Bildirim
Masaüstü bilgisayar açılmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ekran kartın yanmış olabilir. Onboard varsa ordan görüntü almayı dene -
Monitörünüzü onboarda bağlayıp deneyini görüntü alacakmısınız. -
Onboard ekran kartım yok. -
O zaman bir ekran kartı bulup denemeniz lazım. -
Belki de Ram'in yanmıştır -
2 çift 4Gb. toplam 8Gb. ram var çiftleri ayrı ayrı denedim. Sonuç aynı. -
kendi bilgisayarın donanımına uygun bir pc bul parcaları teker teker onda dene donanımsal bir sorun olabilr yada anakartın bıos'u uçmuş olabilir. -
Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Denemeye çalışacağım. İyi akşamlar. -
Meraba kardeşlerim.Açma düğmesine bastığımda fanlardan herhangi biri hiç hareket etmiyor.
Önceden üstünde 1GB kingston(KVR667D2N5/1GB) vardı 2GB kingston(KVR800D2N6/2GB) ram taktım takmamla birlikte bilgisayar açılmadı.Sonradan taktığım 2GB RAM'ı çıkardım çok ısınmıştı ve bilgisayar yine açılmadı monitörün kablosuyla değiştirmeme rağmen değişen birşey olmadı eski RAM'lede artık çalışmıyor sorun ne olabilir..? -
Arkadaşlar yokmu cevap..? -
anakart uçmuş galiba hocam -
Monitöre giden kablo girişlerini başka kablolarla dene yadabaşka girişlerle dene ve monitörün ayarlarından HDMI kullanıyosan HDMI, DVI kullanıyosan DVI bağlantısını seç.Olmadı birinin monitörüyle dene.
Aynı problem bende vardı gittim 80 liraya güzel bi HDMI kablosu aldım düzeldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X