Şimdi Ara

Masaüstü, dizüstü derken şimdi de sırtüstü bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SI'ın yeni bilgisayarı VR One, masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarla kıyasladığımızda sırtüstü diyebileceğimiz yeni bir kategoriye temsil ediyor. Çanta şeklindeki bilgisayarı giyinerek dilediğiniz her yere götürebiliyorsunuz. 

• Habercilerin kullandığı alete benziyor. Gereksiz bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markası HP olursa sırtın sıcacık olur
  • Kışın iyi ısıtır

• metrobüste yaşanabilecek diyaloglar :

abi az sırtını dönsen iki Cs Go atabilir miyim?

• Yetkililerden bir de yüzükoyun bilgisayar bekliyoruz. Karnımız ağrırken mahrum kalmayız teknolojiden.

• Bunu alacağıma sırt çantama bi gaming laptop koyar o şekilde daha ucuza getirmiş olurum sistemi fakiriz ama gerizekalı da değiliz
  • Aşırı gerekli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevat kelle izlemiş AR-GE takımı kesin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC One çıktığı zaman reklamları vardı "We are one" Hatırladım, duygulandım :((

• Bu arada ürünün fiyatı 1999 $ dan başlıyor.

• masaüstü dizüstü sırtüstü.kurbağalama,koltuk altı,paça arası nereye kadar gider acaba::)

• bunu takanın sırtı yere gelmez

• Bir video player bu kadar mı kötü olabiir arkadaş???

O kadar video çekiyorsunuz ancak izleyemiyoruz. Bu mu yani koca mühendis takımının ortaya çıkardıkları ürün?!?!?!?

Yapamıyorsanız yapana kadar bir tane standar player kullanın çok mu zor? Yoksa gururunuz mu el vermiyor????

• quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

Aşırı gerekli

olmazsa olmaz.
  • Paintball ve counter battlefield benzeri oyunları oyuna uygun bir arazide bir yerde koşarak elinde tutabileceğin silahla sanal oynadığını düşün ondan daha güzeli hololens ile dışarıdaki gerçek nesneleri sanal gösteren bir ortamda oynamak süper olur

• çok gereksiz olmuş bence
  • Hayalet Avcilari nin cantasina benziyor.

• Aklima direk Sword Art Online geldi sanırım o teknoloji artik çok uzağımızda değil. Yakında sanal dünya ile gerçek dünya iyice birbirine girmeye başlayacak sanırım. Gereksiz vs diyen birçok arkadaşın yorumunu gördüm. Ancak bu teknolojinin nereye varacağını göremeyenler arkadaşlar olduğuna inanıyorum çok önemli bir adım atılmış msi tarafından geliştirmeye devam ederler inşallah.

• bu kur ve fakirlikle 100 tane satamazlar TR de

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.