Şimdi Ara

Marmara Universitesinde Muhendislik okunurmu??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
29.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBaRIS

arkadaşlar çok boş konuşuyorsunuz,

Yıldız'ın sırf makine mühendisliği bölümünde (makine fakültesi değil) 20 tane profesör var, doç ve yar doç ları saymadım bile :D

Daha fazla konuşmayın artık :D

Peki kaç öğrenci var yıldız makinede? Öğrenci başına kaç prof. düşüyor? Hocalar hangi okulları bitirmiş. MIT, Stanford vs...

60 öğrenci alan marmara makinede de 7 tane prof var? Yıldız kaç öğrenci alıyor yıllık??? Bu sorulara cevabı alabilirim umarım.

Yıldıza 1. girecekken marmarayı tercih ettim gayet memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wristcutter -- 22 Ağustos 2010; 21:07:22 >
  • Bu bilgiler eskimiş eyy forumdaşlar el atın şu konu tazelensin yahu
    Bayağı zorluyorlarmış Marmara'da öyle diyorlar. Onun yerine yıldız daha eftaldir diyorlar. ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wristcutter

quote:

Orijinalden alıntı: MrBaRIS

arkadaşlar çok boş konuşuyorsunuz,

Yıldız'ın sırf makine mühendisliği bölümünde (makine fakültesi değil) 20 tane profesör var, doç ve yar doç ları saymadım bile :D

Daha fazla konuşmayın artık :D

Peki kaç öğrenci var yıldız makinede? Öğrenci başına kaç prof. düşüyor? Hocalar hangi okulları bitirmiş. MIT, Stanford vs...

60 öğrenci alan marmara makinede de 7 tane prof var? Yıldız kaç öğrenci alıyor yıllık??? Bu sorulara cevabı alabilirim umarım.

Yıldıza 1. girecekken marmarayı tercih ettim gayet memnunum.

Ad nedir sizin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Sıralaması 36950 ise 323-324 civarı bir puan almıştır. Ben de 323 aldım, 37460.'yım.

O puan ve sıralama ile dediğin gibi İstanbul'da bir makine mühendisliği olmuyor. Hatta 3 büyük şehirde zor. (İzmir'de Dokuz Eylül Üniversitesi'nin 2. öğretimi hariç) Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Kocaeli, Bursa gibi civar yerlerde belki olabilir en iyi olasılıkla.

Endüstri de zor.

Çevre mühendisliği tutar.

Hocam iyi ki mezun kalip itu yapmissiniz pmden konusmustuk hortlatiyim dedim :D

• Bir de ben hortlatayım Günümüz şartlarında Marmara Makina Müh. nasıl?
  • gencmücahid kullanıcısına yanıt
    Ne yaptın acaba sorabilir miyim? Sıralamam 31k YTÜ gelmiyor. Marmara Makina nasıl?
  • Ben marmarada makina mühenisliği okuyorum ye eğitimimin sonuna yaklaştım. Tercih ederken benim de bazı çekincelerim vardı sıralamada 13-14 bindeydim yıldız mı itü türkçe mi yoksa marmara ingilizce mi diye düşünüyordum. Sonuç olarak ingilizce olduğu için marmarayı seçtim ve hiç pişman değilim. Aldığım eğitimin yıldızdan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Yıldızda olan arkadaşlarımla konuştuğumda rahatlıkla karşılaştırma yapabiliyorum ve görüyorum ki marmarada aldığım eğitim daha iyi. Tercih edecek arkadaşlar varsa rahatlıkla gidebilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.