aslında masaustunde önemli word dosyaları vardı sistemi geri alarak onları geri alamam dimi virus sebebiyle silindigi için
pc deki verileri d ye aktarıyorum sadece c ye atcam format sonra hemen virus progla d yi taratcam bi sıkıntı olmaz heralde bu şekilde
Yakup_Turhan
kullanıcısına yanıt
dene olabilir virüsü yazan kişi önemli
geçmiş olsun virüs programı bul birinden tara pc yi belki düzelir
paylaşımlarınız icın teşekkrler format attım düzedi sorun
Yakup_Turhan
kullanıcısına yanıt
uydurukta olsa bir anti virüs kur başı fazla ağırır bide sana proffesyonel kullanım için çok iyi bir program zone alarm indir rahat edersin bir program internete bağlancak izin istiyor tarayıcı bile olsa bir program bir yerde değişiklik yapacak izin istiyor bir dosya bir yerde bişey silecek senden izin istiyor
emre_ermag155E
kullanıcısına yanıt
avg yi kurdum ne olur olmaz diye harci diske yedekledim diski taradıktan sonra temizlerken program çok donuyo bende diski d ye taşırken otomatk taratıyorm yine prog kasıyor ama yapcak bişey yok bilgisayarda her klasörun altına virus bulaşmış
düzeldiğine sevindim
biri bilgisayarınıza bağlanıyor team wiwer gibi ağlar üzerinden yada sahte windwos kullanıyorsunuz
KralCocuk44K
kullanıcısına yanıt
team yüklü değildi laptobuda 1 yıl olmadı alalı toshiba sallette windows 7 orjinal
DESKTOP DOSYASI HASAR GÖRMÜŞ OLMALI ASLINDA MASAÜSTÜNDE BİR KAYIT DEFTERİ OLARAK DESTOP DOSYASI BULUNMASI LAZIM GİZLİ KLASÖRLERİ GÖSTER DEDİĞİNİZDE MASAÜSTÜNCE GÖRÜRSÜNÜZ ZATEN ŞEFFAF DESKTOP YAZAN DOSYAYI. EĞER GÖRMEDİYSENİZ FORMAT ATMALISIN BUGÜNDEN VİRÜSDEN FİLAN DEĞİLDİR BANA KALIRSA
şimşekyıldırımcanakanten
kullanıcısına yanıt
deskrop degılde farklı bı dosya gösteriyodu kayıt defterını çalıştırdan açmaya çalışmıştım açılmadı hata verıyodu format attım zaten duzeldı ama şu andada dedıgın desktop göstermıyo bılgısayardan bılgısayara farklı olabılır o dedıgın
quote:
Orijinalden alıntı: Yakup_Turhan
deskrop degılde farklı bı dosya gösteriyodu kayıt defterını çalıştırdan açmaya çalışmıştım açılmadı hata verıyodu format attım zaten duzeldı ama şu andada dedıgın desktop göstermıyo bılgısayardan bılgısayara farklı olabılır o dedıgın
windows7 işletim sistemlerinde gösteriyor olması lazım benim yakınımdaki tüm win7 işletim sistemi kullananlar g
windows7 işletim sistemlerinde gösteriyor olması lazım benim yakınımdaki tüm win7 işletim sistemi kullananlar görüyor
şimşekyıldırımcanakanten
kullanıcısına yanıt
senin dediğin dosyanın adı bende $AVG olabilir ama masa ustunde degil c ve d blumlerinde bulunuyor
şimşekyıldırımcanakanten
kullanıcısına yanıt
ama bu dosyayı avg antıvirusde yerleştırmiş olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme