4. sandık sonuçları 222 oy bir iptal, 11 beyaz A.Öztürke 88 Polat başkana:133 Toplamda A.Ötürk: 291 A.Polat: 563
quote:
Orijinalden alıntı: carisma2050
gelen haberler iyi değil, Öztürk ilk sandıklarda beklediği oyun 2 katını almış, son sandıklarda %80-90 Öztürk'e oy bekleniyormuş. Hayırlısı bakalım
Off be.İnşallah POLAT alır.Yoksa çok kötü olur ya.
quote:
Orijinalden alıntı: _ZaFer_55
quote:
gelen haberler iyi değil, Öztürk ilk sandıklarda beklediği oyun 2 katını almış, son sandıklarda %80-90 Öztürk'e oy bekleniyormuş. Hayırlısı bakalım
fakedir o fake takma sen onu
Öztürk'e verilen oylar sandık geçtikçe çoğalıyor. Fakat aradaki oy farkı da açılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: CyeD
quote:
Orijinalden alıntı: _ZaFer_55
quote:
fakedir o fake takma sen onu
Galatasaraylılığına yakışan yorum yap. Gerginiz zaten, boş yere birbirimizi kıracağız.
Adnan Polat ezer geçer.
İçim daraldı yahu
Evet mesela Adnan Öztürke oy veren Hakan Şükür,Hakan Ünsal vs. gibi üyeler son sandıkta oy kullandılar
Toplam 24 sandık varmış sanırım ve şuan sadece 4 tanesi açılmış. Adnan Öztürk beklenenden daha fazla oy almış şuana kadar. Umarım bi aksilik olmaz ve Polatı tekrar başkan görürüz
A.Polat: 124-------687 A.Öztürk: 108-----399
Polat bizi yalnız bırakma
Korkulan olacak gibi oy farkı artıyor gibi ama Adnan Öztürk gitgide yükseliyor
Sandıklar geçildikte Öztürk'e çıkan oylar artıyor.
İlk açılan sandıklarda yaşlı üyeler oy kullanmış sanırım ve Adnan Polat'ı destekliyormuş onlar.Sonlara doğru genç üyelerin oyları geldikçe oyların Öztürk tarafına kayacağı söyleniyor.
Adnan Polat ve yönetimi, başkanlığı devam ettirmeyi sonuna kadar haketti yaptıklarıyla.Umarım bir saçmalık çıkmaz sandıklardan.
quote:
Orijinalden alıntı: rulaZz
Sandıklar geçildikte Öztürk'e çıkan oylar artıyor.
İlk açılan sandıklarda yaşlı üyeler oy kullanmış sanırım ve Adnan Polat'ı destekliyormuş onlar.Sonlara doğru genç üyelerin oyları geldikçe oyların Öztürk tarafına kayacağı söyleniyor.
Adnan Polat ve yönetimi, başkanlığı devam ettirmeyi sonuna kadar haketti yaptıklarıyla.Umarım bir saçmalık çıkmaz sandıklardan.
GS TV'den mi izliyorsun yoksa siteden mi takip ediyorsun? Baktığım sitelerde oylar hep aynı... Sandık bitmeden yeni oy yazmıyorlar.
GSTVde de oylar sandık sandık söyleniyor.
Ne zaman biter acaba oylama?
Sandık 5
Sarı 108 Kırmızı 124 Beyaz liste 13 İptal 1
Genel toplam Sarı 399 Kırmızı 687 Beyaz liste 34 iptal 7
Benim anlamadığım konu genç nesil neden adnan öztürke oy veriyor neyine güveniyorlar yani adnan öztürkün bu konuda çok cahil kaldım beni bir aydınlatıverin yani burda herkes adnan polatı isterken büyük fark olması lazım ama oy farkı gitgide azalıyor bunun nedeni nedir anlayamadım ?