Arkadaşlar eğer bu konuda sorularınız veya düşünceniz varsa yardımcı olabilirim. Geçen sene 37k ile kapamışken 2021 sıralaması 48k, bu yılda öne çekeceğini düşünüyorum. Geçen yıl buralardayken çok fazla sağlıklı bilgi alamadım. Bu sene de hakkında konu açılmamış. Forumdan çok fazla bilgi edindim alttan gelen arkadaslara yardımcı olabilirim. |
Marmara Üniversitesi-İşletme(ingilizce)
-
-
12 binden burayı başa yazmayı düşünüyorum.maltepedeki yeni kampüs ve yurtların uzaklık durumu hakkında bahseder misin?
en son işletme fakültesi taşınacak diyorlar.sence ne kadar sürer?
biraz da kampüs hayatı,sosyal imkanlar hakkında birkaç bir şey karalasan iyi edersin.teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Staj bulmada okul, kulüpler vs etkili oluyor mu? Yurt konusunda sıkıntı yaşar mıyız? Ytü yü mü yazardınız yoksa yine marmara işletmeyi mi tercih ederdiniz?
Taşınma mevzusu gündemde ama herhangi bir icraat yok şuanlık belki ilerleyen yıllarda olabilir. Okulda en yeni binalarından birisine sahip işletme fakültesi. Eğer taşınacaksa en eskiden en yeniye taşınır ama kesinlik yok ortada. Yurt imkanı konusuna hakim değilim ama okula 45 dk uzaklıkta yurtlar bulunuyor diye duymuştum.
Kadıköy Göztepe kampüsü konumu en güzel devlet üni konumlarından ,İstanbul için. Sosyal imkanlar konusunda çok bilgim yok. Kampüs içinde espresso lab vs bir çok cafe bulunmakta.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kulüpler bir hayli aktif birden çok kulüp faaliyeti oluyor okullar açıldığında. Hepsini Instagram'da takip edip haberdar olabilirsin. YTÜ de iktisat Marmara'da işletmeyi tercih ederdim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ytü niye düşünmüyosun 12k sıralamayla?
-
Ytü İşletme'de iyi hocalar var tabi iktisatta daha iyi hocalar var ama sıralaman iyi Ytu iktisatta gelir sana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UncleGrndpa -- 30 Temmuz 2023; 20:1:29 >
konumu iyi değil + fazla oğlan var
İki kampüsü de görmüş birisi olarak söylüyorum, konum olarak ytu fersah fersah daha iyi maltepe'den. Esenlerde olmasına rağmen diyorum bunu, sen düşün
Sadece olaya sıralama olarak bakmayın. YTÜ işletme(ingilizce) 50 kişi alırken , Marmara-işletme(ingilizce) 140 kişi alıyor. Mevcut öğrenci sayıları düşünüldüğünde ortada sıralama farkı yok
-
Hocam işletme ve iktisat fakülteleri kadıköy-göztepede
-
Hocam taşınacağını duymuştum en son, bu sene olmasa da birkaç sene içerisinde taşınacağı kesinleşmiş gibi artık.
Kesinlikle marmaray, metro. metrobüs her tarafa bir türlü bağlantısı var.
-
49k sıralamam, 51k ing iktisat gelir mi sizce marmara da veya 57k olan almanca işletme ?
-
Hocam 51k biraz zor ama almancası olabilir. Her iki bölümde geçen sene kendini ileri attı. Siz yinede tercih listenizde yer verin ama kesin bu gelir kafasına girmeyin
-
Almanca yazmayı düşünmüyorum şu anda açıkcası
-
Hayırlısı olsun hocam
-
+upp 2023 23k kapattı, sorusu olan varsa yazabilir
Benzer içerikler
- dershaneden kayıt sildirme yönetmeliği
- bayer eczacı maaşları
- dershane deneme sınavları fiyatları 2024
- kitapseç kargo kaç günde gelir
- ipad 9 vs ipad 10
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X