Şimdi Ara

Marvel vs Dc (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
2.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: milyarderdahi

CAS'in Plot Manipulasyonu oldugunun kaniti atabilir misin hocam? Cunku ben ya gormedim ya da gordum ama anlamadim.
    Final Crisis okuyun anlarsınız.
  • jedi39 kullanıcısına yanıt
    abi nolur 1 kanıt at lütfen 1 kanıt at diye yalvaran adamın verdiği cevaba bak

Grant Morrison'da kendisini temsil ediyordu nedemek yahu biz burada çizgi roman evreninden bahsediyoruz adam real hayata geçmiş. Cas filan gerçek hayatta yok dostum biliyorsun değil mi ? biz de mandrakk filan değiliz
    4-5 sefer okudum. Supermanin yeniden hikaye yazdigini gormedim yani dogruysa anlamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • milyarderdahi M kullanıcısına yanıt
    sen nediyosun hocam ? süperman Grant Morrison ile çizgi romanları yazıyordu haberiniz yok mu
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Hocam ben DC hakkinda bilgili degilim. Cizgiromanda okudugum kadariyla hikayeyi degistiren bir hareket gormedim o kadar.

Yani Grant Morrisonun degisikleri sonrasi yayinlanan Multiverse haritasinda en basta Yazici mi İzleyici mi ne oturuyordu elinde kitapla. Hikayeyi yazip yonetiyorsa o yaziyordur. Ya da Presence yazip yonetiyordur. Ben bu CASin hikaye yazmasini anlayamadik hala.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

abi nolur 1 kanıt at lütfen 1 kanıt at diye yalvaran adamın verdiği cevaba bak

Grant Morrison'da kendisini temsil ediyordu nedemek yahu biz burada çizgi roman evreninden bahsediyoruz adam real hayata geçmiş. Cas filan gerçek hayatta yok dostum biliyorsun değil mi ? biz de mandrakk filan değiliz
    Sen daha Grant Morrison'un çizgi romanda karaktere sahip olduğunu bilmeyecek kadar cahilsin. Uzatmadan çık şu bölümden.
  • quote:

4-5 sefer okudum. Supermanin yeniden hikaye yazdigini gormedim yani dogruysa anlamadim.
    4-5 sefer okuyupta nasıl anlamadınız gerçekten hayret doğrusu. Mandrakk tüm evreni yok edeceği biliniyorken CAS bunu bozuyor. Yani hikaye değişmiş oluyor. Asıl hikaye çöp oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi39 -- 28 Ağustos 2018; 4:24:0 >
    Kaderi bilmek baska sey, hikayeyi yazmak baska sey. CAS, Mandrakki durdurdu evet. Hikayenin degismesi nerede? Evren sondan kurtuldu, bunu daha oncede gorduk. Simdi her zaferi, yenilgiyi hikaye degismesi olarak yorumlayabiliriz.

CAS, Mandrakk ile fiziksel mucadele verdi. Hikayeyi degistirmesi nasil oluyor?

Cas abimiz hepsini alır çünkü o Cas. plot manuplationa yazarın gücüdür diyor yazarı temsil eden karakterlerde yok diyor kendinle çelişiyosun dostum sen. lütfen yabancı forumlarda gezermisin dostum biraz orda seni tokatlasınlarda öyle gel bizim kıymetimizi bilirsin en azından

Cas'ın olayına pek girme yoksa seni since çarpar
    Sinceden korkulur abi :D

Yalniz sanki Sincenin baska hesaplarida var ve bolumun asiri fanboylugunu o ustleniyor gibime geliyor.

valla forumda kim sincenin fake hesabı diye sorarsan en çok jediye yakınım ama o bile o değil. since babası kadar seviyordu Cas'ı jedi en fazla abisi kadar seviyordur
    :D Since icin CAS bir tutkuydu. Adam CAS uzerine tez bile yazardi.

since hakkında en çok neye gülmüştüm biliyomusun ilk geldiğinde lt ve Cas'ın fan made kapışmalarını atıyordu bekle bulursam atarım şimdi
    https://i.hizliresim.com/y3Mrd0.jpg?utm_campaign
    https://i.hizliresim.com/lW762l.jpg?utm_campaign
    https://i.hizliresim.com/ERY4l9.jpg?utm_campaign
    https://i.hizliresim.com/9d4PpQ.jpg?utm_campaign

yumruk yumruga supermenı alt edıcek kımse yoktur.

süpermen prime yi saymıyorum cennet ve cehennem kapılarını kırdıgı ıcın the voicenin guclerıne sahıp olmustur ve yenılemez biri olmustur

sinceden alıntı yaptım adam ilk geldiği günler böyle fanmade resimler atıp cahilliğini ele vermişti

• quote:

Kaderi bilmek baska sey, hikayeyi yazmak baska sey. CAS, Mandrakki durdurdu evet. Hikayenin degismesi nerede? Evren sondan kurtuldu, bunu daha oncede gorduk. Simdi her zaferi, yenilgiyi hikaye degismesi olarak yorumlayabiliriz.

