Şimdi Ara

MARMARA TIP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sınavdan geçsen bile duruma göre sana senlik için uzmanlık yaptırırlar tekrar çok değişik işler yani😂 şimdi idealistsin ama bu işin içine girince işler değişiyor inanki😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    Hatay

• ygsmagduru32 Y kullanıcısına yanıt
    Doğrudur ama şimdi idealistim ilerde idealist olmam diye de karar alınmaz ki

• niko000 N kullanıcısına yanıt
    Tabi canım bir şansını dene😂

• USMLE İçin ingilizce tıp çok daha önemli

Burda biraz daha ing mi tr mi okumak istediğine karar vermen gerekiyor
    İngilizcen varsa günceli daha rahat takip edebilirsin haliyle

Bide istanbulda bilimsel araştırma olanaklarının da fazla olduğu sölenir hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.O.R.J.B -- 4 Ağustos 2018; 13:19:15 >
    Reiz yurt dışında hekimlik mi yapmak istiyorsun yoksa araştırma görevlisi mi ?
  • Yurt dışı istiyorsan Marmara he yurtdışı avantajı ne dersen tıbbi İngilizceyi gidip bir kursta öğrenemezsin nasıl ki dil en iyi ülkesinde öğrenilir tıbbi İngilizce de en iyi İngilizce eğitim veren bir tıp fakültesinde öğrenilir

• S.O.R.J.B S kullanıcısına yanıt
    İngilizce okumak kaynakları ilk elden takip etmek, dünyadaki gelişmeleri daha yakından izlemek açısından cazip geliyor. Zaten 4-5-6 da sınavlar hariç her şey Türkçe. Tus da Türkçe çalışılıyor. Hep bahsedilen ana dilde daha iyi kavramak konusunun geçersiz olduğunu düşünüyorum. Ana dilinde de öğreniyorsun. Hem Türkçe bir texbook'un yüzde kaçı Türkçe ki? Terimler zaten aynen aktarılıyor.

Bende aynı şekilde düşünüyorum %50 ing sonuçta cebinde durur hocam ister yurtdışına gidersin istersen de yurtiçinde kalırsın ama kalsan bile ing seni meslektaşların arasından öne çıkarır bence makale okursun günceli yakından takip edersin dünya dili sonuçta

Edit:ing okumak kaynakları daha sağlıklı diyolar çeviride bazen mantık hataları falan olabiliyomuş yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.O.R.J.B -- 4 Ağustos 2018; 13:28:25 >
  • Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    Doğrudan hekimlik yapmak değil isteğim. O da olabilir

tabii.Tıp okurken ingilizcemi yeterince geliştiremeyecegimi düşünüyorum. İngilizce tıpta hem çok iyi derecede İngilizce öğrenmiş oluyorsun, hem de mesleğini. Kafamı kurcalayan Marmara tıpın bu konuda ne kadar iyi olduğu

• geçen sene tıp fakültesinde okuyordum bu sene bıraktım akreditasyon olayı için keşke elimden gelse de Marmara yazabilsem ben Ege yazıcam maddiyattan ötürü sana tavsiyem yurtdışı düşünüyorsan kesinlikle İngilizce bir okulda okuman geçen sene İngilizce texbook ları bulup ordan çalışmaya çalışmıştım hacettepedekiler Türkçe gibi okurken ben sözlüğe bakmaktan konuyu takip edemiyordum bu yüzden Hacettepe ing puanı Türkçesinden yüksekken Muğla tr nin puanı daha yüksek İngilizcesinden geleceği düşünüyorsan tutuyorsa daha yüksek bir İngilizce eğitim veren tıp fakültesini yoksa Marmara’yı yazmanı tavsiye ederim

• marmara tipin 4 5 6 da nerede egitim yapacagi belli mi cunku hem pendikte hastane var hem de basibuyukte. Bi orda bi burda staj alma gibi sacma bi durum olur mu? Gorustunuz mu hic biriyle

• There and Back Again T kullanıcısına yanıt
    Bu sene ve bundan sonra girenler 4-5-6 da Başıbüyük'te olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: niko000

Bu sene ve bundan sonra girenler 4-5-6 da Başıbüyük'te olacak.
    kaynak kim hocam

Pendik eah hekimi basibuyukteki hastane icin ek hastane olacak dedi. Bazi bolumler orada bazilari pendikte olacak dedi. Bu kafami karistirdi stajlarda bi oraya bi buraya gitme durumu olur mu diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There and Back Again -- 4 Ağustos 2018; 13:56:1 >
    Yukarıda bahsettiğim YouTube kanalı. Marmara tıp öğrencisi, Pendik'e gitmeyeceklerini soyluyor.

yeni açılan hastane yani son modern imkankanlardan faydalanıyor
  • Evet hem hastene hem amfilerin olduğu bina yeni. Çok modern görünüyor.

• Evet ama pendik eah BAŞHEKİMİ basibuyukteki hastane icin ek hastane olacak dedi. Bazi bolumler orada bazilari pendikte olacak dedi... Youtube kanalindaki cocuk iyi niyetli ama bu tarz idari seyleri kesin olarak bilmesi zor oluyor ogrencilerin. Bilginiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There and Back Again -- 4 Ağustos 2018; 14:14:44 >
  • MylesKenn M kullanıcısına yanıt
    hocam bu senin sorunun daha once ingilizce gormemişsen ve genelde bir yılda hazırlık goren kendisini ingiliz zannediyor ingilizce uzun bir surectir genelde 5.sınıftan başlayıp lisede bitirilir ondan dolayı zorlançıssınr arkadaşları su gibi okuyor

5binden iyi unılerin ingilizcesi daha yuksektir
    Dediğim gibi detaylı olarak bilmiyorum. Yine de yeni binanın fakültenin yanına kurulmuş olması stajlarını orada olacağı görüşünü mantıklı kiliyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.