Şimdi Ara

Masaüstü Bilgisayar Alıcam Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni Masaüstü bilgisayar alıcam daha önce almıs bu işden anlayan deneylimli olanların yardımını bekliyorum.
    Şu an kulandığım masaüstü pc 2 gb ram - 2 gb ekran kartı - çift çekirdek - 500 gb HDD.
    Bilgisayar başında Günde 8 saat ile 14 Saat arası zaman geçiriyorum.
    Yaptığım iş sosyal medya üzerine satış - photosop - web işleri Gibi işlemlerle urasmaktayız haftada bir kaç kezde oyun.Sürekli yeni programlar indirim yeni çalısmalar yapmaktayiz.
    Tarayıcı üzerinde zaman geçiriyorum genelde.Şuanki bilgisayarim bu işlemleri yapmak için yavas kalıyor donmalar oluyor kitlenmeler oluyor.
    Yeni bir bilgisayar almak istiyorum bunun için sizlerden bilgi almak istedim Önerileriniz nelerdir.
    Özellikleri ne olmalı.
    Ram ?
    Çekirdek ?
    Hdd ?
    Ekran kartı ?
    Marka ?
    Toplamamı ?
    Deneyimli olan ve bu işden anlayan kişilerin cevaplarını bekliyorum.
    Bütçem: 1.500- 2.000 . Bu fiyata ne özellikleri olan bilgisayar alabilirim.
    Arkadaşlar bilgileriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.
    Konuya yorum yapanlar bütçeme uygun olan pc nin özelliklerini ve linklerini atarsa memnun olurum. Yapılan yorumlar sonucu bir arkadaşın topladığı pc seçiceğim ve onu alıcağim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HilmiŞeker -- 6 Temmuz 2015; 2:21:33 >

• 8gb Ram - 1Tb Hdd - i5-4690 - r9-280
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

8gb Ram - 1Tb Hdd - i5-4690 - r9-280

Teşekkürler kardesim başka onerisi olanlarda yorum bırakırsa memnun olurum.
  • Güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HilmiŞeker

Güncel.

Arkadaşın paylaştığı sistem gibi 4690+280 li olmasa da dengeli , güven verici parçalardan oluşan iş ve oyun için kullanılabilecek 2,000 liranın biraz üstünde ideal bir sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 6 Temmuz 2015; 3:50:47 >

• HilmiŞeker H kullanıcısına yanıt
    merhaba yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla oyunla çok fazla alakanız yok. Bende programlama mezunuyum ve dediğiniz programları fazlasıyla kullanmaktayım. Lightroom- photoshop- dreamweaver- virtualbox- visual studio gibi. tavsiye ettiğim sistemi rahatlıkla kullanabilirsiniz. alacağınız sistemde muhakkak ssd olsun çünkü sistemin açılışını ve ona kurduğunuz programların çalışmasındaki hızı tam anlamıyla kullanabilirsiniz. mesela photoshop normal diskte 1 dk ya yakın sürede açılırken ssd de maksimum 10 saniye gibi bir sürede açılır. takıldığınız herhangi bir sorunda pm le iletişime geçebilirsiniz. kendi kullandığım sisteminde resimlerini ekledim.

Masaüstü Bilgisayar Alıcam Tavsiyelerinizi Bekliyorum Masaüstü Bilgisayar Alıcam Tavsiyelerinizi Bekliyorum Masaüstü Bilgisayar Alıcam Tavsiyelerinizi Bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Provisioner

quote:

Güncel.

Arkadaşın paylaştığı sistem gibi 4690+280 li olmasa da dengeli , güven verici parçalardan oluşan iş ve oyun için kullanılabilecek 2,000 liranın biraz üstünde ideal bir sistem

quote:

Orijinalden alıntı: dipsit54

merhaba yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla oyunla çok fazla alakanız yok. Bende programlama mezunuyum ve dediğiniz programları fazlasıyla kullanmaktayım. Lightroom- photoshop- dreamweaver- virtualbox- visual studio gibi. tavsiye ettiğim sistemi rahatlıkla kullanabilirsiniz. alacağınız sistemde muhakkak ssd olsun çünkü sistemin açılışını ve ona kurduğunuz programların çalışmasındaki hızı tam anlamıyla kullanabilirsiniz. mesela photoshop normal diskte 1 dk ya yakın sürede açılırken ssd de maksimum 10 saniye gibi bir sürede açılır. takıldığınız herhangi bir sorunda pm le iletişime geçebilirsiniz. kendi kullandığım sisteminde resimlerini ekledim.

Masaüstü Bilgisayar Alıcam Tavsiyelerinizi Bekliyorum Masaüstü Bilgisayar Alıcam Tavsiyelerinizi Bekliyorum Masaüstü Bilgisayar Alıcam Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Öneriniz için saolun sisteminizi düşüneceğim başka önerisi olanlar konuya özellikleri ve link şeklinde yorum yaparlarsa memnun kalırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HilmiŞeker -- 6 Temmuz 2015; 15:32:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Önerileriniz?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Provisioner

quote:

Güncel.

Saol kardesim yorumun için. Önerilerinizi kayıt altına alıyorum. Önerileriniz sonucu bir kişinin topladığı kasayi alıcağim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.