CAS, Mandrakk ile fiziksel mucadele verdi. Hikayeyi degistirmesi nasil oluyor?
    Zamanım olsa detaylı anlatırdım fakat 5 kere okuyupta anlamayan maalesef benim anlattığımı da anlamaz. Özet geçersem olay şu; monitörler geleceği görüyorlar ve bütün dc yok oluyor. Bunun tek çıkış yolu yazar ile anlaşmak. Bu yüzden plot device denilen olayı yaratıyorlar yani ultaraman ve supermanin birleşimi olan cosmic armor superman. "Plot device" özellikle vurguluyorum çünkü bu yazarın gücü. Yani hikayeyi değiştirtiyorlar CAS'a. Mandrakk yeniliyor DC yok olmaktan kurtuluyor. Daha da anlamazsanız ben bir şey demiyorum.

Mr mxyzplik, mxy nin batman kostümlü yancısı,5. Boyuttaki cin konseyi mxy yi falan yargılıyolar.3 veya 5 kişi idi bu konsey.3 diyelim hadi.5 tane 5. Boyut cini saydım sana daha da fazladir yani benim bildikleri bunlar.

Cosmic armor superman,mandrak kaç etti 7.Daha devam edebilirim dc de daha da fazla karakter var marvel var diger manga ve comicslerde de var.Ama dediğim gibi vs lerde bu özelliği hesaba katmayi pek sevmem.Çok esnek bir özellik çünkü.

Ha bu arada kendimce bir düsüncemden bahsedeyim.

Plot manuplatiomu çok üstün bir guç görüyorsun.Fakat realty warping bence daha üstün bir güç.Çünkü plot manuplation un olmasi için bir hikaye veya karakter olmalı ki seyrini değiştirebil yada hikayeye yön ver fakat realty warping de bu karakter ve hikayeyi tamamen yok edebilirsin.

Bu yüzden realty warping>plot monuplation bu yüzden de lucifer>CAS
    Gerçi bu iki özellik arasına pek bir fark yok gibi ama kendimce anladıgım kadarıyla yorumladım.Yanlışsam düzeltirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrimp6 -- 28 Ağustos 2018; 14:12:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shrimp6

Mr mxyzplik, mxy nin batman kostümlü yancısı,5. Boyuttaki cin konseyi mxy yi falan yargılıyolar.3 veya 5 kişi idi bu konsey.3 diyelim hadi.5 tane 5. Boyut cini saydım sana daha da fazladir yani benim bildikleri bunlar.

Cosmic armor superman,mandrak kaç etti 7.Daha devam edebilirim dc de daha da fazla karakter var marvel var diger manga ve comicslerde de var.Ama dediğim gibi vs lerde bu özelliği hesaba katmayi pek sevmem.Çok esnek bir özellik çünkü.
    Mr mxyzplk hariç diğerlerinde yok. Ki onda olanda şaka amaçlı verilen özellik sırf worlds funniest olayına eğlence çıksın diye. Canon hikayede sahip değil bu özelliğe.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shrimp6

Ha bu arada kendimce bir düsüncemden bahsedeyim.

Plot manuplatiomu çok üstün bir guç görüyorsun.Fakat realty warping bence daha üstün bir güç.Çünkü plot manuplation un olmasi için bir hikaye veya karakter olmalı ki seyrini değiştirebil yada hikayeye yön ver fakat realty warping de bu karakter ve hikayeyi tamamen yok edebilirsin.

Bu yüzden realty warping>plot monuplation bu yüzden de lucifer>CAS
    Gerçi bu iki özellik arasına pek bir fark yok gibi ama kendimce anladıgım kadarıyla yorumladım.Yanlışsam düzeltirseniz sevinirim.
    Tam tersi plot manuplation değiştiriyor her şeyi. Mandrakk ta bu özelliğe sahip olduğu için cas sadece hikâyeyi değiştirebildi. Reality warpingi bile kullanıcısının elinden alır.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.