Şimdi Ara

Marmaris Akyaka'da (Gökova) Otel Tavsiyesi.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
18.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla arkadaşlar. bende akyada bir tatil düşünüyorum ailem ile birlikte gideceğim. şöyle doğanın içinde hem yürüyüş yapıp gezebileceğim hemde sakin bir yer arıyorum kalacak bir yer. nette baktım ama artık her yer tirvago yada onun gibi siteler dolmuş. şöyle iyi bir tavsiye verecek olan var mı ? otel istemiyorum kalabalık olsun istemiyorum böyle apart tarzı aile işletmesi gibi olan yerler tercihimdir. hem böyle yerlere destek olmak hoşuma gidiyor. eğer tavsiye verebilcek olan varsa çok sevinirim. teşekkürler...
  • semyen S kullanıcısına yanıt
    Bize yakın ve ekip arkadaşlarımızla genelde hep buluşma düzenlediğimiz ortak bir nokta olması nedeniyle sık tercih ettiğimiz bir bölgedir lakin otel anlamında hiç bakmadık. Ara sıra kafamıza eser ve ''haydi bu gece dönmeyelim sabah kahvaltı da eder çıkarız'' dediğimizde ise iç kısımdaki minik apartlara gider oda tutar yatarız lakin amaç sadece uyumak olduğu için öyle araştırma gereği de duymadım hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: semyen

valla arkadaşlar. bende akyada bir tatil düşünüyorum ailem ile birlikte gideceğim. şöyle doğanın içinde hem yürüyüş yapıp gezebileceğim hemde sakin bir yer arıyorum kalacak bir yer. nette baktım ama artık her yer tirvago yada onun gibi siteler dolmuş. şöyle iyi bir tavsiye verecek olan var mı ? otel istemiyorum kalabalık olsun istemiyorum böyle apart tarzı aile işletmesi gibi olan yerler tercihimdir. hem böyle yerlere destek olmak hoşuma gidiyor. eğer tavsiye verebilcek olan varsa çok sevinirim. teşekkürler...

https://forum.donanimhaber.com/forumid_2083/tt.htm

• Akyakada 250 tlyi gecmeyecek 3 kisilik apart oneri alabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .. otel gökova .. apart değil ama , butik otel .. sahibi murat veya resepsiyon erkan .. 252 - 243 43 60 .. tek kişi oda kahvaltı 60 .. iki kişi 100 .. üçüncüye fark almazlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.