10$ aylık. Üye olan varsa görüşlerini merak ettim. Değer mi? Keşke 10 lira olsaydı bize. |
Marvel Unlimited Değer Mi?

-
-
MArvel Unlimited değer mi diye sorduğuna göre ingilizce okuyabiliyorsun. aylık 10 dolar vermek yerine aç getcomics'i oku :D
-
iPad'te okuyacağım da uygulama arıyorum Webtoon gibi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
online okuyamaz mısın?
-
İndirme seçeneği de varmış. Bunu bir deneyeyim. Teşekkürler.
-
haberdar edersin
-
Birkaç aydır alıyorum bu üyeliği 35₺’den şahsen değiyor. Güzel bi sistem bence İngilizcesi olup çizgi roman seven arkadaşlara öneririm daha iyi bi alternatifi yok. 30.000 içerikten sadece 1 tanesini gidip bir kitapçıdan alsan en az 50₺‘dir ekonomimiz sağolsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Getcomics bağımlısı oldum ben arkadaşın tavsiyesiyle. Şu ana kadar 100'e yakın çizgi roman okudum.
-
ios uygulamasında;
-monthly subscription (1 ay) 34.99 tl
-annual subscription (1yıl) 649.99 tl
-unlimited reading (1ay) 109.99 tl
uygulamaya girince 1 hafta ücretsiz sonra aylık 10 dolar yazıyor. hangi fiyatı kesecek anlayamadım. kullanan var mı?
-
Yap denemeyi iptal et 7 gün kullanırsın ardından devam etmek istersen aylık alırsın. Ben 2-3 ayda bir aylık alıyorum her ay almanın esprisi yok birkaç ayda anca birikiyor yeni okuyacak şeyler.
35₺ olanı seç 35₺ kesecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 5 Şubat 2023; 23:28:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler
-
10 dolar yani 230 tl ayda kesinlikle değmez dolu çizgi roman indirme/okuma sitesi varken ücretsiz ama play store'dan 50 tl civarı ile ios'ta 35 tl civarı olduğundan bu fiyatlara değer.
Ama ben şahsen marvel unlimited'ı çok sevdiğimi söyleyemem.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X