Şimdi Ara

masaüstü bilgisayar ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tv olarak da kullandığım kendinden hoparlörlü monitöre bilgisayarımı bağladım iki gün önce. ilk iki gün herhangi bir sorun, sıkıntı olmadan kullandığım monitör ve bilgisayarı bugün açtığımda ses alamamaya başladım. ses ayarlarını açtığımda "dijital ses" etkin görünüyor ve diğer bütün ses seçenekleri (hdmi, kulaklık, hoparlör gibi) "takılı değil" gösteriyor. ses sınama yaptığımda ses çıkıyormuş gibi gösteriyor. driverların hepsini kontrol ettim, hepsi tamam. zaten dediğim gibi daha dün gece çalışıyordu. buna bir çözümü olan var mıdır?

• Aynı porta kulaklık taktığınızda çalışıyorsa ya monitörün arkasına takılan jak çıktı yada monitörden ses kısık yada patladılar.
  • Dediğim gibi monitör aynı zamanda tv olarak da kullanılıyor. Uydu yayinina gectiğimde herhangi bir ses sıkıntısı yok ancak pc'de ses alamıyorum. Ekstra bir jak kullanmıyorum. Kasa, monitöre vga kablosu ile bağlı.
  • Denetim masasından ses e girin, kayıttan yürüt sekmesindeki her seçeneğieğe sağtuş yapıp varsayılan olarak ayarlaya tıklayıp denemeler yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 22 Mart 2020; 23:23:5 >
  • Takılı değil uyarısı alıyorum. "Varsayılan olarak ayarla" seçeneği pasif durumda yani, yapamıyorum maalesef.
  • Aradaki kablo gitmiş olabilir mi?
  • Kabloda bir sıkıntı olsa görüntüyü alırken de sıkıntı yaşardım diye düşünüyorum. Onun için kabloda bir problem yok sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.