bu masa ustundeki simgelerin altindaki yazi yeri renkli oldu nasi duzeliyo bu bi yardim ederseniz sevinirim simdiye kadar kimse bulamadi nasi bi derttir bu yaww
cok sagol dostum ama yaptim yine ayni yazilarin arkasinda beyaz bi fon var sinirimiz bozuyo ben seffaf olmasini istiyorum eskisi gibi
bilgisayarım sağ tıkla->properties->gelişmiş->performans->orda en üsttekini işaretle sonra da alttakilerin hepsinin işaretli olması lazım. Bu şekilde düzelmesi lazım kolay gelsin
degisen hic bi sey yok simgeler yamali bohca gimi duruyo olee nasil bi derttir bu yaw formatmi atsam naapsam
bilgisayarım sağ tıkla->properties->gelişmiş->performans-> burada "masaüstündeki simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan " sseçeneğini işaretlemen yeterli
bunda olması lazım olmuyorsa bilgisayarım- özellikler- gelişmiş- performasn- ayarlar- görsel efektler sekmesindede olmuyorsa arka plan en doğru seçim sistem geri yüklemektir başlat- tüm proğ, donatılar- sistem araçları- sistem geri yükleme iyi forumlar
hepinizin dediği bi bakıma doğru arkadaşlar. ama ufak bi ayrıntıyı atlıyorsunuz. bide bunu dene arkadaşım
masaüstü sağ tık>özellikler>masaüstü>masaüstünü özelleştir>web burada seçili olanları kapa sorunun düzelir
uzun zaman önce bendede aynı sorun vardı,çok uğraştırmıştı velet
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme