu normalde hocalar test yaptı online diye ort fırladı çok kopya çeken de oldu anayasa klasik olurdu 2 klasik 20 test yaptılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimmy butlers -- 21 Temmuz 2021; 19:43:28 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.