Şimdi Ara

Masaüstü bilgisayar topluyorum tavsiyenize ihtiyacım var arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bütçem max 3500 lira
    Teknobiyotik diye bir sitede parçaları seçiyoruz fiyat çıkarıyor uzun yıllar götürsün istiyorum sürekli oyun oynayan biri değilim ama Photoshop vs kullanacağım
    Resimleri aşağıya koydum işlemci ryzen 3 2300 yerine ryzen 5 1600x mi alsam çok fiyat farkeder mi ?
    İkinci resimde düzenleme yaptım rx 570 yerine Rx 580 ile ssdyi değiştirdim iyi bir sistem mi sizce ? Birde siz hangi siteden topluyorsunuz yada tek tek mi alıyorsunuz ne tavsiye edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.itopya.com/tars-a1670-amd-ryzen-5-1600-asus-rog-strix-rx570-oc-4gb-8gb-ddr4-240gb-ssd-gaming-bilgisayar/ şu daha uygun ve işlemcisi daha iyi 8gb daha ram le 2900 yapıyor. Hdd eksik sadece o da uyguna bulunur.

• incehesap ta daha güzel hazır sistemler var
  • monitör hariç ise
    güç kaynağını 600W yaparak alabilirsin
    TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Intel i3 9100F 3.6GHz, RX580 8GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC
    https://www.teknobiyotik.com/oyuncu-pc-gamer-pc/oyuncu-masaustu/intel-i3-9100f-3-6ghz-rx580-8gb-8gb-ram-240gb-ssd-oyun-bilgisayari.html

• Merhaba hocam işlemci i3 9000f Li modeli önermişsiniz
    Bilmediğim için soruyorum genel olarak render işlemleri için kullanacağım ara ara da oyun oynayacağım inşallah
    1600x / 2700x / 3600x ve intel işlemciler arasından hangisini seçmeliyim birde
    Ekran kartı olarak rx 570nitro mu rx590nitro mu gtx1660 mı
    Ssd ise nvme olan 3200/1200 küsur olanlardan bir 500gblık olanlardan almak istiyorum kasa çok önemli mi sizce ekran kartı ile işlemcinin soğutucusu yeter mi yoksa ilave soğutucu almalı mıyım

• Doğru ryzen almalısın dikkat etmemişim
    2600 + 570 li sistem toplayabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: asko56

incehesap ta daha güzel hazır sistemler var
    Ben de yakında bir sistem dizmeyi düşünüyorum. Bu incehesap güvenilir bir site mi? ekşi sözlük'te bayağı bir yermişler.

• incehesap bu forumun donanım sponsorudur kendimde işlemcimi ordan almıstım iyi firmadır
  • 1328 ekran kartı 590 nitro
    421 anakart gigabyte b450m s2h
    345 psu fsp 600w
    480 2x8gb curcial
    240 kasa aerocool
    565 işlemci 1600 amd ryzen 5
    185 ssd 240gb jd

3564TL

www.hepsiburada.com
    FSP FSP600-60AHBC 600W 80+ PFC Aktif Power Supply Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/fsp-fsp600-60ahbc-600w-80-pfc-aktif-power-supply-pm-HB0000057B24

• Uygunsa rx 5500 ü bekliyebilirsin.
  • https://www.incehesap.com/pch-f-class-1-0-pc-hocasi-r5-1600-fiyati-43952/

1600 rx590 almak mümkün o sisteme para vermeyin.
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    benim topladıgım kasanın bileşenleri daha iyi hemde ram 16
  • i Am Not Dead kullanıcısına yanıt
    Alternatif olmakla birlikte tek tek ayrı ayrı siparişe geçip sonrasında bunları birleştirme süreci vs bu işlerde başarılı olmayabilir hazır kurulu bir sistem onun uğraşını minumuma indirecektir.
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    kardeş 2019 yılında yaşıyoruz hangi bilgisayarcıya 30 lira verse birleştirir sen neyden bahsediyorsun ya
  • quote:

incehesap bu forumun donanım sponsorudur kendimde işlemcimi ordan almıstım iyi firmadır
    Benim tek korkum incehesap.com'un calistigi kargo sirketinin Yurtici Kargo olmasi. Umarim bir sikinti yasamam.
  • bana yutiçi kargo getirmişti gayet iyi di sehirden sehre göre degişebilir
  • quote:

bana yutiçi kargo getirmişti gayet iyi di sehirden sehre göre degişebilir
    Hayirlisi bakalim, gelecek hafta topluyorum sistemi. Tesekkur ederim :^)

• hayırlı olsun sizin bütçe nedir hocam bari
  • i Am Not Dead kullanıcısına yanıt
    İlgili samimiyete erişmediğin bireyler ile '' kardeş '' ağzı ile diyalog halinde olman ve sonrasında '' sen neyden bahsediyorsun ya'' şeklinde cümleyi sonlandırman seni bir sonuca ulaştırmayacaktır bahse konu olayda geçen diyalogun dışına çıkmayarak hakkaniyetini daha resmi bir dil eşliğinde iletmen forum adına faydalı olacaktır iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayumi Hamasaki

Ben de yakında bir sistem dizmeyi düşünüyorum. Bu incehesap güvenilir bir site mi? ekşi sözlük'te bayağı bir yermişler.

Alıntıları Göster
    Ben de zamanında ssd almıştım sıkıntı çıkmamıştı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.