Şimdi Ara

Marvel Şampiyonlar Turnuvası ( Marvel Contest of Champions ) Genel bilgi ve Rehber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
25.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Bu başlıkda mobil telefonlarımız üzerinden oynanan ve son derece popüler olan Marvel Şampiyonlar Turnuvası isimli oyun hakkında ufak çaplı bir rehber hazırladım. İnternette bu oyun hakkında fazla bir bilgi yok dolayısıyla böyle bir konuya ihtiyaç olduğunu düşündüm ve açtım. Bu rehberi bitirmem biraz zaman alabilir ancak fırsat buldukça rehberi tamamlamaya ve bilgi paylaşmaya devam edeceğim. Siz de merak ettiğini bir şey olursa konu altından sorarsanız. Detaylı bilgi verebilirim.

1) Nedir bu oyun ve Marvelle ne ilgisi var ?
    - Arkadaşlar oyun online olarak oynanan Kabam firmasının yapımcılığı ve denetiminde olan ve içerisinde Marvel dünyasına ait kahramanların yer aldığı ve sahip olduğunuz bu kahramanlarla dövüşerek ilerleme sağladığınız detaylı bir oyun.

Marvel Şampiyonlar Turnuvası ( Marvel Contest of Champions ) Genel bilgi ve Rehber

2) Nasıl başlıyoruz ve ne yapmamız lazım?
    -Oyuna başlarken eğitici kısımdan sonra oyun size 1 hero veriyor. Muhtemelen bu hero 2* Bilim sınıfı Örümcek adam olacaktır. Daha sonrasında vereceği 1 kristal daha var ve onu da kırdırdığınızda 2. bir heroya daha sahip oluyorsunuz. Muhtemelen bu 2. hero da 2* Teknoloji sınıfı Demir Adam veya 2* Mutant sınıfı Wolverine olacaktır. Size bu durumda tavsiyem 2* heroları geliştirmek için fazla abanmayın. 2-3 tane 2* hero size yetecektir çünkü bir kaç gün içerisinde elinize 3* herolar geçeceği için ilk baş 3* herolarınızı geliştirmeye bakın.

3) Sınıf nedir ne farkları vardır?

- Oyunda heroların ait oldukları 6 farklı sınıf var. Bunlar sırasıyla Mutant-Beceri-Bilim-Mistik-Kozmik-Teknoloji. Bu sınıfların bazıları birbirine karşı sınıf avantajına sahipler ve bu sınıflar birbirleriyle savaşırken ekstra güç kazanmaktadırlar. Aşağıdaki resimde mevcut sınıfları ve bu sınıfların hangisinin hangisine karşı sınıf avantajı olduğunu ufak bir resimle gösterdim. Örneğin Beceri heroları Bilim herolarıyla savaşırken avantajlı oluyorlar.

4) Heroları nasıl geliştirebilirim? Kaç rütbesi ve seviyeleri var ?
    - Elinizdeki heroları geliştirebilmek için İzolatör(izo), altın ve katalizör lazımdır. Bu izo katalizör ve altını oyundaki maceraları oynayarak ve bitirerek kazanabilirsiniz. Ancak herolarınız geliştikçe istediği altın izo ve katalizör seviyeleri de artmaktadır. Bunun dışında en iyi altın kasabileceğiniz yer kesinlikle arenadır.

2* herolar 3 rütbeye sahipler
    3* herolar 4 rütbeye sahipler
    4* herolar 5 rütbeye sahipler

Elinizde arenada kullanabilmek için 15 tane 3* 4.Rütbe ve 40.seviye( 4/40 ) hero olmasını tavsiye ederim. Bu sayede arenada puan kasmanız kolaylaşacaktır ancak bu demek değildir ki 4* heroları ihmal edin. Elinize 4* hero geçtiği an ilk önceliğiniz bu heroyu geliştirmek olmalıdır ve bana göre elinizdeki iyi kötü her ama her 4* heronun imzasız dahi olsa en kötü 3.Rütbe 30.Seviye( 3/30 ) olması gerekmektedir.

5) Oyundaki herolarda yıldızlar var bunlar ne oluyor? Yıldız sayımı nasıl arttırabilirim? Heroların rütbesi ve seviyesi nedir? Nasıl arttırabilirim?
    - Temel amaç sahip olduğunuz heroların rütbesini ve seviyesini arttırarak güçlendirmek ve elimizdeki bu hero koleksiyonunu geliştirmek ve çoğaltmak. Fark etmiş olacaksınız ki oyundaki heroların sahip olduğu yıldız seviyeleri var. Bu seviye 1 Yıldızdan başlayıp 5 yıldıza kadar çıkıyor ve bu yıldız seviyesi heroların gücünü etkilemektedir. Başlangıç seviyesinde genelde bulabileceğiniz herolar 2 ve 3 yıldız olurken. Oyunda geliştikçe zaman içerisinde bulduğunuz ve ya bulacağınız heroların da yıldız seviyesi artacaktır ancak bu özellikle yeni başlayanlar için kolay değildir. Her yıldız kademesinde hepsi olmasa da her heronun bir örneği var ve bu hero sayısı yıldız seviyesi arttıkça düşmektedir. Yani yıldız seviyeleri arttıkça mevcut hero sayısı da azalmaktadır doalyısıyla oyunda en az hero 5 yıldız seviyesinde var ancak zamanla artmaktadır bu sayı. Aşağıda örnek olması için Fırtına herosunun farklı yıldız seviyelerini gösteren resmi paylaştım ancak güç dengelerine dikkat etmemenizi rica ediyorum çünkü yıldız seviyeleri farklı olsa bile seviyeleri ve rütbeleri de birbirlerinden farklı olduğu için güç dengeleri normalinden çok daha fazla gözükmektedir.

Oyuna genel olarak 4 yıldız herolar hakim çünkü başlangıç ve orta seviyede hatta üst seviyede bile ( En üst düzeyden bahsetmiyorum üst seviyenin de üstü var ) bile 4 yıldız herolar çoğunluktadır. Doalyısıyla sizin amacının en üst düzey seviyeye ulaşana kadar elinizdeki 4* hero sayısı ve seviyesini arttırmak, geliştirmek olmalı.

6) Heroların bazıları sarı yıldızlı bazıları beyaz yıldızlı. Bu renklerin anlamı nedir?
    - Arkadaşlar oyunda görmüş olduğunuz beyaz renk yıldızdaki herolar aslında sizin sahip olduğunuz sarı renklilerle aynı ancak farkı var ve bu fark da çok önemli. Sarı renk yıldız bir heroyu beyaz renkli yapmaya verilen isim ''Kopyalama'' veya ''imzalama'' dır. Eğer elinizdeki imzalanmamış herolara tıklayıp bilgi kısmına bakacak olursanız her heronun kendine has bir süper yeteneği olduğunu göreceksiniz. İşte imzalamak elinizdeki heronun bu süper yeteneğini açmanıza yaramaktadır ve bu özellik ciddi anlamda savaşlarda ve dövüşlerde fark yaratmaktadır. Heronuzun gücünü de arttırdığını söyleyebilirim.

7) Peki elimdeki heroyu nasıl imzalayabilirm?
    - Arkadaşlar elimizdeki heromuzu imzalamanın tek yolu aynı yıldız seviyesindeki heroyu kristalden 2.kez çıkarmak olacaktır. Diğer bir yol ise Arena müsabakalarında yeterli puanı topayarak sıralamaya girmek ve sıralama ödüllerinden o heroyu almak ancak yine belirtmek isterim ki arenadan alsanız bile bu heronun imzalanabilmesi için elinizde imzasızının olması lazım. Arenadan elinizde olmayan bir heronun imzasız halini de alabilirsiniz gene sıralama ödüllerine hak kazanarak.

8) Heroları çıkarmak çıkarmak diyorsun da nereden nasıl çıkaracağız bu heroları biz?
    -Arkadaşlar oyunda herolar sadece ve sadece kristalden ve arenadan çıkmaktadır. Önemli olan bu kristalleri elde edebilmek. Öncelikle her yıldız seviyesindeki heronun kendine ait kristali var ve bu kristali kırdırdığınızda size kensinlikle hangisi kırdırıyorsanız o yıldız seviyesindeki herodan çıkacaktır. Yani 2 yıldız kahraman kristali kırdırırsanız size vereceği hero da 2* olacaktır. 4* kahraman kristali kırdırırsanız 4* hero çıkacaktır. Bunun dışında premium kahraman kristali mevcuttur. Bu kristalden genellikle 2* hero çıktığı gibi nadiren 3* ve çok nadir olarak da 4* hero da çıkabilmektedir ve oyunda en kolay elde edebileceğiniz kristal Premium kahraman kristalidir. Bunun dışında özellikle 4* ve 5* heroları alabilmek için kahraman kristal parçası biriktirmeniz gerekmektedir ve bu parçaları da oyundaki görevlerden ve girmiş olduğunuz ittifakta yaptığınız savaşlardan aldığınız zaferlerle ( İttifak kademesine bağlı olarak değişen yıldız seviyesi ve parçası ) kazanabilirsiniz. Aşağıdaki resimde kristal parçasının biriktirdiğiniz sayfayı gösterdim. Bu parça adetlerini tamamladığınız zaman size kahraman kristalini vermektedir. Premium, 3* ve 4* kristal için 2000 parça istemektedir. 5* kahraman kristali içinse 10000 parça istemektedir. Dolayısıyla oyunda en zor sahip olunan ve en zor geliştirilen yıldız seviyesi heronun 5* seviyesindekiler olduğunu anlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuciFeriaN -- 16 Şubat 2017; 13:19:42 >

• Oyunu oynamayı birden fazla kez denedim ama sarmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

Oyunu oynamayı birden fazla kez denedim ama sarmıyor.

İlk başlarda biraz sıkıcı geliyor evet ancak ilerledikçe geliştikçe ve güzel de bir ittifaka girince oyundan tad almaya başlıyorsunuz. Her şeye rağmen zevkler tartışılmaz. Saygı duyuyorum görüşünüze. :)
  • İlerdikçe para tuzağı haline geliyor . Baştan başlamak isteyenlere hesap satın almalarını öneririm 100k civarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: meposion

İlerdikçe para tuzağı haline geliyor . Baştan başlamak isteyenlere hesap satın almalarını öneririm 100k civarında

Sabırlı bir şekilde ilerleyen 3 ay gibi bir sürede 100k lara ulaşır ancak dediğiniz de bir seçenek. Şahsen bu şekilde yapan bir kaç arkadaşım var. Benim oynadığım hesaplarda en fazla 150k civarını gördüm ben ama çok fazla TL yatıracak bir durumum olmadı. Genelde kredi ihtiyacımı arenadan giderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuciFeriaN

quote:

Orijinalden alıntı: meposion

İlerdikçe para tuzağı haline geliyor . Baştan başlamak isteyenlere hesap satın almalarını öneririm 100k civarında

Sabırlı bir şekilde ilerleyen 3 ay gibi bir sürede 100k lara ulaşır ancak dediğiniz de bir seçenek. Şahsen bu şekilde yapan bir kaç arkadaşım var. Benim oynadığım hesaplarda en fazla 150k civarını gördüm ben ama çok fazla TL yatıracak bir durumum olmadı. Genelde kredi ihtiyacımı arenadan giderdim.

Evet dediğin gibi vakti zamanı olan yapar. Şu var ki eskiye göre daha kolaylaştı oyun 4* parçalar diğer etkinlikler ama belli bi yerden sonra ittifak savaşlarında kademe atladıkça
    karşında 5* mordo tarzı rakip herolar gelince iş çıkmazlara geliyor :) hırs yapmamak gerekir en önemlisi o aslında.
    Şuanda kendi hesabım 230k civarında 1.5 senede anca bu şekil'e geldi.

• Zaman ayırmak sıkıntı
  • Son güncelleme ile oyuna giriş yapılamıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Derece mutant katalizoru nerden buluyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5D5240269

1. Derece mutant katalizoru nerden buluyoruz?

etkinliklerden her gün takip etmen gerekiyor mutant,teknoloji,mistik vb geliyor (pazar günleri hariç)
  • 1 buçuk yıllık hesabımı satıyorum, ilgilenenler özel mesaj atabilir.
  • 3-4 yıllık hesabımı satıyorum, ilgilenenler mesaj atabilir. Detaylar linktedir.
    https://mcoctr.com/konular/540k-5-65-blade-li-hesap.14807/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.