Vallahi bence çok orijinal bir çalışma olmuş ellerine sağlık. Sadece sağlamlığı konusunda endişelendim ben ama onu da yazmışsın o kadar emin şekilde... Güzel çalışma...
Çok iyi ya.
Güzel
quote:
Orijinalden alıntı: smtzdmr
quote:
Orijinalden alıntı: ugur00013
ekran kartını sabitledim
En sağlıklısı bu oldu şimdi :) Birde tavsiyede bulunayım arkadaşım. Fanları anakartın üzerine hava verecek şekilde değilde anakarttan havayı atacak şekilde koyarsan daha iyi olur ;) Malum sıcak hava yükselmek ister ve şu anki durumdan dolayı yoğunluk olabilir o bölgelerde.
doğru söylüyorsun arkadaşım. iki tanesini ters çevirdim şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: imamoglu
hala düşen herhangi bir parça yokmu???
hala düşmedi parçalar
çok harıka bi çalışma olmuş cidden ama umarım otururken bacak bacak üstüne atmak isteyipte ekran kartına falan tekme atmazsın
Masaüstüne sıvı dökülürse yanlardan parçalara sızabilir. Dikkatli olmak lazım.
dvd rom süper olmuş yaeline sağlık taşınabilir masaüstü olmuş
cok güzel olmus eline saglık
gerçekten ilginç eline sağlık ne diyeyim
PRATİK ZEKA SHOW YAPMIŞ TEBRİKLER.
pratik zeka güzel olmuş tabiki ancak sana bişey önermek istiyorum ekran kartına ek destek sagla çünkü zamanla masa ister istemez oynuyor sallanıyor ve yer çekiminin etkisiyle slottan cıkabilir ona bir çözüm bulabilirsin düşmemesi için
quote:
Orijinalden alıntı: DiciQ
pratik zeka güzel olmuş tabiki ancak sana bişey önermek istiyorum ekran kartına ek destek sagla çünkü zamanla masa ister istemez oynuyor sallanıyor ve yer çekiminin etkisiyle slottan cıkabilir ona bir çözüm bulabilirsin düşmemesi için