Arkadaşlar Masaüstü arka planım arada sırada kendi kendine değişiyor bunun sebebi nedir ? Nasıl engelleyebilirm ? Yardımcı olursanız sevinirim |
Masaüstü Arka Planı Kendi Kendine Değişiyor
-
-
Ne güzel işte ben de aynı ayarı yaptım bir ara manzara fotoğrafları dönüp duruyor.
Kapa desen nereden kapatılacağını bilmiyorum ama -
aynen kötü fotoğraf değil ama neden değişiyor bunu öğrenmek istiyorum işte
-
Virüs girmiş format at -
windowsun kendi özelliği var değişen arka planı diye. kapalı olduğuna emin misin?
masaüstünde sağ tık -> kişiselleştir tıkla. arkaplan sekmesi çıkcak direk karşına. orada bir tane dropdown kutu var. bak bakalım içinde resim mi yazıyor slideshow mu
-
resim yazıyor
-
bi kere virüs girdi diye zannedim format attım yine olmaya başladı anlamadım
-
hacklenmişsin
-
valla reis hiçbir zararlı yazılım indirmedim ayrıca bu fotoğrafı zamanında bir e postama yüklemiştim bişeye yüklemiştim ordan hatırlıyorum tek derdim niye geliyor bir anda
-
Hocam bu kadarda kullandığınız bilgisayar hakkında bilgisiz olmayın. Sağ tık, kişiselleştir. Ordan arkaplan kısmında slayt gösterisi seçili, onu resim yapın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yalonvalla reis hiçbir zararlı yazılım indirmedim ayrıca bu fotoğrafı zamanında bir e postama yüklemiştim bişeye yüklemiştim ordan hatırlıyorum tek derdim niye geliyor bir anda
iki ihtimal var; ya sen yanlışlıkla değiştirip duruyorsun ya da virüs var bilgisayarda. bilgisayar çalışırken bir anda değişiyorsa görev yöneticisini aç oradaki işlemleri bir incele. hizmetleri, servisleri bir incele. bilgisayar başladığında açılan programları incele belki bir şey bulursun. bulamazsan yapcak bir şey yok tek çare format. (ki formatla da düzelmedi demişsin dolayısıyla ya formatı doğru düzgün atamadın ya da fotoyu senin yanlışlıkla değiştiriyo olma ihitmalin daha yüksek.)
edit: ekranın sağ altında bildirimelr kutucuğu var ya sende 3 yazıyor, oraya da bir bak, bildiirimlerde işine yarar bir bilgi olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 6 Şubat 2021; 12:40:38 >
-
Bilgisayarda virüs yok tarama yaptım 2 defa ve üstüne üstlük zararlı yazılım da indirmedim. 2. si Format atmamda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü yıllardır format atıyorum ve hata yapıcağımı düşünmüyorum bide bildirimlerde de farklı egzantrik bir şeyler yok ordan burdan bildirimler sanırım dediğin gibi bir şeye yanlışlıkla basıp değiştiriyorum ama neden bu fotoğraf
-
quote:
Orijinalden alıntı: YalonBilgisayarda virüs yok tarama yaptım 2 defa ve üstüne üstlük zararlı yazılım da indirmedim. 2. si Format atmamda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü yıllardır format atıyorum ve hata yapıcağımı düşünmüyorum bide bildirimlerde de farklı egzantrik bir şeyler yok ordan burdan bildirimler sanırım dediğin gibi bir şeye yanlışlıkla basıp değiştiriyorum ama neden bu fotoğraf
Dosya Gezginini aç ve adrese şunu yapıştır;
%AppData%\Microsoft\Windows\Themes\
klasörde "TranscodedWallpaper" diye bir dosya var. masaüstün istemediğin arkaplana değişince buraya gel ve bu dosyanın yaratılış/değişim tarihine bak. dosyanın ne zaman yaratıldığı bilgi verebilir durum hakkında.
-
evet baktım ama en son bugün değiştirmişim normal kapak fotoğrafını seçmiştim bugün yine olmuştu
-
Havalar da ılıdı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X