en erken 3 te başlıyor en geç 10 da bitiyor. Ama daha 10 da ders bitiren hoca görmedim erken bırakıyorlar genelde
Yaz okulu da olmuyor büt de olmuyor. Bizim üniversitede böyle bu sene çan eğrisi sistemi getirildi ama biz son sınıf olduğumuzdan bizim bütünleme sınavları hakkımız var yeni giren 1. sınıflar için yok 3 ve 2 ler için varmı onuda bilmiyorum.
Up
Yazdık işte o kadar yapacağın birşey yok. Seneye alacaksın o dersi.
quote:
Orijinalden alıntı: Voilet
Yaz okulu da olmuyor büt de olmuyor. Bizim üniversitede böyle bu sene çan eğrisi sistemi getirildi ama biz son sınıf olduğumuzdan bizim bütünleme sınavları hakkımız var yeni giren 1. sınıflar için yok 3 ve 2 ler için varmı onuda bilmiyorum.
çan eğrisi yok diye biliyorum
yaz okulu geldi kardeşim sana bu sene olan son sınıfları vurmadı sadece onlar yırttı
marmara işletmedeyim 2.sınıfım geçen sene tam bize denk geldi büt lerin kalkması ve ortalamanın 65 olması
matematik 1 den kaldım , yaz okulu da yoktu şuadna 1.sınflar la mat alıyorum ,geçemezsem ,yaz okulu açılıcak bu sene ,ona giricez. fakirin ekmee umut malum geçmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Orcunsau
Marmara Üniversitesi'nde ikinci öğretimlerin dersi saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Bilen var mı?
ikinci öğretimim dersler 3 te baslıyor.. bazen 5 te en geç dokuz bucukta cıkıyoruz diğer günler sekizde..
Senin şimdi ilk dönemden sadece 1 dersin mi kaldı?
3 =/
İlk dönem 3 dersten kalmışsın, bunun ikinci dönemi de var. Eğer ikinci dönem hiçbir dersten kalmazsan yaz okulunda da kaldığın dersler açılırsa gitmelisin bence. 3 tane dersi bir dahaki seneye bırakma.
evet bende öyle düşünüyorm :/ ama çok kasıyor hocalar ya.. çoğunluk bu şekilde..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme