bu sistemi yeni duydum ve bir zamanların fen ed. fakültesi matematik öğrencisi ve olasılık hesapları sevdalısı olarak kafama yattı... ama bodoslama girilmemesi gereken iyi analiz yapılması gereken bir sistem olduğunu düşünüyorum + ekip çalışması ile kazanma ihtimalinin artacağı fikrindeyim... ekipten kasıt maç tüyolarını verecek bazı kişiler (web den ve ya çevreden), maç istatistiklerini sunacak web siteleri vs vs ve en önemlisi de ne miktarda kuponlarla başlayacağımıza karar verecek kasa miktarı...
aylık 500 tl zorlarsam 1000 tl bu işe ayıracak bir bütçem var ama bu sistem bana gerçekten gelecek vaadederse arabayı satıp yaklaşık 10.000 tl lik kaynak da yaratabilirim...
bu işle ciddi ilgilenen arkadaşlardan reel anlamda yardım ve destek bekliyorum (döküman ,bilgi istatistiklere ulaşma ,püf noktalar vs vs)
bu işlerle ilgilenenlerin buluştuğu bilgi paylaşımında olduğu bir platform varsa ben de katılmak isterim ...
MARTİNGALE ile ilgili işe yarayacak bilgileri paylaşalım arkadaşlar...
sen bu kafayla elindeki arabadan da olursun kusura bakmada senin dediğin sistemle oynayan binlerce insan var. Ne yazıkkı bu oyun şans dostum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme