Şimdi Ara

MARSHALL KULAKLIK SES KALITESI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sahin1986

ikiside bana aynı gelıyor hocam ürün bu

Seri numarasının son üç karakteri şunlardan biridir: Y5N, YMU, YMV veya YMX.

iPod classic
    Gezinme: Click Wheel
    Kapasite: 80 ve 160 GB
    Model numarası ve piyasaya sürülme tarihi: A1238: Eylül 2007
    iPod classic, büyük ve geniş renkli ekranı, Click Wheel'i ve fotoğraf ve video görüntüleyebilme özelliği olan sabit sürücü temelli bir iPod'dur. Eşzamanlama için USB kullanır.
    hocam video dediğimiz ürün wolfson dac içeriyor ona 5. jenerasyon deniyor ben ondan kullandım hatta 4. jenerasyon siyah beyaz ekranlıyı da kullandım 1. jenerasyon nano da kullandım. bunlar classic olanla alakasız. hatırladığım kadarıyla classic olanda yani 6. jenerasyon olanda yonga wolfson değildi o ürün çok sonradan çıktı hem görünüşü hem de chipi farklı

en iyi ses 5. jenerasyon (video) ve burada tanıtılan diğerlerinde vardır
    Macintosh How To
    Which iPod has the best quality audio? - Macintosh How To
    https://macintoshhowto.com/ipod/which-ipod-has-the-best-audio-quality.html

Be careful not to confuse this with the 6th generation ipod called Apple iPod ‘Classic’ which looks almost identical. The 6th Generation has the aluminium front. The 5th Gen family has a plastic front case.

classic olan 6. jenerasyon alimünyum. video olan plastiktir ikisi aynı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 20 Haziran 2019; 11:52:15 >

• şurayı iyice incele hocam modelin hangisiyse onu dikkatlice bul
    Wikiwand
    iPod Classic | Wikiwand
    https://www.wikiwand.com/tr/%C4%B0Pod_Classic

• Özel mesaj sistemini kullanmak için profil ayarlarınızdan sms onayını yapmanız gerekiyor. Profil ayarlarına gitmek için tıklayın

özel mesajları okuyabiliyorum ama yazamıyorum cep telefonum onaylı değil. resimleri gördüm o ipod classic 6. jenerasyon. 5 ya da 5.5 değil

yine de bu model konusunda kafamız karışık olduğu için sorumluluk sana ait hocam. cihaz elinde kalmasın. elimde ipod da yok artık yanlış bir durumda uğraştırır bizi. en iyisi pc ye eko kur hocam ipoddan da ses çıktığı kadar çıksın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 20 Haziran 2019; 12:39:48 >
  • sturmgewehr44 kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam sagol yardımların ıcın olmadı bunu elden cıkarım ıyı ses veren mp3 çalar arastırıp onu alırım aklımda fiio var f/p olarak gayet ıyı dıyorlar
  • sturmgewehr44 kullanıcısına yanıt
    hocam ipodu acıp hakkındaya tıkladım model mb147 yazıyor bunu da google a yazınca Apple iPod classic ("Original"/6th Gen cıkıyor yanı senın dedıgın buyuk ıhtımal bu eve gıdınce kurcalayım ben bi :9 yanlıs ipod olanı yuklersek duzeltme ımkanı olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin1986

hocam ipodu acıp hakkındaya tıkladım model mb147 yazıyor bunu da google a yazınca Apple iPod classic ("Original"/6th Gen cıkıyor yanı senın dedıgın buyuk ıhtımal bu eve gıdınce kurcalayım ben bi :9 yanlıs ipod olanı yuklersek duzeltme ımkanı olmaz mı?
    geri donusumsuz bir bozulma olmaz ama restore etmek ugrastirabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.