Şimdi Ara

Masaüstü Pc Soru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BYRM81

quote:

Orijinalden alıntı: Emircan16

Valla ne diyim. Benimde yeni bir sistem toplamaya niyetim var. Bunun gibi bir oyun canavarı toplayacaktım. Bence toplayıp kullanmalısın. Mantıklısı olur. Ancak işlemciyi (eğer ki alabileceksen) AMD'nin yeni 4 GHz'lik bir işlemcisi var. Onu almanı tavsiye ederim.

Oyun canavarı derken!!! pardon ama hangi bilgisayar oyun canavarı...lütfen bilmiyorsanız araştırın araştırın ki milleti de yanlış yönlendirmemiş olun.Konuyu başlatan arkadaşım senin soruna da gelince sen bu oyun canavarıyla hele ki o ekran kartıyla prensesi kurtarırsın ancak hani şu mario da olan...

Kardeşim bak ağzımı bozmak istemiyorum. Ancak benim çok fazla bir durumum yok. Bu bilgisayar benim için bir oyun canavarından ziyade sanki 16 çekirdekmiş gibi gelir. Ancak şu andaki pcmi görsen kullanırken kendini öldürürsün.. O kadar diyorum. Yani o arkadaşın yazdığı özellikteki bir pc benim alabileceğimden çok yükseklerde bir pc olduğu için o pc benim için tam bir oyun canavarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Valla ne diyim. Benimde yeni bir sistem toplamaya niyetim var. Bunun gibi bir oyun canavarı toplayacaktım. Bence toplayıp kullanmalısın. Mantıklısı olur. Ancak işlemciyi (eğer ki alabileceksen) AMD'nin yeni 4 GHz'lik bir işlemcisi var. Onu almanı tavsiye ederim.

Oyun canavarı derken!!! pardon ama hangi bilgisayar oyun canavarı...lütfen bilmiyorsanız araştırın araştırın ki milleti de yanlış yönlendirmemiş olun.Konuyu başlatan arkadaşım senin soruna da gelince sen bu oyun canavarıyla hele ki o ekran kartıyla prensesi kurtarırsın ancak hani şu mario da olan...

Kardeşim bak ağzımı bozmak istemiyorum. Ancak benim çok fazla bir durumum yok. Bu bilgisayar benim için bir oyun canavarından ziyade sanki 16 çekirdekmiş gibi gelir. Ancak şu andaki pcmi görsen kullanırken kendini öldürürsün.. O kadar diyorum. Yani o arkadaşın yazdığı özellikteki bir pc benim alabileceğimden çok yükseklerde bir pc olduğu için o pc benim için tam bir oyun canavarı.

Kardes sende haklisin.Hatta bir atasozu vardi her dananin yavrusu kendine guzel gozukur isten ondan seninkide.Ama pc nide fazla abartmaya gerek yok yani ;-)

• quote:

quote:

quote:

kardeş tamamda ozaman ram 8gb 4 gb alırsın işlemciyi düşültürsün biraz ekran kartını alırsın işte sistem tavsiyeeri bölümüne yaz bütçeni en iyi sistemi çıkartırlar sana orda

• Yanlış anlaşıldıysam kusura bakma kardeşim...ağzı bozacak bir durum yok ortada öncelikle sakin ol tabiki istediğin pcyi alırsın sonuçta para senin zevk senin benim paramı harcamıyorsun.Ama sunu bil sen bu bilgisayarı yorumlara felan bakıp eğer canavar diye alırsan ilerde benim ve eminim forumdaki birçok kişinin yaşadığı gibi yediğin kazığı burda anlatırsın.Sonuçta para kolay kazanılmıyor mantıklı harcamak gerek.Azıcık bir köşede oturup mantıklı düşür müsün 16 gb ram ne işine yarayacak.Açık söylemek gerekirse bir onceki mesajımda o kadar sert olmamın nedeni tamamen bu pcden seni vazgeçirmek içindi ve hala da bunun için uğraşabilirim.Tabi hala pcyi almadıysan aldıysan da hayırlı olsun ne diyeyim.Özetle söylemek istediğim şu madem ki oyun oynamak istiyorsun pc parçalarını dengeli seçki optimum performansı elde edebilesin

• quote:

Orijinalden alıntı: volki97

quote:

quote:

Tamam kardes haklisinda
    İnsanlari boyle kucumseyemezsin Paralari yoktur bunlari alirlar
    Tamam ayni fiyata veya yaklasik fiyatlarada baska pc soyleriz.Ama insanlari boyle kucumseyemezsin.

