Şimdi Ara

Masaüstü bilgisayarıma eşdeğer notebook tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar öncelikle msjımı okuyacak kadar bile vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.Umarım yardımcı olabilirsiniz.Alacağım notebook'un en az evde kullandığım sisteme eşdeğer olmasını istiyorum.İşin maddi boyutuda malesef kararımı etkileyecek unsurlardan biri; 1800YTL limitim var çok kasarsam(hakkaten çok kasıcam ) 2000 ytl ye çıkabilirim.Tavsiyelerinizi bekliyorum
    Evde kullandığım sistemim AMD64BİT 2800(tek çekirdekli ancak sempron değil,64bit işlemciler ilk çıktığında almıştım) 1gb ddr ram,fx5550 128mb ekran kartı
    Bu arada oynadığım oyunlar;fm - battlefield - birde hevesle starcarf2 nin cıkmasını bekliyorum.1-2 laptop beğendim ancak ekran kartları paylasımlı 224mb olarak belirtilmiş sizce battfield starcraft2 gibi oyunlarda kaldırırmı.
    Aklımdaki sistemin genel özellikleri C2D1,83 -1gbram ,ekran kartı konusundada kararsızım son olarakta ekranı kaliteli olan bi notebook istiyorum. Aklımdaki modeller MSI300 c2d1.83,dell6400 c2d1.83,dell640m c2d1.83 bu markaların dısında acer asus lg hakkındaki görüslerinizide bekliyorum (özellikle LG) Şimdiden teşekkürler....

• monsterlara bak daha ucuza bulabilirsin. Ayrıca masaüstü sisteminde baya eski. daha iyisini bulman zor olmaz 224 mb paylaşımlı almadıktan sonra

www.fokusbilgisayar.com ordan kafana göre bir model seç. fl90 ların ekran kartı daha iyi ama 100 dolar daha pahalı
  • dostum tavsiyen için tesekkür ederim,ancak monster almayı pek düsünmüyorum. ayrıca fiyatlarıda biraz asıyo beni. ACER DELL MSI ve LG üzerinde duruyorum.MSI300 13,3" 1,83c2d özellikleri güzel ancak 224mb paylasımlı ekran kartı beni düsündürüyor.
  • paylaşımlı ekarn kartı almazsan senin için iyi olur şuan oynadıklarında sorun yaşamasanda starcraft2 için eminim çok yavaş kalır...
  • perfromans ıstıyorsan ben de sana monster onerırım...kullanıcısı olarak memnunıyetımı de belırtırım...

Ama yok ılla marka ıcın bı kac yuz dolar fazla odıcem dersen...asus f3jc ye bak derım...senın lımıtınde bır makına...

bana sorarsan madem 1800ytl werıorsun....Kendını cok kas 2000 ytl wer ve santarosalı bır makına al...dx10 guzel bır etken...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekkkooo -- 15 Ağustos 2007; 17:17:30 >
  • aradığın laptop bu ram fiyatlarıda ucuzlamışken buna 512 mb. ram ilave ettinmi tadından yenmez bu fiyata..

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71456#tablnk
  • Videnox un verdiği bilisayar gerçekten iyi ama 512 alıp sonradan yine artırmak için uğraşacağına 1gb ram tak süper olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Masaüstü + Laptop Öneri
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.