Şimdi Ara

Mart 8-31 World ile yapılan ilk 100 TL'lik alışverişinizden sonra her 100 TL'lik alışverişe 10 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
7
Favori
14.334
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakan_80

quote:

Orijinalden alıntı: emrahturan87

sanalpazar uzerinden aldigim 1 gram altin icin vakifbank musteri hizmetlerini arayip sordum.sanalpazarin uye isyeri oldugunu ama yapilan alisverisin gecersiz oldugunu soylediler.yapi kredinin sitesinde kuyum dahil ama bana gelen mesajda gida ,giyim,elektronik ve akaryakit alisverisleri diyor.valla bu vakifbak ile ugrasilmaz

Banada geçen ayki kampanyada vakıfbank geçerli değil dedi ama puanı yatırmışlardı. Bu ay ne olur bilmiyorum. Ben alışveriş yaptım 1 tane devamınıda yapacağım sanırım

teşekkürler fakat burada hep ticari isimleri kayıtlı. mesela Op*t mi yoksa Petrol Of*si mi? vs. vs. bu bilinen markalardan hangisinde var onu nasıl ögrenirim? Mesela tüm Op*tlerde gecerlimi yada tüm xyz petrol şirketlerinde gecerli diye birşey yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: drakeblade

quote:

Orijinalden alıntı: dilemma_07

quote:

Orijinalden alıntı: drakeblade

quote:

sanalpazar uzerinden aldigim 1 gram altin icin vakifbank musteri hizmetlerini arayip sordum.sanalpazarin uye isyeri oldugunu ama yapilan alisverisin gecersiz oldugunu soylediler.yapi kredinin sitesinde kuyum dahil ama bana gelen mesajda gida ,giyim,elektronik ve akaryakit alisverisleri diyor.valla bu vakifbak ile ugrasilmaz

bende dün sanalpazardan adios ile gram altın aldım... mh aradım , geçerli olduğunu söyledi...vakıfbank uğraştırıyorsa bilemiyorum...

taksitli mi peşin mi aldınız?

taksitli...

Ben peşin aldım umarım sıkıntı olmaz. Gold bilgisayar olarak gözüküyor provixyonda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen ay sanalpazar'dan alışveriş yapanların yardımına ihtiyacım var. Taksit ertelemeli işlemlere şubat kampanyasından World puan kazandınız mı? Ben sadece 3 taksitli alışveriş seçmeme rağmen, 3 taksit eklemiş ve 3 ay ertelemiş. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

quote:

Banada geçen ayki kampanyada vakıfbank geçerli değil dedi ama puanı yatırmışlardı. Bu ay ne olur bilmiyorum. Ben alışveriş yaptım 1 tane devamınıda yapacağım sanırım

Taksit ertelemeli işlemlere şubat kampanyasından World puan kazandınız mı? Ben sadece 3 taksitli alışveriş seçmeme rağmen, 3 taksit eklemiş ve 3 ay ertelemiş. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakuperd

Geçen ay sanalpazar'dan alışveriş yapanların yardımına ihtiyacım var. Taksit ertelemeli işlemlere şubat kampanyasından World puan kazandınız mı? Ben sadece 3 taksitli alışveriş seçmeme rağmen, 3 taksit eklemiş ve 3 ay ertelemiş. Şimdiden teşekkürler.

Ben kazandim hocam bilgin olsun

• opet kart a kredi yüklemeden kazanılıyor mu nasıl öğrenebiliriz?

olmazsa Migros hediye kart'dan puan alalım.
  • arkadaşlar bir sorum olacaktı.aynı günlerde farklı kuyumcularnda yaptığım 100 liralık alışverişlerden her ikisinden de puan kazanabilir miyim?her ggün uğraşmak yerine bir günde 3 kuyumcuya gitmek daha kolay.yukarıda bir arkadaş vakıfbankın kartında yatmadığını söylemiş.yapı kredi de aynı sıkıntı olur mu acaba.yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakuperd

Geçen ay sanalpazar'dan alışveriş yapanların yardımına ihtiyacım var. Taksit ertelemeli işlemlere şubat kampanyasından World puan kazandınız mı? Ben sadece 3 taksitli alışveriş seçmeme rağmen, 3 taksit eklemiş ve 3 ay ertelemiş. Şimdiden teşekkürler.

geçen ay bi kampanya vardı sanalpazarda ben de 4 taksit seçtim +8 vermiş . ama vakıf lanet bi banka uğraşılmaz puanları yüklemiyorlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanperk

arkadaşlar bir sorum olacaktı.aynı günlerde farklı kuyumcularnda yaptığım 100 liralık alışverişlerden her ikisinden de puan kazanabilir miyim?her ggün uğraşmak yerine bir günde 3 kuyumcuya gitmek daha kolay.yukarıda bir arkadaş vakıfbankın kartında yatmadığını söylemiş.yapı kredi de aynı sıkıntı olur mu acaba.yardımcı olursanız sevinirim

Aynı gün farklı üç world üyesi kuyumcuya gidebilirsin.
  • Altın satma işine Bankalar da girdi malumunuz. özellikle gram altın satıyorlar İAR'nin. Bu durum Kuyumcularla Bankaları karşı karşıya getirdi ve mahkemelik oldular. Son olarak da PTT'de gram altın satışına girdi İAR ile anlaşarak. Kuyumcular ise bunu İAR'nin sektöre olan ihaneti olarak yorumladı. Yani diyeceğim İAR'nin gram altınlarına çok yüklenmeyin Kuyumcular ilerde bu altınları satın almayabilirler., Bunlar benim yorumlarım olmayadabilirde. Ancak pirince giderken bulgurdan olmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otopark

Altın satma işine Bankalar da girdi malumunuz. özellikle gram altın satıyorlar İAR'nin. Bu durum Kuyumcularla Bankaları karşı karşıya getirdi ve mahkemelik oldular. Son olarak da PTT'de gram altın satışına girdi İAR ile anlaşarak. Kuyumcular ise bunu İAR'nin sektöre olan ihaneti olarak yorumladı. Yani diyeceğim İAR'nin gram altınlarına çok yüklenmeyin Kuyumcular ilerde bu altınları satın almayabilirler., Bunlar benim yorumlarım olmayadabilirde. Ancak pirince giderken bulgurdan olmayalım.

Kuyumcular almazsa bankalar alır. Kuyumcular rekabet için standart düzgün hizmet versinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

quote:

Altın satma işine Bankalar da girdi malumunuz. özellikle gram altın satıyorlar İAR'nin. Bu durum Kuyumcularla Bankaları karşı karşıya getirdi ve mahkemelik oldular. Son olarak da PTT'de gram altın satışına girdi İAR ile anlaşarak. Kuyumcular ise bunu İAR'nin sektöre olan ihaneti olarak yorumladı. Yani diyeceğim İAR'nin gram altınlarına çok yüklenmeyin Kuyumcular ilerde bu altınları satın almayabilirler., Bunlar benim yorumlarım olmayadabilirde. Ancak pirince giderken bulgurdan olmayalım.

Kuyumcular almazsa bankalar alır. Kuyumcular rekabet için standart düzgün hizmet versinler.

Tabiki alır bankalar, ama hangi fiyatla alır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

quote:

Tabiki alır bankalar, ama hangi fiyatla alır.

En az kuyumcuların verdiği kadar bankalarda verir ve veriyorlar zaten . Makası çok açarlarsa kimseye satamazlar altını.

• Kuyumcular düzgün hizmet versin. Bankadan 92.70 tl ye alabildiğim altın için en ucuz veren yer nakit 96 tl ye buldum. Neden bankadan pahalı satıyorsunuz dediğimde izah edemiyorlar. Bozdurmaya gelince bankayla fiyat aynı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Worldu aradım, markafoni geçerli değilmiş. Ev tekstili olarak geçiyormuş. Haberiniz olsun.

• Arkadaşlar bu 3160'ın Turkcell numarası var mı?
  • arkadaşlar yapı krediden gelen su mesaja bakabilirmisiniz acaba... 1926 tl lik puan mı verecek miş bana...

Mart 8-31 World ile yapılan ilk 100 TL'lik alışverişinizden sonra her 100 TL'lik alışverişe 10 TL
  • hayır, hatalı mesajı o,düzeltiyorlar sonradan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monodoks

opet kart a kredi yüklemeden kazanılıyor mu nasıl öğrenebiliriz?

olmazsa Migros hediye kart'dan puan alalım.

Cidden arkadaşlar opetten online benzin yüklemede gecerlimi bilen yokmu bunu? Eğer bu gecerliyse ne güzel olur. Yükler stok yapariz ve zamani geldiğinde harcariz.

• Arkadaşlar, sanalpazar'dan vakıf world card ile alışveriş yaparken world 6 taksit seçeneğini işaretlediğimiz zaman - sadece worldcard'lar için geçerlidir- uyarısını veriyor. Ben de peşini işaretliyorum, bu sefer ödeme bölümünün en altında worldcard değil de vakıf kart yazıyor. Yani vakıfın pos cihazından geçiyor ( Zaten ödeme sayfasında diğer ödeme seçeneklerine tıklayınca vakıfın world card'dan ayrı olarak ödeme seçenekleri karşımıza çıkıyor.)

Vakıfbank'ın sitesinde kampanya detaylarında world pos cihazından geçmesi gerekli diye bir ibare var.Daha önceki kampanyalarda Sanalpazardan vakıf world card ile peşin ya da taksitli alışveriş yapıp kampanyalara dahil olamayan oldu mu aranızda?

Kampanya Koşulları :
    Kampanya kapsamında tek seferde yapılan ilk 100 TL ve üzerindeki alışverişten sonraki tek seferde yapılacak her 100 TL ve üzeri alışveriş için 10 TL Worldpuan kazanılacaktır.
    Kampanya 8 - 31 Mart 2013 tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 100 TL Worldpuan kazanabilir.
    Kampanyaya dahil işlemlerin World poslarından yapılması gerekmektedir.
    Kampanya kapsamında yapılacak ilk alışverişte puan kazanımı olmayacaktır. Puan kazanımı ikinci alışveriş ile birlikte olacaktır.
    Kampanyaya peşin ve taksitli alışverişler dahil olup, nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.
    Aynı gün aynı üye işyerinden yapılacak alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.
    Kampanyaya katılmak için KAZAN yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartının son 6 hanesinin 6635'e gönderilmesi gerekmektedir.
    Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 6 Nisan 2013'te yüklenecek olup, kullanılmayan puanlar 17 Nisan 2013'e kadar geri alınacaktır.
    Belirtilen internet sitelerinde yapılan internet alışverişleri kampanyaya dahildir: VATAN BİLGİSAYAR, BİMEKS, PC GOLD BILGISAYAR, ELECTRO WORLD, TEKNOLOJİX, HIZLIAL.COM, HEPSİBURADA, 212.COM, GİTTİ GİDİYOR, ZİZİGO,WWW.EREYON.COM.TR, ANNELUTFEN.COM, E-BEBEK, VATAN BİLGİSAYAR SANAL, MADALION.COM, İNDİRDİK.COM, SANALREYONUM.COM, SANALPAZAR.COM, TEKNOKOLİK, AVMMALL.COM, MARKAPON.COM, MORHİPO, TRENDYOL, BUTİKBEBE.COM, VİPDÜKKAN.COM, LİMANGO, YENİÇARŞIM.COM, ARABULVAR, ENMODA, KLİKSA, MARKAFONİ, BON PRIX , 1V1Y.COM, MODAELİNİZDE.COM , PABBUC.COM, BEE GODDES, EVMANYA, PERABULVARI, BELLA MOLLA, GİMORA.COM, LİDYANA.COM, ELSESİLVER.COM, BUTİGO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _fırtına_ -- 17 Mart 2013; 14:06:40 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.