Karşımdaki kim olursa,ne olursa olsun saygı duyar saygıyla yaklaşırım.Heleki parası yüzünden bir başkasını kesinlikle küçük görecek kadar insanlık acizi birisi de değilim emin olabilirsin.Bir önceki mesajımda da yazdım o kadar sert,o kadar kesin ifadeler kullanma nedenim bu arkadaşı sadece oyun hevesi ile alıp sonradan pişmanlık duyacağı bu yanılgıdan kurtarmak.Özetle madem ki oyun oynanmak isteniyor belli meblalara katlanılacak sadece 500 TL lik bile olsa en azından sistem tavsiye bölümüne bakmasını istiyorum arkadaşın.Hak verirsin ki çok daha iyi alternatifler sunulacaktır kendisine...Iyi forumlar,iyi akşamlar dilerim.

• quote:

quote:

ATI Radeon hd 2400 pro ile cod black ops 2 oynayabiliyorum şu anda.Bu ekran kartı nerdeyse bütün oyunları rahat oynatır.Ama sağol yinede tavsiyeni dinleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrossBy -- 8 Şubat 2013; 15:42:05 >

• Arkadaşlar ilginiz için sağolun.Bana 1200-1250 tl civarında bf3 falan rahat oynatacak bi pc lazım.Atı radeon hd 4650 de bile bf3 kasmadan oynanabiliniyor.Fazla yükseğe de ihtiyaç yok bence.Çözünürlük düşük oluversin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qS05

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CrossBy

Arkadaşlar bu özelliklerdeki pc oyun için iyimidir ?

İŞLEMCİ : AMD Bulldozer FX-8120 8-Core 3.100 GHz 16MB Black Edition AM3+

8 ÇEKİRDEK YENİ NESİL BULLDOZER İŞLEMCİ

MONİTÖR : 20'' W.screen LED FUJITSU SIEMENS
    EKRAN KA. : POWERCOLOR 2GB HD5450 DDR3 HDMI DVI VGA(harici ekran kartı)

ANAKART : MSI P21 FX AM3+ DDR3 LAN+SES+SATA
    RAM : 16 GB DDR3 1333MHz RAM
    HARD DİSK : 1 TB SEAGATE/W.digital 3.5" 32MB SATA II
    DWD RW : YOK aşağıdaki linden alım yapabilirsiniz
    KLAV+MOU : FONKSİYONEL KLAVYE+MOUSE SET
    NETWORK : 10/100/1000 Ethernet port LAN
    KASA : QUAKE 2011A SİYAH ( önde 2 usb, mic+ses çıkışı )
    GARANTİ : 2 YIL GARANTİ aldıgınız an başlar belgeler kaşelenip doldurulur

o ekran kartı nedir ya onlar gta vice city bile oynayamassın bütçeni belirt sistem tavsiyeleri bölümünde konu aç sana toplasınlar

Kardes ne diyorsun sen?
    Ekran karti o kadar kotu degil tamam fazla iyi demiyorumda da abartmissin oyle...
    Daha iyi ekran karti alinabilir ama
    Gta Vice city eski bir oyun ama cogu ekran kartinda oynarsin o oyunu.Bence bu kadar abartilacak bir durum yok..!

Abartma durumu yok 5450 nedir ya adam oyun bilgisayarı diyor i7yi görünce ekran kartını 2gb görünce atlıyo hemen

İ7 islemci kullanmiyacak ki..8120 diyor tamam o islemciye zayif kalabilir o ekran karti 2010 serisi ekean karti eski sayilir .bence ucuz isterse 6850 6870 alternatif olabilir 300 tl civari

onu karıştırdım hep öyle oluyo çünkü görmüş 8 çekirdek bu süper demiş o ekran kartı her işlemciye zayıf denilir ya hala savunma alsın 680 7850 baksın keyfine 5450yi alıcak sonra gidick eve vay efendin oyunlar açılmıyo git bida para ver sonra

5450 Celeron icin uygundur
    Zaten fiyata gore! fiyatini soylesin pc.toplayalim ama hazir sistemler cok kotu oluyor.
    16 gb Ram var ama 5450 kullanilmis.Hazir sistemler pahali olur dengesiz olur diger parcalara gore dandik bir kart koyarlar...

1200 - 1250 TL uygundur

• bence işlemci fx 4100 al üste artan parayla ekran kartını yükselt hiç pişman olzsın
  • ben fx 4100 işlemci asus gtx 560 ti cores kulanıyorum açamadım oyun yoktur . işlemci 220 tl ekran karı 400 tl oyun için istiyorsan ekran karın iyi olmalı sonradan kafan ağrımasın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bu özelliklerdeki pc oyun için iyimidir ?

İŞLEMCİ : AMD Bulldozer FX-8120 8-Core 3.100 GHz 16MB Black Edition AM3+

8 ÇEKİRDEK YENİ NESİL BULLDOZER İŞLEMCİ

MONİTÖR : 20'' W.screen LED FUJITSU SIEMENS
    EKRAN KA. : POWERCOLOR 2GB HD5450 DDR3 HDMI DVI VGA(harici ekran kartı)

ANAKART : MSI P21 FX AM3+ DDR3 LAN+SES+SATA
    RAM : 16 GB DDR3 1333MHz RAM
    HARD DİSK : 1 TB SEAGATE/W.digital 3.5" 32MB SATA II
    DWD RW : YOK aşağıdaki linden alım yapabilirsiniz
    KLAV+MOU : FONKSİYONEL KLAVYE+MOUSE SET
    NETWORK : 10/100/1000 Ethernet port LAN
    KASA : QUAKE 2011A SİYAH ( önde 2 usb, mic+ses çıkışı )
    GARANTİ : 2 YIL GARANTİ aldıgınız an başlar belgeler kaşelenip doldurulur

o ekran kartı nedir ya onlar gta vice city bile oynayamassın bütçeni belirt sistem tavsiyeleri bölümünde konu aç sana toplasınlar

Kardes ne diyorsun sen?
    Ekran karti o kadar kotu degil tamam fazla iyi demiyorumda da abartmissin oyle...
    Daha iyi ekran karti alinabilir ama
    Gta Vice city eski bir oyun ama cogu ekran kartinda oynarsin o oyunu.Bence bu kadar abartilacak bir durum yok..!

Abartma durumu yok 5450 nedir ya adam oyun bilgisayarı diyor i7yi görünce ekran kartını 2gb görünce atlıyo hemen

İ7 islemci kullanmiyacak ki..8120 diyor tamam o islemciye zayif kalabilir o ekran karti 2010 serisi ekean karti eski sayilir .bence ucuz isterse 6850 6870 alternatif olabilir 300 tl civari

onu karıştırdım hep öyle oluyo çünkü görmüş 8 çekirdek bu süper demiş o ekran kartı her işlemciye zayıf denilir ya hala savunma alsın 680 7850 baksın keyfine 5450yi alıcak sonra gidick eve vay efendin oyunlar açılmıyo git bida para ver sonra

5450 Celeron icin uygundur
    Zaten fiyata gore! fiyatini soylesin pc.toplayalim ama hazir sistemler cok kotu oluyor.
    16 gb Ram var ama 5450 kullanilmis.Hazir sistemler pahali olur dengesiz olur diger parcalara gore dandik bir kart koyarlar...

1200 - 1250 TL uygundur

4670 benim yeterli dersen onerebilecegim kartlar: Ati 4850 ve Nvidia 9800gt 170 civari sanirsam Vatan Computer'den indirimle 150 tl civarlari olur alabililecek en iyi kartlar bu.Eger biraz daha iyi olsun diyorsan forumda ikince.el bi ekran karti alabilirsin 6850-6870 olabilir....

• Ürün Cinsi Ürün Özelliği Fiyat
    İşlemci Intel Core i7 3770 3.4 GHz 8MB 1155p HD 4000 VGA 330 $
    Anakart Gigabyte B75-D3V /DDR3 1600MHz S+V+GL+16X 1155p 94 $
    Ekran Kartı Gigabyte GTX650 OC 2GB 128Bit GDDR5 16X 155 $
    Ram (Bellek) Kingston HyperX 8 GB (2x4GB) 1600 MHz DDR3 Kit CL9 45 $
    HardDisk WD 1 TB Green Intellipower 64MB SATA3/WD10EZRX 85 $
    Dvd-Rw-(Rom) LG GH24NS90 22X SATA DvdRw Siyah - Bulk 26 $
    Klavye & Mouse Yok 0 $
    Lisans Yok 0 $
    Kasa Gigabyte GZ-X2 420W ATX Kasa / Siyah Aktif PFC 68 $

Arkadaşlar bu özelliklere ne diyosunuz ?
  • quote:

Ürün Cinsi Ürün Özelliği Fiyat
    Klavye & Mouse Yok 0 $
    Lisans Yok 0 $

Aman 650 den uzak dur.Ben simdi gtx 680 almayi dusunuyodum 1500 Tl civari ekran karti sonra dedim bu kadar almiyim zaten 700 serlsi cikacak baktim ucuz ekran kartlarina....Tavsiyem ucuz oldugu icin 6870 veya 560

• quote:

quote:

Klavye & Mouse Yok 0 $
    Lisans Yok 0 $

Aman 650 den uzak dur.Ben simdi gtx 680 almayi dusunuyodum 1500 Tl civari ekran karti sonra dedim bu kadar almiyim zaten 700 serlsi cikacak baktim ucuz ekran kartlarina....Tavsiyem ucuz oldugu icin 6870 veya 560

Neden kötümü ? Bence her oyunu rahat oynatır

• quote:

quote:

quote:

Klavye & Mouse Yok 0 $
    Lisans Yok 0 $

Neden kötümü ? Bence her oyunu rahat oynatır

Her oyunu rahat oynatırsa bize sormayacaksan niye konuya koydun ki.Testlerde560 ve 6870 bile daha iyi Hemde her oyunu fullde Ultrada acacak bir ekran kartı degil.Açsa bile (acması zor) kasar ve dusuk fps alırsın.Oyun oynayacaksan 650 alma 650 ti de testlerde kotu 6870 560 dan...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.