Şimdi Ara

Mars H3RO FullFarm xBow Char 250 Ytl SATİLMİŞTİR KONU SİLİNSİN araci olan pitona tesekkurler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayram Nedenıyle Ptt ler kapalı oldugu ıcın ızmır disi Akbank hesabıma yatırıcaksınız cıddı olanlar Telefondan Ulasabılır Char 250 Ytl dir.

Nick:H3RO

Server:Mars

Build:Rouge&Bard

Cins:Male

Fiyat:250 Ytl

Yer:izmir elden izmir disi ptt

İletisim:raper088@hotmail.com 0538 490 19 19

Resimler:
    Genel
     Mars H3RO FullFarm xBow Char 250 Ytl SATİLMİŞTİR KONU SİLİNSİN araci olan pitona tesekkurler

İtemler

Skiller

Skiller

Skiller

Skiller

C

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReLDoNs -- 7 Aralık 2008; 12:21:18 >

• Hayırlı satışlar kardeşim.
  • Hayırlı satışlar güzel char.
  • istanbul elden varsa düşünmeden alırım?
  • arkadaş izmir de dolandirici salla almayin inanmayanlar Üye aramadan Nispet in profiline baksin
  • ben charı almak için buluştum eer arkadaş aceleci olmasaydı satış gerçekleşçekti ama ark parayı hmn isteyince olmadı işte
  • MSN DEYİM bekliyorum seni...
  • aynen ben arkadasla bulustum gizliyi gırdım o ıstedıgı sıfrelerı gırdı entere bassa sıfre degısıcektı ama parayı vermeyınce sayfayı kapadım gıttım yanından ayrıyetten ben guzel yalıda o ksk de oturuyordu vapurla karsıya kadar gectım neyse baskasına nasıpmıs ama oyle char alamassın hem kendı mekanına cagırıyorsun geldım sıfreyı gırdım gızlıyı gırdım ama parayı vermessen olmaz iş =) bu fıyatada bu charı hayatta bulamassın onuda soyleyım ama artık sansını kaybettın sen

Up Up bundan sonra ızmırden alıcaklar g.yalı ve balcovaya kadar gelebılırım soyleyım
  • Lue cim =) Plevel Başliyormus 10 Gun Sonra Katilirsin Bize =)
  • Itemlerin Str ye Baya bi ihtiyacı var Onları Duzeltip Satışa Sunsan daha ii oLur Kanımca..

Hayırlı Satışlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReLDoNs

Lue cim =) Plevel Başliyormus 10 Gun Sonra Katilirsin Bize =)

Ben hemen başlar diyordum. :/
    Neyse bekleyeceğiz artık.
  • Up Up
  • takas düsünüonmu-.- wizard var 84 lv 85+5 i hazır izmirdenim bende mitatpaşada okuyorm 4 tane dress i var servr poseidon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tweetymehmet -- 7 Aralık 2008; 11:43:04 >
  • Char Satilmiştir... Araci Olan Piton Kardeşimize Teşekkürlerimi Tekrar Sunarim =)

4 Ever Piton :D CHAR Satilmiştirrrrr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.