Şimdi Ara

Mart 2010 Galatasaray Kongresi ve Başkanlık Seçimi Topiği (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
0
Favori
11.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SARI 101
    KIRMIZI 115
    BEYAZ LİSTE 11
    İPTAL -
  • Bu iş tamamdır.
  • SANDIK 16
    SARI 101
    KIRMIZI 115
    BEYAZ LİSTE 11
    İPTAL -

GENEL TOPLAM
    SARI 1502
    KIRMIZI 1914
    BEYAZ LİSTE 109
    İPTAL 21

Bu iş burda biter arkadaşlar.
  • SANDIK 16
    SARI 101
    KIRMIZI 115
    BEYAZ LİSTE 11
    İPTAL -

Adnan Polat oleyyyyy
  • GENEL TOPLAM

Öztürk: 1502
    Polat: 1914

• Polat başkan
  • valla çok iyi gidiyor umarım bir aksilik olmazda Polat yeniden seçilir
  • Derbiden daha önemli bir maçtı bu akşam olan , Polat kazandı gibi gözüküyor Gs için en iyisi oldu İnşallah.
  • Adnan Öztürk dedi NTV'de Güntekin Onay üzüldüm bir an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luke.Skywalker

quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

quote:

Orijinalden alıntı: Palio Team

Lanet olsun bu liselilere sanki Galatasaray babalarının malı.Ozaman takımıda liseliler tutsun sadece

Aslında tam olarakta öyle bir his var dostum liseliler arasında. O liseye girince herkesten daha Galatasaray`lı olduklarını sanıyorlar. Bir çoğu baba parasıyla forma maç bileti vs almış öyle büyümüş insanlar. 6 gün çalışıp para biriktirip 7. gün o paranın tamamıyla bilet alan insanlar onlar için başka takım taraftarı gibi gelir. Bencillik diz boyudur ama adı asalettir, kessen damarlarında sarıyla kırmızıdan başka renk yoktur ama bilmezler zira o damarları asla kesmezler...

Eğer lafın sadece bir kesime değilde tüm liselilereyse, senin 6 gün çalışıp para biriktirip aldığın biletle yapacağın taraftarlık olmaz olsun diyorum ben de.

Baba parasıymış falan, sen Robert Koleji'nle karıştırdın Galatasaray'ı sanırım ?

quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

quote:

Orijinalden alıntı: troy

arkdaslar bu beyaz liste ne oluyor?

Yanlış olmasın ama benim anladığım kadarıyla bu kişiler yeni liste yapıyorlar.

Seçimlerden önce Adnan Öztürk'ün kazanacağına ihtimal bile vermiyordum çünkü elle tutulur projeleri yok , listesinde isimler Adnan Polatın listesinin çok çok altında ama bunlar oyun yapmışlar eğer seçilirse tüzükde oynamalar yapılıp tamamen liselilerin eline geçebilir onlarda okulun takımı yaparlar purolarıyla locadan takip ederler kendi takımlarını seçilirse muhtemelende yapacaktır çünkü başka türlü bu kişinin GS a başkan olması imkansız..Bu okulun nasıl bu kadar ayrıcalığı var anlamıyorum kıytırık bir lgs,sbs,oks gibi sınavla öğrenci alınan bir okul.

Madem kıytırık bir sınavla alan okul, sen de okuyup bitirip yönetimde söz sahibi olsaydın arkadaşım ? Pijamalarınla evde oturup ''şunu seçilavy bunu seçiyolvvn'' demek yerine sabah gider oyunu kullanırdın.

@Luke_skywalker

Evet tüzükte değişiklik şart. Ama bu senin istediğin türde olmasa iyi olur. Lisenin etkisi azaltılsın, üniversite ve ilkokulda aynı ayrıcalıklara sahip olsun.

Tekrar ediyorum, bir takım kapalı zihniyetteki adamlar yüzünden bütün okula laf edenler bıraksın Galatasaray'ı. Kongresinde para ve Aziz Yıldırım'ın diktatörlüğünü yaptığı Fenerbahçe var, amigoların oy kullandığı, ağır abilerinin lafınıın geçtiği Beşiktaş var. Daha ılımlı bunlar size göre.

Geçen biride yakarım falan diyordu. Verelim eline petrolü çakmağı, klübün ilk antremanlarını yaptığı Grand Cour'u, Ali Sami Yen'in Spor klübünü kurduğu sınıftan başlayıp yaksın bütün okulu. Öyle ıspatlarsınız Galatasaray'lılığınızı (!)

senin görüşlerine göre de zaten futbol takımıda Liseden çıksın Türk futbolcuları biz paralaramızı alalım yeter öyle mi?

yakında galiba o da öyle olucak galiba.

Liselilere laf eden yok takımın kötü zamanlarıda ortalıkta kimse yokken seçim zamanı gelip ortalığı ayağa kaldıran Liseliler değil mi bunu neden yapıyorlar?

Adnan Polat belki futbol takımında avrupa başarısı pek yok ama bunu sadece futbolla ölçemeyiz

Tekerlekli basketbol şampiyonlukları
    Bayan basketbolün başarıları
    Erkek basketbol 2007-2008 de yarı finaldeydi galiba
    bayan voleybol bu sene chalange kupasında final four daydı bunların hepsi vizyon sonra geçen seneki uefa kupası macerası

2-0 3-2 yenilmemiz yönetimin suçumu yoksa büyük kaptanımızın tecrübesizliğinde 2-0 yatmadığımız için mi oldu? ama yinede Büyük Kaptanımıza birşey diyemeyiz çünkü hakkımız yok. Adnan Polat bu takımın ne olduğunu bize hatırlattı ne çabuk unuttunuz tromso faciasını şampiyonlar liginde 3. lüğü zor kurtardığımız villareal a ispanyada ezilerek yenilmemiz orta sahadan bile gol yemiştik

Yoo, uzun zamandır liseden futbol takımına oyuncu çıkmıyor. Artık futbol okulu şusu busu var, neden böyle bir fikrim olsun ?
    Ben hakaret edeceğiniz şeyleri iyi seçin diyorum. Sap la samanı karıştırmamak gerek.

• HAYIRLI OLSUN POLAT
  • SANDIK 16
    SARI 101
    KIRMIZI 115
    BEYAZ LİSTE 11
    İPTAL -

• Demekki içimizde duygusal bakan bir sürü üyemiz varmış.
    Şampiyonluğa göre başarılı yada başarısız diyor.
    Tek kelimeyle rezalet bu kadar yüksek oy oranı.
    Bu kafayla gidersek hiçbir zaman profesyonel olamayız. Hem taraftar hemde üyeler.
  • Polat Başkan... !!!

Adnan Öztürk'e de kocaman bir

• quote:

Orijinalden alıntı: öSCi

Adnan Öztürk dedi NTV'de Güntekin Onay üzüldüm bir an.

Bir an beynimden vurulmuşa döndüm aklıma hemen Haldunun uçaktan inip yıldız getirişleri geldi.. saat kaç eski açık falan kötü oldum ya

• 16. sandıkta fark baya azalmış 17 ve 18'i alırsak tamam gibi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Luke.Skywalker

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

quote:

Orijinalden alıntı: Palio Team

Lanet olsun bu liselilere sanki Galatasaray babalarının malı.Ozaman takımıda liseliler tutsun sadece

Aslında tam olarakta öyle bir his var dostum liseliler arasında. O liseye girince herkesten daha Galatasaray`lı olduklarını sanıyorlar. Bir çoğu baba parasıyla forma maç bileti vs almış öyle büyümüş insanlar. 6 gün çalışıp para biriktirip 7. gün o paranın tamamıyla bilet alan insanlar onlar için başka takım taraftarı gibi gelir. Bencillik diz boyudur ama adı asalettir, kessen damarlarında sarıyla kırmızıdan başka renk yoktur ama bilmezler zira o damarları asla kesmezler...

Eğer lafın sadece bir kesime değilde tüm liselilereyse, senin 6 gün çalışıp para biriktirip aldığın biletle yapacağın taraftarlık olmaz olsun diyorum ben de.

Baba parasıymış falan, sen Robert Koleji'nle karıştırdın Galatasaray'ı sanırım ?

quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

quote:

Orijinalden alıntı: troy

arkdaslar bu beyaz liste ne oluyor?

Yanlış olmasın ama benim anladığım kadarıyla bu kişiler yeni liste yapıyorlar.

