hocam alternator derken.neden olur durduk yere.degistirsek kaca mal olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Hocam araç hala çalışmıyorsa ve LPGli ise bana ulaşın. bir yöntem biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: hkeles71
quote:
Orijinalden alıntı: 7he mcRp
quote:
Orijinalden alıntı: hkeles71
quote:
Orijinalden alıntı: 7he mcRp
immobilize durumunu bilmem ama kumanda ile kapılar açılmıyorsa aklıma ilk gelen şey akü oldu.Akün bitik olabilir.Şarj dinamosunda sıkıntı varsa aküyü şarj etmeyip aküden elektriği alarak bitirmiş olabilir.Aracın lambaları normal yanıyor mu yoksa ölü mü yanıyor?
hocam ayni sorunu suan astra g aracimda yasiyorum.gostergeler olu yaniyor.mars basiyor ama calismiyordu.ama suan marsta basmiyor.fm transmitter takmistim dinlerken cakmakliktan duman cikmaya basladi.hemen cikardim transmitteri.sonra bi kere calisti bi dahada calismadi.lutfen yardim edin cok acil
takvıye yaparak aracınızı çalıştırmayı deneyin. aynı şekılde bır sure marş alıp sonradan almıyorsa aku zayıflamıştır ıyıce. eğer akünün ömrü dolmuş ise kuru akü almanızı önerırım.
kumanda arabayi kapatmiyor.kapidan kilitliyorum.sadece sofor kapisi acilip kapaniyor. silecekler asiri yavas calisiyor.camlar kapanmiyor.marsa basiyorum butun isiklar sonuyor araba calismiyor.klima calismiyor.sadece aku mudur baska bi sorun olabilir mi.cakmakliktan duman cikmisti yani.
%99,999999 sorun elektrik tüketen bir şeyin açık kalmış(far,teyp..vb.) olmasından akünün boşalmış olması veya akü ömrünün tükenmiş olması
akü 3-4 yılı devrmişse hiç düşünmeden,sağa sola düşmeden git bir akü al
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme