Arkadaşlar yerimizi ayırttım, 4 kişi ağustosta marmarise gidiyoruz. Apart otel parası kahvaltı dahil 160 lira, kişi başı 40 lira oluyor. Ben oraya 800 lirayla gitmeyi düşünüyorum. 100 lirayı kenara ayırsam yemek için alışveriş falan yapsam. kalan 700 lira 7 gün için yeter mi? yani günlük 100 lira, 40 liralık otel parasını çıkarınca 60 kalıyor. 60 liraya marmaris'te mekanlarda sabahlanabilir mi? Şunu da sorayım, mekanlarda bir bira, bi duble vodka, tekila ne kadar? Lütfen arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: ixxecan3561
Arkadaşlar yerimizi ayırttım, 4 kişi ağustosta marmarise gidiyoruz. Apart otel parası kahvaltı dahil 160 lira, kişi başı 40 lira oluyor. Ben oraya 800 lirayla gitmeyi düşünüyorum. 100 lirayı kenara ayırsam yemek için alışveriş falan yapsam. kalan 700 lira 7 gün için yeter mi? yani günlük 100 lira, 40 liralık otel parasını çıkarınca 60 kalıyor. 60 liraya marmaris'te mekanlarda sabahlanabilir mi? Şunu da sorayım, mekanlarda bir bira, bi duble vodka, tekila ne kadar? Lütfen arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
gecelik mi 160 lira? neden ayırttın? hangi otel?
marina apart. klima+ kahvaltı dahil ve barlar sokağına çok yakın iyi değil mi fiyat? Sen onu boşver kardeş diğer sorularıma cevap ver
Gece mekanlara girmeden önce dışarıda içersen.Mekana girdiğinde 1 bardakla devam edersen belki yeter ama yanınızda bayan yoksa mekanlara girişte de para alıyorlar.Birde Aklında olsun herkes Arena diye bir mekan önerecek sana sadece sapların olduğu ve kalitesiz bir ortam.Daha küçük ama eğlenceli yerler bulabilirsin.Bu arada bira 10-15 tekila 13-20 tl arasında mekana göre değişiyor.
Marmaris'te ucuz otel arıyorsan köylerine gitmek lazım. Selimiye yada Söğüt'ü tavsiye ederim. Oteller 30-100 arasında değişiyor. En az kahvaltı dahil oluyor. Arabayla gidersende merkeze 1-2 kere gidersin böylece çok para harcamaktan kurtulursun. Ben geçen hafta Söğüt'te kaldım. Çok sakin bir yer çok az para harcadım. Kaldığım otelde kahvaltı dahildi. Öğlen sandvicle falan geçirdik. Oteli tavsiye ederim. İncelemek isteyeler Söğüt Suna House Butik Otel
Ucuz tatil de olmaz ki...biraz para harcamak gerekir
Dostum ben her gittiğimde La Vita'da kalırım. Denize sıfır 2 kişilik odası 80TL idi geçen yaz ve kahvaltı dahil. Barlar sokağına yürüyerek 10 dakikada, plaja bakan odalar falan güzel. Yalnız amatör bir işletmesi var ben bunlara bakmam tatilimi yaparım diyorsan tercih et. Bunların dışında yanına biraz daha nakit alabilirsen iyi olacaktır. Akşam yemeğide var bu işin.