Seçimlerden önce Adnan Öztürk'ün kazanacağına ihtimal bile vermiyordum çünkü elle tutulur projeleri yok , listesinde isimler Adnan Polatın listesinin çok çok altında ama bunlar oyun yapmışlar eğer seçilirse tüzükde oynamalar yapılıp tamamen liselilerin eline geçebilir onlarda okulun takımı yaparlar purolarıyla locadan takip ederler kendi takımlarını seçilirse muhtemelende yapacaktır çünkü başka türlü bu kişinin GS a başkan olması imkansız..Bu okulun nasıl bu kadar ayrıcalığı var anlamıyorum kıytırık bir lgs,sbs,oks gibi sınavla öğrenci alınan bir okul.

Madem kıytırık bir sınavla alan okul, sen de okuyup bitirip yönetimde söz sahibi olsaydın arkadaşım ? Pijamalarınla evde oturup ''şunu seçilavy bunu seçiyolvvn'' demek yerine sabah gider oyunu kullanırdın.

@Luke_skywalker

Evet tüzükte değişiklik şart. Ama bu senin istediğin türde olmasa iyi olur. Lisenin etkisi azaltılsın, üniversite ve ilkokulda aynı ayrıcalıklara sahip olsun.

Tekrar ediyorum, bir takım kapalı zihniyetteki adamlar yüzünden bütün okula laf edenler bıraksın Galatasaray'ı. Kongresinde para ve Aziz Yıldırım'ın diktatörlüğünü yaptığı Fenerbahçe var, amigoların oy kullandığı, ağır abilerinin lafınıın geçtiği Beşiktaş var. Daha ılımlı bunlar size göre.

Geçen biride yakarım falan diyordu. Verelim eline petrolü çakmağı, klübün ilk antremanlarını yaptığı Grand Cour'u, Ali Sami Yen'in Spor klübünü kurduğu sınıftan başlayıp yaksın bütün okulu. Öyle ıspatlarsınız Galatasaray'lılığınızı (!)

senin görüşlerine göre de zaten futbol takımıda Liseden çıksın Türk futbolcuları biz paralaramızı alalım yeter öyle mi?

yakında galiba o da öyle olucak galiba.

Liselilere laf eden yok takımın kötü zamanlarıda ortalıkta kimse yokken seçim zamanı gelip ortalığı ayağa kaldıran Liseliler değil mi bunu neden yapıyorlar?

Adnan Polat belki futbol takımında avrupa başarısı pek yok ama bunu sadece futbolla ölçemeyiz

Tekerlekli basketbol şampiyonlukları
    Bayan basketbolün başarıları
    Erkek basketbol 2007-2008 de yarı finaldeydi galiba
    bayan voleybol bu sene chalange kupasında final four daydı bunların hepsi vizyon sonra geçen seneki uefa kupası macerası

2-0 3-2 yenilmemiz yönetimin suçumu yoksa büyük kaptanımızın tecrübesizliğinde 2-0 yatmadığımız için mi oldu? ama yinede Büyük Kaptanımıza birşey diyemeyiz çünkü hakkımız yok. Adnan Polat bu takımın ne olduğunu bize hatırlattı ne çabuk unuttunuz tromso faciasını şampiyonlar liginde 3. lüğü zor kurtardığımız villareal a ispanyada ezilerek yenilmemiz orta sahadan bile gol yemiştik

Yoo, uzun zamandır liseden futbol takımına oyuncu çıkmıyor. Artık futbol okulu şusu busu var, neden böyle bir fikrim olsun ?
    Ben hakaret edeceğiniz şeyleri iyi seçin diyorum. Sap la samanı karıştırmamak gerek.

arkadaşım sen ne istersin bak Barcelona ya futbolda basketbolda diğer branşlarda adam para kazanacak her yerden para kazanmaya çalışıyor aynısı Adnan Polat yapıyor sadece futbol değil Galatasaray'a para kazandırıcak herşey için uğraşıyor bak tekerlerlekli basketbolda dünyanın 1. numarasayız , bayan basketbol geçen seneki avrupa şampiyonluğu ile fiba nın bu sene ilk defa düzenlediği süper kupada oynama hakkını kazandırdı ve daha bir çok şey

• TOPLAM AÇILAN SANDIK SAYISI 17

SARI 1573

KIRMIZI 2078

ADNAN POLAT OLEY

FARK 505 OLDU
  • SANDIK 17
    SARI 71
    KIRMIZI 164
    BEYAZ LİSTE 2
    İPTAL 1

Oha
  • Ve artık garanti diyebiliriz. : )
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.