Şimdi Ara

MART AYININ 1 - 15 ARASI 3000 TL BUTCE ILE LED TV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erdemkacar

quote:

Orijinalden alıntı: cem_hakan

Aynı fiyata lg 55 la 640 varken vestel almak son derece anlamsız.

yanlış anlaşılmasın benimde birinci tercihim lg ancak ben 47la860v modeline yakınım 2.tercihim 47la740s bu iki modelden biri veya bunların 55 inçi olabilir. mayısda düğünüm var acelem yok bekliyorum çok ufak miktarlarda düşüş oldu ama henüz yeterli değil bence iyi bir kampanya yapacaklardır.

Hocam oncelikle ne alirsaniz alın hayırlı olsun sizin icin bakın mesajım burada kalacak siz doneceksiniz dolasacaksinız araştıracaksınız ve Vestel 55Pf9090 serisicinde karar kilacaksınız aklın yolu bir tabiki bütçenizi aşabiliyorsanız farklı tarafa yönlenebilirsiniz.Saygılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mimoza25

Konu başlığında da belirttiğim gibi 15 gün içinde bir led tv almak istiyorum.
    Olmasını istediğim özellikler

1. Ekranı mümkünse 47 veya olabilirse 55 inc.

2. Smart 3D HD artık Allah ne verdiyse

3. LG veya Samsung istiyorum ama aradaki farkı bilmiyorum. Tasvsiyede bulunacak
    arkadaşlar konuyla ilgili bilgilerini paylaşırlarsa veya link verirlerse memnun olurum.

4. Tabiki f/p verebileceğim maksimum 3000 tl bir krş üstüne çıkamam

5. Takılma donma titreme ölü piksel vs. forumda okuduğum her türlü olumsuzluktan kaçmak

7. Birde bu süre zarfında eğer gözünüze takılırsa ya şurda şu tv iyi fiyata imiş alınır veya
    alınabilir diye yardımcı olunursa sevinirim.

Forumdaki herkese hayırlıgünler esenlik selamet sıhhat huzur ve mutluluklar dilerim

Arkadaşlar şimdi iki tv arasında kaldım bu hafta veya en geç ay sonuna kadar tv yi almayı düşünüyorum

İlki samsung 46 f 7000
    Digeri lg 55 la ???

İkiside 3400 e falan

Siz olsanız hangisini alırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu hafta maalesef indirim falan yok. Fiyatlar uçuk. Aslında gönlüm samsung 55f7000 de ama 4800 fiyatı var. İmkanları zorlama falan ancak 3500 çıkabilirim. Lg nin büyük ekranı mest ediyor samsungun net ve parlak görüntüsü. Hadi bakalım ya nasib ya kısmet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.