Şimdi Ara

MARVEL Filmleri, Vizyon Tarihleri, Sinematik Evreni, Marvel Tarihçesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
95
Favori
75.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazing Spider-Man yeni kadro ile birlikte baştan alınabilirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Amazing Spider-Man yeni kadro ile birlikte baştan alınabilirmiş.

Sony hiç uğraşmasa aslında Marvel sağlam bi teklif yapıp geri alsa çok iyi olurdu.
  • quote:

Peter'ın , Spider - Man oluşunu tekrar izlemek istemiyorum !
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

quote:

Sony hiç uğraşmasa aslında Marvel sağlam bi teklif yapıp geri alsa çok iyi olurdu.

Kesinlikle. Sony gitgide eline yüzüne bulaştırıyor bu işi.

@Lord of Atlantis
    Eğer Spider-Man yeniden çekilirse Avengers evreni ile birleştirilecekmiş.
  • Abi bu ne ya 3. Defa spiderman oluşunumu izlicez adamın harbiden sacmaladilar bence hakları geri alip direk birlestirsinler avengers ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony'yi anlayamiyorum arkadas. Marvella anlassalar.Deselerki Spider-Man'in MCU serisi filmini biz cekelim.Seneryo ortak olsun.Ayni zamanda sizde Avengersta oynatin. Bence hasilati 2'ye katlar sony boyle yaparsa...

• Vay be örümcek adamı da göreceğiz.Şuan tek eksik Wolverine.Zaten Hugh Jackman da çok istiyor.Marvel bir teklif yapıp X-Men'i almalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61C3BA498 -- 8 Ekim 2014; 13:50:45 >
  • Wolverine ve spider man avengersta kesinlikle olmasi gereken karakterler.

• quote:

Orijinalden alıntı: cubukelemon

Sony'yi anlayamiyorum arkadas. Marvella anlassalar.Deselerki Spider-Man'in MCU serisi filmini biz cekelim.Seneryo ortak olsun.Ayni zamanda sizde Avengersta oynatin. Bence hasilati 2'ye katlar sony boyle yaparsa...

Katılıyorum, hatta Fox da böyle yapmalı.
  • şu an Daredevil filminin director's cut versiyonunu tekrar seyrediyorum.
    Bu filmi nasıl beğenmediler anlamıyorum.. konu çekimler karakterler, atmosfer aktörler.. süper bir film.. tam olarak çizgi roman havasını yansıtan aynı zamanda gerçekçi bir dünyada geçen çok iyi bir film
  • Sinemada yayınlanan versiyonu ile Directors cut arasında epey fark olduğu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61C3BA498 -- 11 Ekim 2014; 14:16:42 >
  • MARVEL Filmleri, Vizyon Tarihleri, Sinematik Evreni, Marvel Tarihçesi

Captain America 3′te Iron Man Yer Alabilir

Söylentilere göre Captain America 3 filmi, Iron Man ile Captain America’nın ortak filmi olacak. Efsanevi çizgi roman serisi Civil War bu film ile birlikte sinemaya işlenmeye başlayacak.

Önümüzdeki yıl vizyona girecek olan Avengers: Age of Ultron′da işlerin karışmaya başlayacağı söyleniyor. Bu filmde başlayan olaylar neticesinde Captain America 3 filminde Iron Man ile Captain America’nın yolları ters düşmeye başlayacak. Böylece Civil War ilk defa burada başlatılıp, diğer filmlere de yayılarak Avengers’a aktarılacak.

Hikayede Örümcek Adam’ın önemli bir rolü bulunuyor. Bu konuda da yine söylentiler güzel bir haberi müjdeliyor. Görünüşe bakılırsa Sony, elinde bulundurduğu Örümcek Adam film haklarını Avengers serisinde kullanması için izin verecek, böylece Civil War hikayesine Örümcek Adam da dahil olacak.

Şunu söyleyebilirim MARVEL' ın çok sağlam fikirleri var efsane geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARVEL -- 14 Ekim 2014; 21:14:48 >

• MARVEL M kullanıcısına yanıt
    En sonunda beklenen haber geldi ya :)) civil war olacak ama sevinsem mi uzulsem mi bilemedim...

Hocam birde Avengers 2 den once Agents of S.H.I.E.L.D. izlememiz gerekir mi sence?

• Eğer bu doğruysa nasıl geçecek bu kadar zaman derim. gerçekten muhteşem bir haber. Umarım doğrudur.
  • avengers'la karakterleri beyaz perdede toplamayı çok iyi başarmışlardı.. artık bunların devamı gelişerek gelecektir
  • cubukelemon C kullanıcısına yanıt
    Söylentilere göre RDJ Agents of S.H.I.E.L.D.' a misafir olabilirmiş.

Ama Avengers 2 öncesi Agents of S.H.I.E.L.D. izlemenin gerekli olduğunu sanmıyorum.
  • Civil War geliyor civil war

yalnız Civil War için çok az hero var ve fantastik dörtlü ile spidey çok önemli civil war hikayesinde. hani fantastik dörtlüyü salla onların kısımlarına ant-man'i koyarlar vs vs. ama Spidey hikayedeki en kilit karakterdi. Geçenlerde Marvel'ın sony ile anlaşmaya çalışmasının sebebi bu olabilir. zaten sony cortladı amazing spidey 2 fail olunca.

Baya zor spidey ile anlaşmaları ama olursa buyurun size civil war ziyafeti.
  • Guardians of the Galaxy, Captain America: The Winter Soldier' ı geçerek en çok hasılat yapan 3. Marvel Studios filmi oldu.
  • Civil war hikayesi beni oldukça heyecanlandırdı. Umarım gerçekleşir hikayeyi tam bilmesemde gözucuyla baktım (spoiler yememe amaçlı biri bana düzgün bir şekilde özetlerse hoşuma gider)

• Konu Favorilerimde çok güzel bir konu olmuş gelecek filmler ve paylaşımlar şimdiden Heyecanlandırıyor İnsanı
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.