Şimdi Ara

Mart Ayının Nevaleleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    zırla sızla tekrar ağla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: patakus

zırla sızla tekrar ağla
    Bu isteklerinin bir sonu yok mu suan biraz isim var az sonra yapayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    tmm isin bitince yaz

• cruffy kitabını okuduktan sonra kitap için bir değerlendirme bekliyorum sizden.

• quote:

tmm isin bitince yaz
    Hallettim

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    tamam tamam simdi 3 set 10 tekrar sınav 4set 12 tekrar bench press bugun goğus calisicaz marş marş

• quote:

tamam tamam simdi 3 set 10 tekrar sınav 4set 12 tekrar bench press bugun goğus calisicaz marş marş
    Oooff cok sey istiyorsun onun yerine sana baska bir sey vereceğim

BLOOOOOOOOOĞĞKKKKKK

• Gençler, konuyu daha fazla amacından saptırmayalım. Konudan bağımsız ikili konuşmalarımızı özel mesajdan yapalım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5F6A14216

cruffy kitabını okuduktan sonra kitap için bir değerlendirme bekliyorum sizden.
    Elbette
  • Tanrının Formülünü çok severek okumuştum.Fizikle ilgili herşeyi sevdiğim için kuramlar teoriler falan kitap bitmesin diye 1-2 gün ara vermiştim.Tabi bunun yanında polisiyede var aşırı zevk almıştım kitabı okurken.
    Saklı Seçilmişleride bi 100 sayfa kadar okuyup bırakmıştım,içim kararıyo soner yalçının kitaplarını okurken yazdıklarının doğru olduğunu bilerek kahrolmadan okunmuyor,çok değerli bir gazeteci(galat-ı meşhur kitabınıda öneririm)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazotçi

Tanrının Formülünü çok severek okumuştum.Fizikle ilgili herşeyi sevdiğim için kuramlar teoriler falan kitap bitmesin diye 1-2 gün ara vermiştim.Tabi bunun yanında polisiyede var aşırı zevk almıştım kitabı okurken.
    Saklı Seçilmişleride bi 100 sayfa kadar okuyup bırakmıştım,içim kararıyo soner yalçının kitaplarını okurken yazdıklarının doğru olduğunu bilerek kahrolmadan okunmuyor,çok değerli bir gazeteci(galat-ı meşhur kitabınıda öneririm)
    Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için, önerinizi dikkate alacağım.
  • biyografi okumak cidden zordur, ilgi alanınız olduğu için rahat okursunuz muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali.kose

biyografi okumak cidden zordur, ilgi alanınız olduğu için rahat okursunuz muhtemelen
    Doğru, ben sevdiğim için akıp gidiyor genellikle. Fakat bazen ben bile bazı kitaplara zor tahammül ediyorum. Bazen sırf sayfa sayısını çoğaltmak adına, bir ton gereksiz şey katılıyor.
  • Anthony Quinn kullanıcısına yanıt
    aynen özellik ile yabancı kitapları resmen içine ediyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.