Şimdi Ara

Marmara ingilizce iktisat vs Mef ekonomi %75 burslu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu 2 üniversite arasında kaldım.Marmara ulaşım açısından daha iyi ve yemek masraflari daha az.Akademisyenler ve eğitim açından da ortalamanın üzerinde bir üniversite izlenimi veriyor.Mef üniversitesi ise yeni bir uni olmasina ragmen gayet yenilikçi ve ogrenci odakli bir universite.flipped learning,3+1 ve 3+2 sistemleri,kaliteli ingilizce egitimi ve akademisyenler...Amacım gerçekten ekonomiyi anlayabilmek ve yorumlayabilmek.Bayağı bir kararsizim. Bilgili kişilerin tavsiyelerini bekliyorum.Teşekkür ederim.

Edit:Marmara ingilizce ve türkçe iktisata gidebilecek puanım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirenli -- 13 Ağustos 2017; 15:44:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Yardım edebilecek kimse yok mu gercekten

• Upp !!

• quote:

Orijinalden alıntı: kirenli

Upp !!

hocam yerleşmediniz mi daha? mefi bilmiyorum ama marmara köklü bir üniversite ve adı duyulmuş. ama özel üniversitenin sınıfları, eğitim ortamı, yaratacağı olanaklar daha fazladır. marmara biraz kendin olanak yaratman gerekir mezun olduğunda. ha meften mezun olunca herkes peşine düşecek demek değil bu. koç bilkent olsa belki. gerçekten ilgiliyseniz ve akademik kariyer veya yurtdışı düşünüyorsanız ingilizce okuyun. devlet düşünüyorsanız da ingilizce iyidir yds açısından ama konulara baştan tekrar türkçe olarak çalışmanız gerekir.

bir de konuyu ygs lys bölümünde açarsanız daha çok ilgi görür diye düşünüyorum.
  • Cevabınız için teşekkür ederim.MYP ile yatay geçiş yapacağım, 15 Ağustos son tarih.İktisat bölümü için kesinlikle ingilizce gerekiyor ancak eğitimin en iyi anadilde verileceğini düşünüyorum.Hem konular daha iyi oturtulur,hem de derste hocalarla daha iyi iletişim kurulur.Ayrıca ingilizce dışarıdan da rahatlıkla geliştirilebilir.Yani türkçe bölüm bitirilse ve toefl ile belgelense ingilizce bilgisi yine mi sıkıntı oluyor sırf diplomada ingilizce yazmadı diye?Marmara ing iktisatın erasmus olanaklarının daha iyi olması aklımı çeliyor ama.İngilizce/türkçe iktisat hocalarının kalitesi hakkında ise net bir bilgim yok.
    Ayrıca mef üniversitesinin vizyonuna hayran kaldım.Ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum.Dediğiniz gibi konuyu oraya da açacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirenli -- 14 Ağustos 2017; 9:6:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.