< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Marmara Tıp ve Gazi Tıp , Top Tıp mıdır? (2. sayfa)

Marmara Tıp ve Gazi Tıp , Top Tıp mıdır?
(En Son Oy Tarihi: 25.8.2024)
-
-
Sen ctf de misin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 2 ayda tıptan neden bu kadar soğudun merak ettim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ikisinde de arkadaşım var dediklerine bakınca gazi marmaradan iyi duruyor ama hiç detaylı bakmadım. Hatta marmaradaki arkadaşım 3. sınıf bitince memlekete (omüye) dönecem diyor niye bu kadar abartıyor bilemedim
bence de
Bana göre de marmara daha iyi arkadaşın neden öyle düşünüyor acaba merak ettim
marmara nazi kampı gibi bir yer.her şey ingilizce ondan sonra yılda belli sayıda bilimsel araştırma yapmak zorundasın.gazi tıpsa bence trde konumu en güzel tıplardan biri.marmara dağın başında şu sevgili hamidiyeli kardeşler yüzünden
Bizden önce de taşınmıştı ztn sen ankara türkçede yattıgın için marmara biraz gözünü korkutmuş sanırım . Bilimsel araştırma yaptırması mükemmel bir artı
Benim yattığım yerin sen kapısından bile giremiyorsun ya ohhhquote:
Orijinalden alıntı: YuruyenmuhendisBizden önce de taşınmıştı ztn sen ankara türkçede yattıgın için marmara biraz gözünü korkutmuş sanırım . Bilimsel araştırma yaptırması mükemmel bir artı
gpa ile istediğim yere geçerim , sen hayalin olan hacettepeye geçemiyosun diye herkesi kendin gibi zannetme .
Ankara tıpa giremezsin yksye bakılıyor çünkü
yani gpa sı benim kadar yüksek ve sıralaması da benden yüksek biri olması gerekiyor o zaman ankara tıpa girememem için bu çok mümkün değil .ama sen Hacettepeye geçebilir misin bilemedim şimdi 😂
Hacettepeyi isteyen kim ag ben okulumdan memnunumquote:
Orijinalden alıntı: Yuruyenmuhendisyani gpa sı benim kadar yüksek ve sıralaması da benden yüksek biri olması gerekiyor o zaman ankara tıpa girememem için bu çok mümkün değil .ama sen Hacettepeye geçebilir misin bilemedim şimdi 😂
Hacettepe hedefleyip puan yetmeyince ankara yazmadın mı knk , geçmene gpa da yetmiyor ondan böyle gerginsin biliyorum
Ya bas git islami üniversitende haremlik selamlık aktivitelere katıl millete de sataşmaquote:
Orijinalden alıntı: YuruyenmuhendisHacettepe hedefleyip puan yetmeyince ankara yazmadın mı knk , geçmene gpa da yetmiyor ondan böyle gerginsin biliyorum
Tom ve jerry gibisiniz a ne zaman foruma girsem aynı iki elemanın tartışması dönüyor
Knk ham sıralaman benden düşük , gpan da düşüktür kesin yoksa hacete geçerdin . Aldığın eğitim de benden kötü ben kime niye sataşayım zaten şu anda okunacak en iyi yerde okuyorum , 28 hastaneyle görmediğim vaka kalmadı 😂😂😂
ben de valla senin gibi vaka görmedim hadi selametlequote:
Orijinalden alıntı: YuruyenmuhendisKnk ham sıralaman benden düşük , gpan da düşüktür kesin yoksa hacete geçerdin . Aldığın eğitim de benden kötü ben kime niye sataşayım zaten şu anda okunacak en iyi yerde okuyorum , 28 hastaneyle görmediğim vaka kalmadı 😂😂😂
haterımsın bunu herkes biliyor kıskanma
Yok knk malesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X